64 000 direncine degdi....hacim 628....
kısa ve çok kısa shortcular indi....
şimdi sıra slow cuda....bende yani....
imkb 100 e bakarım ben....50 200 astımı asmadımı.....
hacim spotta....1.500 u astımı asmadımı....
Printable View
64 000 direncine degdi....hacim 628....
kısa ve çok kısa shortcular indi....
şimdi sıra slow cuda....bende yani....
imkb 100 e bakarım ben....50 200 astımı asmadımı.....
hacim spotta....1.500 u astımı asmadımı....
[quote=SEYYAH;173957]pasta feci oldu DİĞER alış-satış farkı muazzam açıldı...
DİĞER alış 3.250
DİĞER satış 9.000
küçükleri shortlatıyorlar sankim...bu şekli daha evvel çok gördük...[/quote]
işyatırım 2 bin kontrat üzerinde neti olan tek kurum ve alış tarafında..
apsd cuma günü - 7500 kapamıştı..
an itibariyle + 5000 de..
şapkadan tavşan çıkabilir,piyasa geçen hafta ortasından beri tuhaf..
sabahki yukarı gab in şiddeti ise ayrı bi durum..
bugün borsa yüzde 2 artı ile kaparsa...
DTP yi...bunlar mı kapattı....yoksa oda ilizyonmuydu....
[quote=YAVUZHAN;173960]işyatırım 2 bin kontrat üzerinde neti olan tek kurum ve alış tarafında..
apsd cuma günü - 7500 kapamıştı..
an itibariyle + 5000 de..
şapkadan tavşan çıkabilir,piyasa geçen hafta ortasından beri tuhaf..
sabahki yukarı gab in şiddeti ise ayrı bi durum..[/quote]
Gap tamamen Dubai haberi ile ilgiliydi. Gap harici net duruma bakarsak sadece + 200 puan ilerleyebildi piyasa. Pala bu gerçi, sağı solu belli olmaz. Amatörlere mal dağıtıyor olabilir, az sonra küskü verebilir. Tersi de olabilir. Az sonra herkes yemekteyken yapacağı ralliyi gizliyor da olabilir. Sağı solu belli değil ağanın... En temizi risk almamak...
iş yat +7.000 kontrat alış tarafında
efg -1.900 satışta....
[quote=SEYYAH;173963]iş yat +7.000 kontrat alış tarafında
efg -1.900 satışta....[/quote]
yani.dng?
efg hanidir süper mal veriyo...hasta oldum adamlara..helal olsun...
[quote=ATHLON;173965]efg hanidir süper mal veriyo...hasta oldum adamlara..helal olsun...[/quote]
bıyık yakışmış güle güle kullan
[quote=Astatin;173967]bıyık yakışmış güle güle kullan[/quote]
saol yegenim...:)
[QUOTE=ATHLON;173965]efg hanidir süper mal veriyo...hasta oldum adamlara..helal olsun...[/QUOTE]
avatarını sevdim baya:) bugün haftanın en sevdiğim günü saolsun Ezel:)
63,600 e bi öpücük verirler kapanış bu seviyelerde olur gibi.
[QUOTE=ATHLON;173968]saol yegenim...:)[/QUOTE]
ahhahah süper cevap ya hehehehh :))))))))))))))))))))))
satış kısmını boşalttılar 300 kontrat alım olsa anında 950 ler gelir tekrar
[quote=Astatin;173967]bıyık yakışmış güle güle kullan[/quote]
eyvallah yeğen i hakettin şimdi patron :..:
bugün ezel in günü zaten..
[quote=Astatin;173964]yani.dng?[/quote]
maksat muhabbet ossun :D
[url=http://ultraxs.com/share-B092_4B261587.html][img]http://ultraxs.com/image-B092_4B261587.jpg[/img][/url]
ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan
--------------------------
FOREKS HABER:
14.12.2009 12:45:57 PAMUK PİYASASI-SAKİN PİYASADA İŞLEM OLMADI
İzmir Ticaret Borsası'nda şu ana kadar pamuk işlemi gerçekleşmedi.
--------------------------
:..:
Her gün geçer bu haber. Böyle bir piyasa niye var onu anlamış değilim. Kimse pamuk alıp satmıyor işte bırakın ısrar etmeyin. :p
Benim asıl düşüncem şu: Pala yok Dubai yok Somali derken KY'yi belki o kadar çarpacak ki, bir gün şöyle bir haber okuyacağız:
VOB piyasası sakin. Bugün VOB'da işlem olmadı...
.dng
[quote=Astatin;173975]ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan[/quote]
patron yılbaşı biletini yada devirli sayısal-süper lotonu erken erken alıp koyacaksın cebine.zira ne kadar erken alırsan o kadar uzun hayal kurma hakkın var :..:
namık kemal ne demiş :D;)
62500-64500 aralığı dışındaki fiyatlarda short kalınır, bu aralıkta al sat yapılır:)...
Sanırım bu haftada 63xxx li fiyatları ezberlemeye devam edicez:) ama belki biraz daha 64000 i arasıra geçerek heyecan oluşturalacak, belki bir kezde 65000 üstü coşku ve shortlara korku yapılabilir, salı çarşamba bu iş için uygun oluyor genelde:)...saygılar...
[quote=ordi;173972]satış kısmını boşalttılar 300 kontrat alım olsa anında 950 ler gelir tekrar[/quote]
gelgel yapmanın en güzel yoludur. :D
imzaya bile 500 karakter sınırlama koymuşlar..oysa ben daha diyeceklerimin yüzd birini bile dememiştim..üwwwwwwww
[quote=Astatin;173981]imzaya bile 500 karakter sınırlama koymuşlar..oysa ben daha diyeceklerimin yüzd birini bile dememiştim..üwwwwwwww[/quote]
imzanda harf hatası var :D
[quote=unlimitted;173982]imzanda harf hatası var :D[/quote]
sence harf hatası olmasın diye özenilecek bir metin mi o:D hadi hadi bir daha oku...seninde boş vaktin var:D
[url]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ramiz-dayi-olay-sahne[/url]
[quote=Astatin;173983]sence harf hatası olmasın diye özenilecek bir metin mi o:D hadi hadi bir daha oku...seninde boş vaktin var:D[/quote]
okudum okudum.
hala hata var :D
harf hatası yoksa, virgül hatası var. :..:
olan boş vaktimin hepsini yedin. .dng
[quote=jani;173901]parasal ilizyon....
abu dabi dubai ye 10 milyar dolar vermiş....dubai borclarını ödeyecek duruma gelmiş ne zamana kadar nisan 2010 a kadar....
iyide abu dabi bu 10 milyar doları nereden çekecek...biryerden çekecek....
çünki...petrol fiyatı artık 100 doların üstünde degil....sadece 69 dolar ve alıcı yok....
abu dabi...bu parayı nereden çekecek....MEVCUT PİYASADAN...ÇÜNKİ PARASI ORADA.....
öyleyse degişen bişey yok...degişen şey...parasal ilizyondur....ve geçicidir...[/quote]
[quote=jani;173911]gercek işe şudur....dubai 70 milyar dolar borcunda kendi imkanları ile çıkamamaktadır....bu borc ödenecektir....bu para piyasadan çekilecektir....
çünki....
ne dubai....nede abu dabi....petrolun 70 dolar altında olmasında...bu parayı gelecek parayla degil...MEVCUT PARAYLA ÖDEYECEKLER...
BU SERMAYE PİYASALARINDAN ÇEKİLECEKTİR....[/quote]
[quote=jani;173914]SPEKÜLATOR İSE....
acımasızdır....bunu gördügünde....sermaye piyasalarını köküne kadar shortlar....
bunu hiç kimse degiştiremez....[/quote]
[quote=jani;173917]dolayısıyla....
beni shorttan indirecek delianlı....şimdilik anasından dogmuş deeellldir....ha ha ha[/quote]
bu mihvalde....
önümüzdeki günnerde....
dubai....abu dabi...yunanistan....portekiz...v.s...v.s....
borclarını ödeyebilmek üçün....dünya sermaye piyasalarına pike dalışlarını izleyecegiz....gerisi lagaluga ve zamanı gıdıklamaktır....
MACRO HÜKMEDER....
[quote=jani;173986]bu mihvalde....
önümüzdeki günnerde....
dubai....abu dabi...yunanistan....portekiz...v.s...v.s....
borclarını ödeyebilmek üçün....dünya sermaye piyasalarına pike dalışlarını izleyecegiz....gerisi lagaluga ve zamanı gıdıklamaktır....
MACRO HÜKMEDER....[/quote]
İspanya da mühim cani...kriz çıksada barcelona seferi yapsak...katalanlara katılsak, katıla katıla büyüsek, katıla katıla gülsek, sonra teke tek maç yapsak......:) lallarillalala lalalrillalala barselona..buda güzel şarkıdır haaaa
sonuç olarak, obey yor macro mastır, adırvays ya kastır ya da hastır:..::..: diyosun
ha bu dabi, ha şu dabi, ha dubai, pala dayıyor dubayi (duba'yı).. nerde temel dersen diyor dabi dabi..
MARASAL...
bizide ekle....2010 ilk ceyrekte...48 milyar dolarda bizdenize ilazım....
anadın nı....ha ha ha
[quote=jani;173917]dolayısıyla....
beni shorttan indirecek delianlı....şimdilik anasından dogmuş deeellldir....ha ha ha[/quote]
[IMG]http://thumb7.shutterstock.com.edgesuite.net/display_pic_with_logo/128239/128239,1226582627,3/stock-photo-bull-of-brown-in-a-santa-claus-hat-on-a-winter-background-20464876.jpg[/IMG]
[quote=jani;173990]MARASAL...
anadın nı....ha ha ha[/quote]
yok annamadım..annamak istemiyorum.. ben krize girecek ülkelere yapılabilecek turistik faaliyetleri planlıyorum...speyin, yukreyn....:::::: :::bunun için benim batmamam lazım:(:(:( yukreyn tivelf points
[quote=jani;173990]MARASAL...
anadın nı....ha ha ha[/quote]
zuzu o paranın 6 lirası hazır sayılır be...DOĞAN emmi sağolsun :D
gız nunu...seni zıbarasın...nerelerdesin....özlettin gı....
Takasa bakan varmı
uzun kalmamış nerdeyse
[quote=negrolino;173996]Takasa bakan varmı
uzun kalmamış nerdeyse[/quote]
7-14 aralık arasında EFG 10.000 kontrat SHORT döşemiş...
manyak iş yapıyor bu EFG yuaw.EFG ye iş başvurusu mu yapsak çaycı filan olarak.arada malı götürürük :D
herkes keyifsiz galiba..emortım bile yy*d demedi...sadece ** dedi...apke mesaj yazıp silmedi...Barney de çıt yok bana verdiği sözü tutmadı...Sazan bir uçan tekme attı hak sahibine ve bir daha gelmedi, cerphin nicedir yok. efiksci bir tatil köyünde kadrolu tatilci olarak işe girmiş, selçuklu patronaj yok..............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... (BJK ya yazık olmuş)...zzzzzzzzz
Nunu nooldu volsitritten kötü haber neyin yokmu?, ayıptır söölemesi kıvranıyoz yerli ayılar olaraktan:)
şimdi ben bir kaç sayfa sonra bu imzamı silsem, forumm sayfalarında med-cezir yarısı olur herhalde..ilginç olur
[quote=Astatin;173998]...Sazan bir uçan tekme attı hak sahibine ve bir daha gelmedi...[/quote]
:::
efet annamadık neden cellalendi...bilmiyoruk...allahtan sanal ortamdayık fiziki olarak aynı ortamda ossak dövceemiş bizi .dng