-
[quote=catedral;71135]neden? İnternete bağlanılıyoda telefonla ulaşılamıyormu?
Tüm platformlarda mümkündür stop..[/quote]
Kişiden kişiye değişir.Sen dealera güvenmezsin ben internete olay bu.Bu arkadaş da interneti soruyor.Cevabı ise e brokerdan veriliyor stop emri.Bilgin yoksa bari adama ne uzun sorular soruyorsun.Yada yoruyorsun kişiyi.Adam soru sormuş sen adama cevap yerine başka soru soruyorsun.
-
Recepppppp
Allah gözünü kör etmesin seninnnn. Kedinin markası neydi yawwww... Sölemedin.
Çok lezzetli oluyo buu...
-
[QUOTE=nunu;71140]894.25'den satis girdim future s&p'ye. sert dusus bekliyorum:). 901.25 stop.[/QUOTE]
Dow daki kedi yi gördün müü:eek:
-
[quote=catedral;71145]Dow daki kedi yi gördün müü:eek:[/quote]
duz mu duruyor ters mi?:eek:
-
[quote=SEYYAH;71136]kapanış itibariyle makas pek SHORT için uygun değildi diye düşünüyorum.henüz vadenin başındayız PY bu kadar cömert olmaz.yukarıdan 35.000 lerden şortlayanlara sorun yokta kapanışa yakın seviyelerden şortlayanlara sorun çıkartabilir bu psikopatlar.çok değil dün mü evvel gün mü ne 900/950 puan makas vardı.[/quote]
Makas falan pek umrumda değil de aslolan yön.Seans sonu son tera işlemleri benim.Full shorttttttt 34275 ten.Kolay gelsin herkese.Dow falan değil de şu iki günde kaçırdığımı 2 yıldır hiç kaçırmamıştım 70 milyarcık kaçtı.:(:D
-
[QUOTE=Sunrise;71138]Sebebi çalıştığım şirketten iş harici telefon etmek istememem.
Ebroker da bir şartlı emir kısmı var ama çalıştıramadım.
Stop emri derken ters emir göndermeyi kastetmiyorum.
Pozisyona girerken tanımladığınız emir ile beraber stop şartımı göndermek istiyorum[/QUOTE]
şarta bağlı tıkla sunrise eyer piyasa 34200 shortun var amma 34500 shorts kapasın istyosun....
şarta baglı yeresine 34,500 yaz virgule koycasın limit fiyat yeresine 34700 yazdımı vob 34500 olur eyer 34500 yukarya 34700 kadar alır... limit fiyat deyil piyasa yapsan 34500 geldimi piyasada alır
-
[QUOTE=nunu;71146]duz mu duruyor ters mi?:eek:[/QUOTE]
Kafasının üstünde diil merak etme:..:
:eek: :eek: :eek:
-
[QUOTE=nunu;71140]894.25'den satis girdim future s&p'ye. sert dusus bekliyorum:). 901.25 stop.[/QUOTE]
[QUOTE=nunu;71141]euro/dolar da birazdan ziplar.[/QUOTE]
Ağzınızdan bal damlıyor sn.nunu
-
[quote=nunu;71140]894.25'den satis girdim future s&p'ye. sert dusus bekliyorum:). 901.25 stop.[/quote]
direkten döndün ..şimdilik
-
bugun kımı sıkıştırdılar bılmıyorum ama
gorduğum kadarıyla allah Öncüde'kılere sabır versın
ıyı zarar yazdılar
uzunlar şanslı gozukuyor
-
-