[QUOTE=serkanyurttas;71293]
BEN BİRAZ ALINGANIMDIRDA KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM NEYSE SU MSJINI DÜZELTİRSEN SEVİNİRİM TESKKURLER B ÇIKARDIN FALAN FORUMUMUZA YAKISMAZ :D[/QUOTE]
canın sağolsun....
Printable View
[QUOTE=serkanyurttas;71293]
BEN BİRAZ ALINGANIMDIRDA KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM NEYSE SU MSJINI DÜZELTİRSEN SEVİNİRİM TESKKURLER B ÇIKARDIN FALAN FORUMUMUZA YAKISMAZ :D[/QUOTE]
canın sağolsun....
ben size hep dedim.... Bizim forumun moderatöre falan ihtiyacı olmazzzzzz....
herkese iyi geceler....... iyi hafta sonları......
20912 Den başlayan 5.4 tepki yükselişi u100 de muhtemelen 28732 de sonlanmıştır. ve 5.5 düşüş başlamıştır. Halen 5.5 düşüşünün 5.5.1 içerisindeyiz ,
5.5.1 in hedefi u100 de 26000 civarıdır , entersandır 26000 5.4 tepki yükselişinin yükselen kanal destegidir.5.5.1 in hedefide burasıdır ve burada sonlanacaktır, ve 5.5.2 yükselişinin başlaması gerekmektedir teknik olarak ,
Muhtemelen 26000 kanal destegi 5.5.3 düşüşünde kırılacaktır ,önümüzdeki sürecin planlanmasında dikkat edilmelidir.
[QUOTE=mordak;71274]sence inanırlar mı ?
gerçi şimdi de herkes düşüşe inanmış gözüküyor....
ben olsam deli deli alırım yukarı ama sanırım onlarda da kalmadı güç....:)[/QUOTE]
Aslında haklılık payın var zira endeks şu an hata bandının altlarında dolaşıyor bu ayılar için kötü lakin buralarda derin hareketler olma ihtimali yüksek (ayılar için iyi) Günlükler daha yeni sat verdi (iyi) mevsimsel olarak boğaların hakim olduğu bir mevsimdeyiz (kötü)
Kendi adıma söylüyorum full short girdim cuma 34925 ten açmıştım pazartesi yarısını kapatıp salıya bakacağım.
sıcak sıcak...flash flash...şok şok şok... :p
OBAMA'nın planı 4.1 milyon kişiye iş sağlayackmış.
[URL]http://finance.yahoo.com/news/Obama-...-14023224.html[/URL]
bu haberlen kaptırdığımız SHORT ları yerine koyabilir miyik acaba üüü
Özür borçluyuz cümlesi çok hoşuma gitti. yırtılan Hacıbekir'in yakası, sen özür dilesen ne olacak :) hehehe
[SIZE=2][B]İMKB Ulusal 30 [/B][/SIZE][SIZE=2][B]Günlük Yorum [/B][/SIZE]
[FONT=verdana]Sistemimiz bugün bir [COLOR=orange][B]TUT [/B][/COLOR]sinyali verdi. Daha önce onaylanan [COLOR=mediumseagreen][B]AL[/B][/COLOR] önerisi 06.01.2009 tarihinde ( 3 ) gün önce, [SIZE=1]endeks değeri 36,573.9 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana [B]XU030 [/B][/SIZE][COLOR=red][B]-6.04% [/B][/COLOR][SIZE=1]düştü[/SIZE] [SIZE=1].[/SIZE] [/FONT]
[FONT=arial]Dikkat bu bir uyarıdır! Sistem bir önceki AL sinyalinde hata yaptı. Endeks fiyatı kabul edilemez düzeylere geriledi. [/FONT]
[FONT=arial][B]Bu noktada artık karar size ait.[/B] Ya dişinizi sıkıp yeni bir AL-EĞER sinyalinin gelmesini bekliyebilirsiniz ya da endeksi hemen satabilirsiniz. [B]Size yanlış sinyal dolayısıyla özür borçluyuz[/B]. [/FONT]
[FONT=arial]Eğer risk almaya hazırsanız bu aşağı yönlü piyasada açığa satışı deneyebilirsiniz. Ancak bizim bu konudaki tavrımız nötr yani şu an için açığa satışla ilgili belirli bir önerimiz yok. [/FONT]
[quote=catedral;71250]Yalan deme... Cuma günü haftalıklar al verdi düşemez diyen ben değildim... [/quote]
Buna teknıkte duzeltme dıyorlar, cok duzeltırlerse de ,dusme, panıkle duzeltırlerse cöküş, şu an için haftalıklarda yon yukarı, gunluklerde asagı...
Karar vadenle ilgili.
Arkadaşlar yeri değil ama şu forum saatini bir türlü ayarlayamadım
şu an forum saati bende 13:12 görünüyor bunu nereden ayarlayabilirim
Teşekkürler
[QUOTE=oguzhan;71333]Arkadaşlar yeri değil ama şu forum saatini bir türlü ayarlayamadım
şu an forum saati bende 13:12 görünüyor bunu nereden ayarlayabilirim
Teşekkürler[/QUOTE]
Sayın oguzhan forum saati sizden kaynaklanmıyor. Saatin 1 saat ileri olması serverdan kaynaklanıyor en geç sabaha karşı düzelicek. Saati düzeltirkenki 1 saat içerisinde foruma yazı yazılmaması gerekiyor , yazılırsa veri tabanında hasara yol açabilir.
[I][B]Citi Could See $3 Billion From Smith Barney Deal -[/B]Reuters[/I]
bu haber de iyi olmaz piyasalara. satis isleminin hafta basi yapilmasi planlaniyormus.
[QUOTE=nunu;71338][I][B]Citi Could See $3 Billion From Smith Barney Deal -[/B]Reuters[/I]
bu haber de iyi olmaz piyasalara. satis isleminin hafta basi yapilmasi planlaniyormus.[/QUOTE]
sn nunu siz piyasalarda hep short trade mi yapıyorsunuz tşkler.