-
[B]Bu grafik te dow takib eden kardeşlerime:)[/B]
DoW daki hareket ise jer ne kadar OBO ya benzemesede Ben analiz yaparken yeni bir açılım getirerek bu yapılarada [B]UCUBE OBO [/B]adını taktım:) Şimdi arkadaşlar bana bu obo değil diyecekler.. :)
Dow saatliklerde oluşan iki flamada hemen sonuca gitmiş.. Benim Ucube Obo kırılmış.. 8750 seviyelerinden aşağı yaklaşık 450 puan bir marj beklemekteyim. 8200 seviyelerinin şimdilik kırılmasını beklemiyorum[B]...Kırılmasının hiç bir mahsuru yoktur.. duyurulur:)[/B]
[B]
Not.. UCUBE OBO ismi tarafıma tescillidir:)[/B] Kedi avcıları dikkatli olsun..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/adow-obo8f390.png[/img][/url]
-
[quote=abka;71204]yukardaki olay için 2 saat vergi denetcileri ve tüm uzmanlarla görüştüm..durum aynen budur..bizzat başıma geldi...100 br. para ile 31 aralıkda kısa açmışdım...bunu 80 br. olarak 2 ocakta kapattım..ve aynı gün uzun açtım...5 ocakda 90 br şeklinde kapattım....normalde vergi olmamalıydı..çünkü 31 aralıkda 100 br. varken nasıl 90 br olunca para kesilir ki...ama başlangıç referansı 2009 un ilk açılış pozisyonu olunca (80 br) 10 br kardan 1 br vergi kesildi...ama ben ilk pozisyonumu 100 br. olarak 2 ocakdan itibaren açsaydım 100 br. kadar asla vergi kesilmezdi..[/quote]
Yav güzel abim doğru yaz o zaman yazacağını.Bu şekilde olmuşsa tabiki senden vergi kesilecek.2 ocakta pozisyon değişimi yapmışsın.2ocakta açtığın rakam ne ise o başlangıç rakamıdır.İlk yazdığın yazıyı eksik yazmışsın sorun bu.Bu şekilde yazsaydın ben de sana doğru diyecektim.Neyse.
-
[quote=abka;71205]milletin iradesinin sınırlarını sen mi belirliyeceksin !.millet cevaplar cevaplamaz sana ne ..buranın donkişotu sen misin.bak koçum ben agresif adamım. sidikli çocuklar ilk önce terbiye nezaket ögrensin..uslup ögrensin..[/quote]
Sidikli çocuklar büyüdü vob parası yiyorlar Amerikalarda.Sen de hala burada sistemden para peşinde gezz.Hakaret var burada yönetim.
-
[quote=teo;71331]Özür borçluyuz cümlesi çok hoşuma gitti. yırtılan Hacıbekir'in yakası, sen özür dilesen ne olacak :) hehehe
[SIZE=2][B]İMKB Ulusal 30 [/B][/SIZE][SIZE=2][B]Günlük Yorum [/B][/SIZE]
[FONT=verdana]Sistemimiz bugün bir [COLOR=orange][B]TUT [/B][/COLOR]sinyali verdi. Daha önce onaylanan [COLOR=mediumseagreen][B]AL[/B][/COLOR] önerisi 06.01.2009 tarihinde ( 3 ) gün önce, [SIZE=1]endeks değeri 36,573.9 iken yapılmıştı. O zamandan bu yana [B]XU030 [/B][/SIZE][COLOR=red][B]-6.04% [/B][/COLOR][SIZE=1]düştü[/SIZE] [SIZE=1].[/SIZE] [/FONT]
[FONT=arial]Dikkat bu bir uyarıdır! Sistem bir önceki AL sinyalinde hata yaptı. Endeks fiyatı kabul edilemez düzeylere geriledi. [/FONT]
[FONT=arial][B]Bu noktada artık karar size ait.[/B] Ya dişinizi sıkıp yeni bir AL-EĞER sinyalinin gelmesini bekliyebilirsiniz ya da endeksi hemen satabilirsiniz. [B]Size yanlış sinyal dolayısıyla özür borçluyuz[/B]. [/FONT]
[FONT=arial]Eğer risk almaya hazırsanız bu aşağı yönlü piyasada açığa satışı deneyebilirsiniz. Ancak bizim bu konudaki tavrımız nötr yani şu an için açığa satışla ilgili belirli bir önerimiz yok. [/FONT][/quote]
Hacıbekir gibi bu siteleri izledikçe okudukça takip ettikçe medet umdukça daha çok özür diler bunlar koyunlara.
-
[QUOTE=Cornetto;71368]Sidikli çocuklar büyüdü vob parası yiyorlar .[/QUOTE]
Helal olsun o sidikli çocuklara.. Bravo..+.
-
ortalıkta küfür etme bayanlara küfür hiç etme delikanlılık mu bu ? yazmıcaksan yazma git engelliceksende ne yapıcaksan yap germe adamı
-
[QUOTE=Cornetto;71374]............................................................[/QUOTE]
Helal olsun dedik kazandığına.. Seninki nankörlüğün dik alası.. Alahh cezanı ersin o zamn..
ne diyim ben sana.. Allahından bul.. Acele halline
-
Catedral hep sorayım diyorum unutuyorum.
Bu bayanlar niye hiç iyi nedir bilmezlerde, kötünün peşinden koşarlar, varmı bir mantıklı açıklaması...
-
[QUOTE=teo;71379]Catedral hep sorayım diyorum unutuyorum.
Bu bayanlar niye hiç iyi nedir bilmezlerde, kötünün peşinden koşarlar, varmı bir mantıklı açıklaması...[/QUOTE]
Önce yazından ne anladığımı yazayım..
Diyorsun ki... Ben haftalıklar al verdi diyorum düşemeyiz.. Sen alıyorsun bir teknik koyuyorsun.. Düşeceğiz diyorsun.. Nereye 33.xxx li endekse.. Devamı daha sonra diyorsun.. Yani kötü konuşuyorsun ! ! Kötünün peşinde koşuyorsun..!!
[B]Yaww iyi yada kötü durduğun yere bağlıdır..[/B] Bayanlar erkeklere göre biraz daha önce görürler. Erkekler bunu hep kötüyü düşünme diye algılar. Şimdi eğer beklentini yüksek tutup planını yükselişe göre yaptınsa tabii ki benim beklentimi kötünün peşinde koşmak olarak yorumlayacaksın. Sende haklısın Teo cum ne diyeyim:..:
-
[quote=catedral;71380]Bayanlar erkeklere göre biraz daha önce görürler.[/quote]
:) heheheheee...
Canım benim....Sevsinler havanı...Yarın düşmesinde görürüm ben senin medyumluğunu....
Son bar ya sahte kırıldı ise ne olucak...
-
[QUOTE=teo;71381]:) heheheheee...
Canım benim....Sevsinler havanı...Yarın düşmesinde görürüm ben senin medyumluğunu....
Son bar ya sahte kırıldı ise ne olucak...[/QUOTE]
Etti ikiii... Nesine?
Cuma da sormuştum sana nesine diye... Borçların birikiyor.. Ama canın sağolsun.. Senden kıymetlimi:) Ben yönümü derhal değiştiririm long yönünde al gelirse.. Gönül ister sen haklı çık ama nafile:)
-
simdi forumlara bazen oyle grafikler koyuyorlar ki tam arap saci. surasi soyle olursa, oradan da suraya kadar sey olursa su hedefe kadar yukselir. yok efendim, tutunamazsa su noktada yatay olur, sonra bilmem ne direncini inmeye calisir, inemezse gecmeye calisir. yok elliot, yok fibonacci, yok kil, yok tuy.
ya havle vela:..: