yine 63 bin üstünemi gidecek bu ne ?
epeydir böyle stres olmamıştım..
Printable View
yine 63 bin üstünemi gidecek bu ne ?
epeydir böyle stres olmamıştım..
[quote=YAVUZHAN;173523]yine 63 bin üstünemi gidecek bu ne ?
epeydir böyle stres olmamıştım..[/quote]
ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::
bence pamığın long yapmasını bekliyorlar :)
[quote=VOBiX;173520]Tam bir yıl önce 0,27 imiş şimdi 8,95 .dng[/quote]
bizim memleketin senedi ama tek lotumuz yoktu :)
patronda oyuncudur aynı zamanda,ilgilenir tahtasıyla..
[quote=Astatin;173524]ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::[/quote]
patron tik oluştu bende dünden beri biri gelip 4 kademe kazıyınca stres basıyor :)
sigara açılımı yapıp yasağı deldim vallahi bugün bankada..
püfür püfür gidiyorum,çay tabağını küllük yaptım :::
Yatay hala devam ediyor abke momu bırakmıyor ağa, dibe vermiyor, pezemek shrt için çalışıyor olabilir, ddt sonucu sızmış, arayada daşeron alırlarsa (s&p) neyin, karbon kağıdı koyup, iki haftada bir, yemeklerden sonra,
hımmmmm..bende huylanmaya başladım
10 luk grafta kırmızı çizgiden yer kalmadı, altı tertemiz pak 61 e kadar, adam alenen sağ gösteriyor, bunun solu kuvvetli,.....
[quote=Astatin;173513]deşme yaramı... 1 iken fısıltı gazetesi bunu xx yapacaklar dedi...niye dedim..daha açıklanmamış bomba gibi gelişmeler olcakmış koza gibi olcakmış falan dediler...hadi lem dedim ama şekil olsun diye 3000 dene aldım...4 kademe üste sattım...üwwww[/quote]
way beee 0.30dan 1 lot almıtım.. .60 satınca sevinmiştim... 1 lot bile 8000 tl bırakacakmış..
dünden beri sistemde ,bende kısadayız..agresif hareket olmazsa geceye kısa..
nıkke %2.5 artının düzeltmesini yapsın..dtp kapansın..dow -200 puan olsun..
vob -2.000 açsın..
kolbastıya bak..way**
[quote=Astatin;173529]hımmmmm..bende huylanmaya başladım[/quote]
benden pas kapandım 750 den..
ayarımı kaçırdılar :confused:
[quote=Astatin;173525]bence pamığın long yapmasını bekliyorlar :)[/quote]
konuşmuyorum seninle...muhatap olmayalım...
diğer yandan beklemelerine gerek yok histemim LONG la deyordu zaten 62 buçuktan...ama prensip gereği FLAT kalacağım...
Puvan 2600 dolar lönk devam ara bölgeye girmiyorum, en son hatamı 58100 gördüğüm halde long yapmamakla yaptım, malum 65 oldu, biz sağ omuz sayıyorduk yukarıdan, benim tek farkım, 2. omuza inanmam oldu, 1000 point yırttım o sayede, 1.obo da takla olan çoktu oysa,
şimdi benim bölgeye geliyor, kaçmayacam,
925 flay **....625 pıvan bereket versin
ne biçim piyasa bu....çart 8 kademe hareket oluyor..
[quote=security;173538]şimdi benim bölgeye geliyor, kaçmayacam,[/quote]
ilk temas 63 den oldu,
ve flat verdim emaneti banane, ağa olurken baamı sordu verin sopayı buna, bunlar garantili yer oraya geldimi tükeniyor o, 4 tl portakalı ver 20 den 25 den,
[QUOTE=Astatin;173524]ne 63 ü tavuk 63 ümü patron..ayyıbediyonya..dj bugün %1 eksi kapatır..:::[/QUOTE]
Tavuk mavuk 63050 gördü .dng
şimdi gene gelir bi daha bi daha, sabahta tersini yaptım, bu taki beni biçak gibi kesene kadar devam edecek, o zamanda onun dediğini yapacam, şimdi şartlar böyle, ben nazlıyım o isterik, kudurmuş gibin,.....
iyi hoşda %0.36 eksi..dtp kapanış strsi için az beee
[quote=SEYYAH;173536]konuşmuyorum seninle...muhatap olmayalım...
diğer yandan beklemelerine gerek yok histemim LONG la deyordu zaten 62 buçuktan...ama prensip gereği FLAT kalacağım...[/quote]
bende senle küs o zaman...üüü
la prensibin flat kalmaksa ne işin var vobda:D:D
üüüüüüüüüü yurotolar ve golda bak..geberişka
deli gibi garanti alıyorlar peze..ler..
[quote=Astatin;173546]bende senle küs o zaman...üüü
la prensibin flat kalmaksa ne işin var vobda:D:D[/quote]
la arhadaşım anlamıyon nu? böön beyle...ne risk alcam abicim DTP nin derdi beni gerdi niye olsun?
piyasa kaçtı mı göçtü mü? yoook aynı yerde dolanıp duruyor sabahtan beri...trend var mı? yoh...
ayrıyetten yeni trade tarzım şu olcak güniçi işini gör ununu ele ahşam eleğini as evin yolunu tut...FLAT kal sen sağ ben selamet...
bir süre beyle bu süreçi başarıylan geçersem onnan sonna eski günlerdeki gibi GAP TRADING başlayacak...
anadın nı?
[quote=elstock;173548]deli gibi garanti alıyorlar peze..ler..[/quote]
tek başına endeks oldu garanti 2 yıldır..
dxy 76.60....aldı baya,ve vob vermio,bırakmıo....çıkmam malımı diyo babalar...izliorum...
Para girisi 23 e cıktı abiler,garantideki alıslar citiye ait..kesin partinin kapanmamasına oynuyorlar..
Şİmdi yukarısı 63600 aşağısı, 62500, net gözüküyor flu deel, bu 1000 pvan ara bolge, risk bölgesi, onun bolgesi, istife devam ediyor, duvarcı ustası gibi tuğla diziyor mubarek,
ohh be flat ne rahat
akp gibi hükümet partisi bile 1 oyla paçayı yırtdı...
bana göre dtp nin şansı yok...
[quote=Astatin;173554]ohh be flat ne rahat[/quote]
hahahahahah...
lem FLAT kalcaksan VOB ta ne işin var? :::
Puvan 2970, dolare lönkler çalışıyor arasırada ağanında dadına bakıyorum olmuş yerelerden
[QUOTE=enorton;173508]MS de işlemleri excele nasıl dökerim ??[/QUOTE]
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4514/adszwg.jpg[/IMG]
Arkadaşlar MS de bu işlemleri excele dökmenin bir yöntemi var mıdır??
parti kapanır dj %1 eksi kapatırsa -1200 en az
parti kapanmaz dj iyi arı yaparsa +1200 en az
parti kapanmaz dj %1 eksi kapatırsa bence yine eksi açar
parti kapanır dj %1 artı kapatırsa hafif eksi açar...
way**......3/4 olasılık şort diyor :) ehuheue
[quote=SEYYAH;173556]hahahahahah...
lem FLAT kalcaksan VOB ta ne işin var? :::[/quote]
FLAT benim prensibim değil.lelele.lelele senin prensibinmiş..eyle dedinya:..::..:
küsüüüüüü
eur / usd çok kötü satış yedi..
1,485 üzeri çok zor bir süre..
Arkadaşlar matrikste futuralar açıldımı bende dow futura su an 10446 veri geliyor rakamlar değişiyor sizde nasıl
ula sanki, şortculara poz kapattırıyor bu pala..fiyat sıkışık bantta ve hafif yukarı ---apsd -5000...VOBIX ne diyon apsd ye