[QUOTE=Astatin;71177]ıııhh... 1kişi en fazla 2 -3 tane yazabiliyor..ya değiştir şu avatarı[/QUOTE]
hiç etiket eklemediğim nasıl belli oluyor:) giderim cırcır ın avatarından daha beter bir avatar yaparım bunu bile arar olursun.dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;71177]ıııhh... 1kişi en fazla 2 -3 tane yazabiliyor..ya değiştir şu avatarı[/QUOTE]
hiç etiket eklemediğim nasıl belli oluyor:) giderim cırcır ın avatarından daha beter bir avatar yaparım bunu bile arar olursun.dng
[quote=jerfin;71180]hiç etiket eklemediğim nasıl belli oluyor:) giderim cırcır ın avatarından daha beter bir avatar yaparım bunu bile arar olursun.dng[/quote]
bir kere ben bay CIRCIR ın avatarını çok başarılı buluyorum;)
[QUOTE=Astatin;71181]bir kere ben bay CIRCIR ın avatarını çok başarılı buluyorum;)[/QUOTE]
cırcıra fazla guvenmeyın, örgütün tetıkcısı dıye ıhbar edılmıs olabılır:)
887 flat. e hadi iyiyim, haftasonu alisveris masraflarim cikti:p.
[QUOTE=nunu;71183]887 flat. e hadi iyiyim, haftasonu alisveris masraflarim cikti:p.[/QUOTE]
iyi aklıma getirdin, yarın ne yapsam ki diye düşünüyordum.. müthiş indirimler başlamış her yerde.. yarın deli gibi alışverişe vuracağım kendimiiiiiii.lelele
[quote=jerfin;71184]iyi aklıma getirdin, yarın ne yapsam ki diye düşünüyordum.. müthiş indirimler başlamış her yerde.. yarın deli gibi alışverişe vuracağım kendimiiiiiii.lelele[/quote]
şom ağızlılık yapayım...yorgunluktan kalkamayasın..uyuya kalasın....!!!!akşam 5 de kalkasın..alışverişe vakit bulamayasın..akşam çayını içmek dışında vaktin kalmasın..!!!!sonra yine yatasın...ne olduğunu anlamadan ptesi işe gidesin
[QUOTE=Astatin;71185]şom ağızlılık yapayım...yorgunluktan kalkamayasın..uyuya kalasın....!!!!akşam 5 de kalkasın..alışverişe vakit bulamayasın..akşam çayını içmek dışında vaktin kalmasın..!!!!sonra yine yatasın...ne olduğunu anlamadan ptesi işe gidesin[/QUOTE]
al işte kadınların alışveriş aşkına düşman bir erkek dahaaa.dng
ben bi defa tekstilciler zor durumda kepenk indirmesinler, ekonomiye katkımız olsun diye yapıyorum alışverişi:..:
[quote=jerfin;71186]al işte kadınların alışveriş aşkına düşman bir erkek dahaaa.dng
ben bi defa tekstilciler zor durumda kepenk indirmesinler, ekonomiye katkımız olsun diye yapıyorum alışverişi:..:[/quote]
valla ben de kozmetik sektorune hizmet etmeyi dusunuyorum haftasonu:..:
[quote=jerfin;71186]al işte kadınların alışveriş aşkına düşman bir erkek dahaaa.dng
ben bi defa tekstilciler zor durumda kepenk indirmesinler, ekonomiye katkımız olsun diye yapıyorum alışverişi:..:[/quote]
ça çarpsın seni, 28 derece kombi sıcağında mayışasın..parmağını kıpırdatamayasın...
[quote=Cornetto;71169]O gibi piyasa tarzı stop loss yazınca da açılışa denk geldiğinde hexen abi çok yüksek fiyattan stopu gerçekleşebilir bu riski de belirtelim.Yada birisi direk tek tuş seans içinde tavan yaptırırsa geçende hsbc nin 5000 puan alması gibi gider stop en tepeden gerçekleşir.[/quote]
Cornetto, Hexen, çok teşekkürler
aynı örnekten gidersek, 34500 ilk işlem geçtiğinde mi gönderir sistem stop emrini yoksa 34500 ün alışa düşmesini mi bekler?
biraz erken davranmisiz ama olsun, futureler dusmeye devam ediyor.
[QUOTE=nunu;71190]biraz erken davranmisiz ama olsun, futureler dusmeye devam ediyor.[/QUOTE]
daha düşmesinde pazartesiyi zehir etmesinn bana short girdik futurelar + olmasın.