-
yukardaki olay için 2 saat vergi denetcileri ve tüm uzmanlarla görüştüm..durum aynen budur..bizzat başıma geldi...100 br. para ile 31 aralıkda kısa açmışdım...bunu 80 br. olarak 2 ocakta kapattım..ve aynı gün uzun açtım...5 ocakda 90 br şeklinde kapattım....normalde vergi olmamalıydı..çünkü 31 aralıkda 100 br. varken nasıl 90 br olunca para kesilir ki...ama başlangıç referansı 2009 un ilk açılış pozisyonu olunca (80 br) 10 br kardan 1 br vergi kesildi...ama ben ilk pozisyonumu 100 br. olarak 2 ocakdan itibaren açsaydım 100 br. kadar asla vergi kesilmezdi..
-
[QUOTE=Cornetto;71119]Abi sen kafamı yapıyorsun milletle.Yazmak istemiyor millet sen sordukça soruyorsun.Anlasana artık bu millet sistem kullanmıyor.Kullansa da uymuyorlar.[/QUOTE]
milletin iradesinin sınırlarını sen mi belirliyeceksin !.millet cevaplar cevaplamaz sana ne ..buranın donkişotu sen misin.bak koçum ben agresif adamım. sidikli çocuklar ilk önce terbiye nezaket ögrensin..uslup ögrensin..
-
gün geldi burada hertürlü muhabbet bile yapıldı.dansöz muhabbeti vs.. herşey hoş görüldü..hayatın dogasıdır..sn. sazan bile sistem per. için topik açtı..taki yaptığımız sistemleri karşılaştıralım..ne kar rakamı telaffuz ettik nede para miktarı...
-
hava kotu, alisverisi mecbur amazon'dan yapacagiz, eee, hisseleri kasim ayindan beri bosuna 30'lardan 60'lara yukselmedi bu piyasada!
-
[QUOTE=nunu;71209]hava kotu, alisverisi mecbur amazon'dan yapacagiz, eee, hisseleri kasim ayindan beri bosuna 30'lardan 60'lara yukselmedi bu piyasada![/QUOTE]
diz boyu kar yoksa çıkın bence :)
-
[QUOTE=Cornetto;71121]Bugün vobta 35 trilyon hacim yapmışım 9900 kontrat oha falan oldum.Elimi bir süreyim dedim vobun yüzde 5 hacmini sadece 50 000 ytl ile yapmışım bende demekki 1 milyon ytl falan olsa yüzde 15 hacmi bulur bu.Bu vob emme de zevkli oynaması.Vob zor zanaat.[/QUOTE]bu mesajın kime ne faydası var..çocukca ,aptalca bir yazı OSMAN..21 nickle girdin ama hala adam olamadın..seni niye msn adresimden silmişim bak bunun için..nedenini soruyordum..
-
forumun amacı vob ile ilgiliş fikir ,bilgi,sorun paylaşımıdır..
1-tek-çift ay meslesini 3 ay önce buradan bir arkadaş (hatırladığım kadarıyla vob trader idi) tek ayların sistemle daha iyi kazandırdığını söylemişdi.. çift aylar ,vade sonu olduğundan poz. ayarlama vs. den dolayı sistem çarpılması çok olur..geçmişe dönük sistemimi incelediğimde cidden de tek aylarda başarıyı daha iyi buldum..bu bir fikirdir..hatta sn. enorton da bana hak vertmişdi..
2-stopaj meselesi,herkesin anladığı noktada değil,bir seferlik olan 2008 deki poz. 2009 da kapatma anındaki karmaşa için yazmışdım..bu forum ve diğer forumda benim ve bazı arkadaşların başına gelenlerden dolayı yazdım..2008 den alınan poz. 2009 da kapanınca dedipim gibidir..
3-sistem başarıları ise hem sisteme teşvik edip,aracı kurumları zengin etmemek için,hemde uzun vadede kazanmak için yazıldı..ne kar rakamı nede para mikdarı vardı..zaten sn. sazan sistem başarı topiği de açmışdı....
-
[QUOTE=nunu;71209]hava kotu, alisverisi mecbur amazon'dan yapacagiz, eee, hisseleri kasim ayindan beri bosuna 30'lardan 60'lara yukselmedi bu piyasada![/QUOTE]
Yapmayıver sende alışveriş.. At cebe parayı..Ne işin var gavurun ekonomisine katkıda bulunacan:..:
-
[quote=catedral;71213]Yapmayıver sende alışveriş.. At cebe parayı..Ne işin var gavurun ekonomisine katkıda bulunacan:..:[/quote]
uzun pozisyondayken de ayni seyi soyleyecek misin?:..:
-
Kısada olan arkadaşlara....Gazz
[URL]http://www.vidopa.com/video/_BRv9wGf5pk__Snap..I'veGotThepower.html[/URL]
-
Uzun da olan arkadaşlara moral... I will Survive
[URL]http://www.vidopa.com/video/Xv6lHwWwO3w__IwillsurviveGloriaGaynor.html[/URL]
-
Sali gunu parekende satislari verisi var. citi ile bunu birlestirirsek guzel dususler bekleyebiliriz:). Pazar aksami belli olur az cok.