-
[QUOTE=catedral;71261]Hadi bakiiimmm cevaplayın:eek:
[B]Çok sevdiğim bir arkadaşım bütün cepheleri güney manzaralı bir ev inşaa ediyor... Ben de onu ziyarete gidiyorum... ben ne renk bir ayıyım?[/B]
Astatincimm hadi canım..[/QUOTE]
Bulunduğunuz sarayın renginde :D
-
evet, herkes daha imf yi bekliyor... belki bi yukarı silkeleme daha yaparlar mı yaparlar bilemiyorum
-
[QUOTE=mur@t;71280]Bulunduğunuz sarayın renginde :D[/QUOTE]
yok yok güneşten sararmış bir ayu olur:..:
-
[QUOTE=catedral;71279]Düşüşe falan inanmış kimse yok merak etme mordak.. Düşüşe inananlar 1 avuç çıkış bekleyenleri PY enselerinden tutup tutup balkondan fırlatıyo onlar her seferinde yaralarını bile sarmadan hobaaaa balkonlara..[/QUOTE]
abla ben bekliyordum gerçekleştide düşüş.....bu kadar bile yeterdi ama sağolsun sevgili py miz bizide attı balkondan...dng.dng...
sınırlara az kaldı bence 2000 puanlık bir kayış sanırım yeni dipleri onaylar cinsten olur....
-
KISACA YÜZDESE L HESAPLAMALAR DİYİM BU TABLONUN ORJINALINI 2 . VOBJEKTIF 934 . SAYFADA BULABİLİRSİNİZ 34800 GEÇİLİRSE SENERYOLAR IPTAL OLACAK OLSADA IHTIMAL DAHİLİNDE DEĞİL Y ADA ÇOK AZ :D [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/3095/111111111111111rx4.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=serkanyurttas;71284]KISACA YÜZDESE L HESAPLAMALAR DİYİM BU TABLONUN ORJINALINI 2 . VOBJEKTIF 934 . SAYFADA BULABİLİRSİNİZ 34800 GEÇİLİRSE SENERYOLAR IPTAL OLACAK OLSADA IHTIMAL DAHİLİNDE DEĞİL Y ADA ÇOK AZ :D [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/3095/111111111111111rx4.jpg[/IMG][/QUOTE]
açıklama için teşekkürler sn.serkanyurttas....
geçen günde zaten sizden bir takas son durum analizi istemiştim....
ellerinize sağlık...
-
[quote=mordak;71285]
açıklama için teşekkürler sn.serkanyurttas....
geçen günde zaten sizden bir takas son durum analizi istemiştim....
ellerinize sağlık...[/quote]
NE YANİ HAKARET Mİ EDİYORSUN .boks. .................. NOKTALAR FALAN :D YİNE SÖYLÜYORUM ARKADASLAR HERKES KENDİ KARARINI VERSİN 1000 2000 PUANLIK SAPMALAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN BURDA TREND OKUYORUZ OYUN OYNAMIYORUZ
-
[quote=serkanyurttas;71284]kısaca yüzdese l hesaplamalar diyim bu tablonun orjınalını 2 . Vobjektıf 934 . Sayfada bulabilirsiniz 34800 geçilirse seneryolar ıptal olacak olsada ıhtımal dahilinde değil y ada çok az :d [ımg]http://img155.imageshack.us/img155/3095/111111111111111rx4.jpg[/ımg][/quote]
37000 maxımum hedefı verirken
31500 deydik bu tabloyu yolladığımda buda dikkatlerden kaçmasın tum ekonomıler revıze yapıyor 38200 de fıboya göre belırgınlestı neyse ıyı gecelr slmlr AYRICA 38200 SONRADAN VOB HEDEFI OLDU BU SPOT 30 HEDEFI 37000 OLDUĞUNDAN 37500 DE YUKSELIS SON BULMUSTUR
-
[QUOTE=serkanyurttas;71286]
NE YANİ HAKARET Mİ EDİYORSUN .boks. .................. NOKTALAR FALAN :D YİNE SÖYLÜYORUM ARKADASLAR HERKES KENDİ KARARINI VERSİN 1000 2000 PUANLIK SAPMALAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN BURDA TREND OKUYORUZ OYUN OYNAMIYORUZ[/QUOTE]
ne alakası var arkadaşım...iyi niyetli bir şekilde yazdım...neden bu kadar alıngansın...noktalar benim yazım tarzım yanlış anlama...alışkanlığım....
burda kimse oyun oynamaz sanmıyorum....
-
36.000 stop olmak üzere heryerden kısa açılır bence
-
[QUOTE=jerfin;71290]36.000 stop olmak üzere heryerden kısa açılır bence[/QUOTE]
açmayan taş olsun....uyk
-
[quote=mordak;71289]
ne alakası var arkadaşım...iyi niyetli bir şekilde yazdım...neden bu kadar alıngansın...noktalar benim yazım tarzım yanlış anlama...alışkanlığım....
Bu arada eline sağlık dedik ama sen b....nu çıkardın....farklı yerlere çekme olayları...sadece merak ettiklerim sordum....
Burda kimse oyun oynamaz sanmıyorum....[/quote]
ben biraz alınganımdırda kusura bakma özür dilerim neyse su msjını düzeltirsen sevinirim teskkurler b çıkardın falan forumumuza yakısmaz :d