[quote=jerfin;71234]yok yok o cırcır lehine çekildi.. hem erkekler fazla yetkiyle donatılmış kadınları sevmezler:..::..:[/quote]
yetkinin ne konuda olduğuna bağlı.boks..boks.:..::..::..:
Printable View
[quote=jerfin;71234]yok yok o cırcır lehine çekildi.. hem erkekler fazla yetkiyle donatılmış kadınları sevmezler:..::..:[/quote]
yetkinin ne konuda olduğuna bağlı.boks..boks.:..::..::..:
aman allahım bu bir bebek mi:eek:
ne bakış onlar öyle cin gibi..benim aklım hep hinliğe çalışır der gibi.. hele o keltoş kafa.. sanki büyüyüp küçülmüş bir astatin o:..::..:
[quote=jerfin;71234]hem erkekler fazla yetkiyle donatılmış kadınları sevmezler:..::..:[/quote]
kadınlarda erkeklerın ne dusunduklerını cok umursarlarda sanki :) heheheh
[QUOTE=Astatin;71235]yetkinin ne konuda olduğuna bağlı.boks..boks.:..::..::..:[/QUOTE]
Bu yazın nedense aklıma Serdar Turgut'u getirdi.
[quote=mur@t;71240]Bu yazın nedense aklıma Serdar Turgut'u getirdi.[/quote]
neden :)?
[QUOTE=teo;71239]kadınlarda erkeklerın ne dusunduklerını cok umursarlarda sanki :) heheheh[/QUOTE]
umursarlar aslında da işlerine gelmez bunu belli etmek:..:
EUR/USD paritesi 1,33 ler civarından dönüp 1,50 ler civarına yönelecek olursa VOB ne olur?
Astatin ne diyorsun bu konuda?
önceden EUR/USD yükselince piyasalarda yeşillenirdi.bu korelasyon şu anda ne durumda?
[quote=SEYYAH;71244]EUR/USD paritesi 1,33 ler civarından dönüp 1,50 ler civarına yönelecek olursa VOB ne olur?
Astatin ne diyorsun bu konuda?
önceden EUR/USD yükselince piyasalarda yeşillenirdi.bu korelasyon şu anda ne durumda?[/quote]
Bir zamanlar amerika diyorum bay seyyah..:) şimdi efenim, kendime ak saçlı, her şeyi yemiş bitirmiş bir ulu bilge havası vermeden bu soruna nasıl cevap versem ki .brv şöyle diyeyim: ara ara böyle geçici korelasyonlar kuruluyor para piyasaları ile sermaye piyasaları arasında..ama bana sorarsanız bu geçiciliğin ne zaman biteceğini bilenlerin yemi işlevini görüyor bu korelasyonlar..bir de makro düzeyde bazen bir korelasyonun evriğinin artık geçerli olmasını sağlayan değişimler olabiliyor..yani bu ne demek dersen: bazen bir para biriminin değer kaybetmesi o ülke ekonomisi için iyi iken bazen kötü olabilir ve yani borsası içinde :) eurusd hakkında tahminim var uzun vadeli ama çok sapık bir şey.. o yüzden şimdilik demeyeyim..bu aralar geyik modunda çok şey söylemekle, yatırımcı modunda az söylemek arasında gidip geliyorum..ulu bilge frekansı ise bana çok komik geliyor :) diyeyim ben sana:..::..:
[QUOTE=Astatin;71242]neden :)?[/QUOTE]
Bazı durumlarda! yetkiyle donatılmış kadınları sevdiğiyle ilgili yazılarını hatırladım da...Gerçi sen de anladın da beni sazan durumuna düşürüyorsun .dng.dng.dng
[quote=Astatin;71246]...... eurusd hakkında tahminim var [B]uzun vadeli ama çok sapık bir şey[/B].. o yüzden şimdilik demeyeyim.........[/quote]
benim düşüncem 1,50 lere gidebilir oradan aşağı yeniden 1,23 ler.böyle bir hareket yeterince sapık oluyor mu FX çiler için bilemiyorum tabii.uzun değil OV li bir düşünce bu :D
[QUOTE=teo;71239]kadınlarda erkeklerın ne dusunduklerını cok umursarlarda sanki :) heheheh[/QUOTE]
Kadınları çözmüş bir erkek.brv .brv .brv
Ayrıca erkeklerin ne düşündüğünü umursasak başımız b.... çıkmaz:) Yalan deme... Cuma günü haftalıklar al verdi düşemez diyen ben değildim...
Şu erkekler kadınların dediklerini yapsa ihya olacaklar da.... Ama ne yazık ki onlar erkek.dng
[quote=mur@t;71247]Bazı durumlarda! yetkiyle donatılmış kadınları sevdiğiyle ilgili yazılarını hatırladım da...Gerçi sen de anladın da [COLOR=red]beni sazan durumuna düşürüyorsun[/COLOR] .dng.dng.dng[/quote]
Nedenki :) Bay Sazan duymasın bu lafınızı, alınır:..::..: