yuvaştan trend oluşumu var..şortlar dikkat etsin..
Printable View
yuvaştan trend oluşumu var..şortlar dikkat etsin..
[QUOTE=Kennym;174083]ne çektiysem şu kredi derecelendirme kurumlarından çektim.. bunca zaman yutulmuş kyler hıc orgut kurmamıs mı devrımcı ezilmiş ky orgutu fılan dıye.. topunun kokune kıbrıt suyu :) halep ordaysa arşın burda ..
(içimden bi ses bana fena patlayacak diyor hayırlısı , nasip )[/QUOTE]
Şimşek Fitch de kullandı. ,krizden etkilenseydik notumuz ik ikademe birden artarmıydı dedi. Acep bu not işi ısmarlama mıydı?
Ne de bolsa iki yıl önce AAA+ not verdikelri mortgage kağıtları da çökmüştü
[quote=boz ayı;174084]riski azaltmak isteyenler sert hareket olmadan silahı çekmemeli...
hareket başlayınca silaha sarılıp mevzi almalı.....
benim gibi slow traderler hariç......[/quote]
65.000 ve 63.600 maalıyetlı kısalar duruyor mu bozayı hocam...
[quote=VOBiX;174085]ohaa oyak uzunalrı yedirdi .dng[/quote]
liste uzayıp gidecekmi ne ?
marbas-GFC-oyak :)
piyasa fiyatından emir yollayıp 7/8 kademe üstten alış yaptı aldığının 4/3 ünü 5 dk da kapadı..
[quote=ATHLON;174089]65.000 ve 63.600 maalıyetlı kısalar duruyor mu bozayı hocam...[/quote]
[I]duruyorlar....kısa maliyetim bana göre iyidir...birde palaya sorsak mı???[/I]
[quote=QUEEN;174087]yuvaştan trend oluşumu var..şortlar dikkat etsin..[/quote]
senin sistemde güzel çalışıyor.. Kulladığın indicatorler hangileri bilgi verebilirmisin.
[quote=boz ayı;174091][I]duruyorlar....kısa maliyetim bana göre iyidir...birde palaya sorsak mı???[/I][/quote]
görmüo musun hocam adam kaç gündür 63750 lerden mal yediriyor...o da korkuyor,dışardakiler hadi gek artıkın yeter bu kadar daha buralarda işimiz war diyor...
Konuyu Toplam 167 Üye okuyor. (71 Kayıtlı üye ve 96 Misafir)
forum hacmide dikkat çekici,özellikle misafir hacmi :)
[QUOTE=Muh034;174092]senin sistemde güzel çalışıyor.. Kulladığın indicatorler hangileri bilgi verebilirmisin.[/QUOTE]
çok var..birtaneye bakmıyorum..sistemler 63200 üzeri ala geçti sabah..yavaş sağlıklı çıkış var..
an itibariyle durum bu...
[url=http://ultraxs.com/share-522A_4B264011.html][img]http://ultraxs.com/image-522A_4B264011.jpg[/img][/url]
Para yalan söylemez, mal söyler ve borsa maldır, öyleyse yalancıdır, DXY pradır ve doğrudr, tahvil ise onun zamanda aldığı yoldur, öyleyse o da doğrudur, tek risk taşeronlardan gelcek risktir, buna dikkat edilmeli, s&p gibi, IMF gibi, moody gibi, yumuşak kARIN BURASIDIR,
[QUOTE=VOBiX;174088]Şimşek Fitch de kullandı. ,krizden etkilenseydik notumuz ik ikademe birden artarmıydı dedi. Acep bu not işi ısmarlama mıydı?
Ne de bolsa iki yıl önce AAA+ not verdikelri mortgage kağıtları da çökmüştü[/QUOTE]
ısmarlama olduğu kesin hocam , bu not durumuna gore yatırım yapanın vay haline onlar bizden beter yedıler kazıgı gecen sene.. boyle sacmalık olur mu yaf bı kurum not verecek yatırımlara ve ozel bı kurum , oldu ** başka.. adamlar duzenegı cok saglam kurmuslar.. herzaman takdır ettım palayı lakın bu yandas ısbırlıkcılerını hıc sevmıyorum.. bu arada apsd 1000 azaldı.. fıyat dustugune gore longlar tamam deduler kısmen.. ustune short acarlarsa ıste o zaman seyreyleyın dususu..
bugun haber geldı geldı gelemezse acılıs fıyatında kapatırız bence...
bos beklentı ıle bu gemı yurumez hocam bıgun gelır ortadan ıkıye yarılır.. dahada toparlayamazlar..
yataylıktan kurtulmak için 64100 geçilmeli..
bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...
hedef 64500 750..63 500 altına gelmedikçe sorun yok çıkıyorz..
[quote=ATHLON;174100]bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...[/quote]
daha nasıl dursunlar :confused:
[QUOTE=ATHLON;174100]bakalım makro ya karşı durabilecek mi bunnar...[/QUOTE]
vobda makronun falan işi yok..bence
[quote=YAVUZHAN;174102]daha nasıl dursunlar :confused:[/quote]
o da insan onun da hırsları war...
[QUOTE=QUEEN;174103]vobda makronun falan işi yok..bence[/QUOTE]
Aman guzu duymasın :::
[QUOTE=VOBiX;174105]Aman guzu duymasın :::[/QUOTE]
duysun oda biliyo..%90 a varan çıkışı hangi makro veri sölemiş..money talks;)
saatliği palazlandırmaya çalışıyoruz..
63550 - 63250 seviyeleri üstünde kalmaya devam ettikçede güçlenme devam edecek gibi..
son 1,5 saate giriyoruz ki oynaklık artabilir..
kılıçlar çekildi :) adamalr birbirini kıracak :)
Kısa pozlar Stoplandı maalesef arkdaslar , sindire sindire yukselmeye devam edıcek gıbı spot x30 teknik olarak 62700 den AL verdi sabah ..
GARAN da sabah 5.90 dan al vermiş , zaten garanti bankası yıkılmadan piyasa yıkılmaz bu suan teknık acıdan zor gorunuyor..!!!
MRB vurdu gülleyi 850 lotla yıktı kaleyi ula bunlar hakkaten şaşırmış..
[QUOTE=BOSNALI;174111]GARAN da sabah 5.90 dan al vermiş , zaten garanti bankası yıkılmadan piyasa yıkılmaz bu suan teknık acıdan zor gorunuyor..!!![/QUOTE]
döndüğü zama şort yaparsın..üüüüüü
kademeler dolmaya başladı belirgin şekilde..
günün finali süprizlere gebe gibi..
halen tüm ortalamaların üstünde işlem gördüğümüz için longlar avantajlı bence.
63550 altına bir sarkma planı terse çevirir oda ayrı..
cok boga var, hosuma gitmedi.
longsaflarında kopmalar basladı... tapır tapır.. bakalım tek basına sırtlanacakmı deyyuslar :) yalnız saglam meydan okudular deyyuslar.. o ne lot gırısıydı ole be 1375 e karsı 1575 lot tek kalemde girip karsı cephenin yarısını tırsıtıp 800 u tek kalemde almak.. ulan hesapta olmayan bi haber gelsede patlasa su agaya hazır bunca pozu varken.. soyle pıyasayı tutamayacagı sekılde..
[quote=QUEEN;174113]döndüğü zama şort yaparsın..üüüüüü[/quote]
Donerse tabi kardes , pek sanmıyorum para girisi artıyor hersey olumlu , dow futurelar 10.500 uzerınde yenı zırveler denıyecek yarın bı suru olumlu data cıkar daha ... say say bıtmez aralık bıtmeden bu borsa dusmez ancak duzeltme olur, pardon duzmece .......
[QUOTE=BOSNALI;174118]Donerse tabi kardes , pek sanmıyorum para girisi artıyor hersey olumlu , dow futurelar 10.500 uzerınde yenı zırveler denıyecek yarın bı suru olumlu data cıkar daha ... say say bıtmez aralık bıtmeden bu borsa dusmez ancak duzeltme olur, pardon duzmece .......[/QUOTE]
belli olmaz..şartlamayın kendinizi..beş dakika sonrayı bilemeyiz..sat verirse satmak gerek..:o
piyasa 65-57 ve 57-65 şeklinde yaklaşık 16.000 pıvanlık bir dalga yaptı hemide DJI aynı seviyelerde dolanıp dururuken...faydalanan olduysa havadan parayı vurdu...
sistemlerin hepsi ala geçti 2,5,15,60 daklıklar. boğalargüçlüdür pes etmez ha gayret çık çık.lelele
iş inanılmaz çalışıor....helal olsun...
bırak bırak bu yukselıse longlayanlar bıle ınanmadı apsd 3000 e dustu fiyat duserken.. bunlar organize hareketler.. mal bosaltıyolar sanki.. suan 2800 de apsd.. bırı pastaatsada gorsek kım ne yapıyomus super olur :)
Derinliksiz vob ekranını aracı kurumun sayfasından "esanlı fiyat ekranı matrix voblu" sekmesinden tıklayarak matrix üzerinden fiyat değişimlerini takip ediyorum.Bilgisayarı formatladım.Vob sayfasında VIX0301209 yani bu vadenin fiyat hareketlerini göremiyorum.(Ama aynı ekranda AralıkvadeU-100,Şubat ve Nisan vade u-30 görebiliyorum)Sembol listesini sunucudan al,sayfaları sunucudan al seceneğiylede gelmiyor.Haliyoluna nasıl koyabilirim? Teşekkürler.
daglar dagımdır benim....dert ortagımdır benim....
el furmayın yarama....yaram derindir benim....
bu erzurum türküsü....dadas sıkıştımı cıgırır....
kaçtım usaglar...palandökendeyim...erkekise buraya gelsin kefere....
dow datam gelmıor...
herkeste mı boole..
yoksa godu mu deişti?
şerefsizim sünnet ederim....ucundan eccik filanda deelll haaaa....
[quote=Kennym;174124]bırak bırak bu yukselıse longlayanlar bıle ınanmadı apsd 3000 e dustu fiyat duserken.. bunlar organize hareketler.. mal bosaltıyolar sanki.. suan 2800 de apsd.. bırı pastaatsada gorsek kım ne yapıyomus super olur :)[/quote]
[url=http://ultraxs.com/share-9316_4B264B22.html][img]http://ultraxs.com/image-9316_4B264B22.jpg[/img][/url]