yoksam datil mi yahu...
Printable View
yoksam datil mi yahu...
DJI verileri niye gelmiyor yaf?
50 200 deyiz....hecim 1.525....
bacakların titredigi....donların ıslandıgı yerdeyiz....
[url]http://www.google.com/finance[/url]
buradan dow verisi gelmiyor...
dow 10506 abiler su an..0,33+
ahanda geldi...
[QUOTE=jani;174126]daglar dagımdır benim....dert ortagımdır benim....
el furmayın yarama....yaram derindir benim....
bu erzurum türküsü....dadas sıkıştımı cıgırır....
kaçtım usaglar...palandökendeyim...erkekise buraya gelsin kefere....[/QUOTE]
jani usta kar varmıdır palandökende boarduma atlayıp kendimi kara teslim edesim var , yağmıyo bu taraflara sonunda sırt cantamı alıp palandökene çıkıcam o olacak..
bu arada öğrenmeye meraklı varsa içinizde kayak ve board öğretebilirim yeterki istek olsun sizde :) ücret filan sözkonusu bile değil maksat spor yapan kişi artsın dağlar boardcu dolsun :)
he düzeldi +27...
[quote=patch;174125]Derinliksiz vob ekranını aracı kurumun sayfasından "esanlı fiyat ekranı matrix voblu" sekmesinden tıklayarak matrix üzerinden fiyat değişimlerini takip ediyorum.Bilgisayarı formatladım.Vob sayfasında VIX0301209 yani bu vadenin fiyat hareketlerini göremiyorum.(Ama aynı ekranda AralıkvadeU-100,Şubat ve Nisan vade u-30 görebiliyorum)Sembol listesini sunucudan al,sayfaları sunucudan al seceneğiylede gelmiyor.Haliyoluna nasıl koyabilirim? Teşekkürler.[/quote]
Buldum tesekkurler.Hos kendim buldum ama olsun yinede :)
925 e dikkat yıkılması önemli,
na tam şurama gene bi agrı saplandı...
[quote=unlimitted;174035]sevgili Edward, Dubai'ye gidip dönen, ama Dubai'yi beğendiğini söyleyen kimseye rastlamadım desem yeridir.
yılın 9 ayına yakın sıcaklık ortalaması 40 derece cıvarında. (gölgede)
şöyle söyleyeyim, otobüs durakları kapalı ve klimalı. :)
etrafta görülecek hiçbirşey yok. çünkü etrafta gezecek bir ortam yok. güneşte 50 dereceyi bulan sıcaklıkta zaten anlamsız da...
o yüzden bütün hadise inşaat. yani kapalı alanlar...[/quote]
Turistik amaçla Dubaiye de Abu Dabiye de gittim. Eğer Şubat-Nisan arasında gidilirse, süperdir. Hazır krizdelerken ve fiyatları düşmüşken, özellikle Abu Dabiyi tavsiye ederim. Bir düttürübüzütin seyahat acentası bizi Dubaiye götürüyoruz diye Abu Dabiye getirdi. O zamandan bu zamana Abu Dubai derim. Dubai yerine de Abu Dabiye giderim. :..:
[QUOTE=SEYYAH;174129][url=http://ultraxs.com/share-9316_4B264B22.html][img]http://ultraxs.com/image-9316_4B264B22.jpg[/img][/url][/QUOTE]
efg satıyosa ben hiç durmam :) zırttan bi yükseliş daha yaşadık.. birazdan ya not artırımı gelir yada tapır tapır süzülürüz aşşağılara...
fiyat 925 e değince sistem sat fiririiiii
yyld.....
bu hafta tam sisteme uyayım diyom...
[quote=Kennym;174142]efg satıyosa ben hiç durmam :) zırttan bi yükseliş daha yaşadık.. birazdan ya not artırımı gelir yada tapır tapır süzülürüz aşşağılara...[/quote]
EFG'nin yaptığı her işlem doğru ise hiç durmayalım onlar ne yapıyorsa aynısını yapalım? :confused:
Forumlarda sürekli derinlik görebilenlerden pasta isteniyor. Bu derinlik pastası ne işe yarar, nasıl kullanılır bilen biri öğretebilirse çok memnun olurum.
Şimdi ISC 10000000 long açmışsa, EFG 4000000 short açmışsa bana ne bundan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu bilgiden nasıl para kazanabiliriz? Daha doğrusu, buna bakarak bugüne kadar düzenli olarak para kazanbilmiş biri tecrübelerini aktarabilir mi?
vob da mantıklı düşünen kaybeder...(üstad teo nun sözü)
28.000 den 65.000 gelirken yarı yolda çok mantıklı arkadaş agresif kısaldı...dow 10500 üzerinde oturursa yılsonu rallisi oluşabilir..
en güzeli sisteme uymak..uyulursa tabiki...
beynim çatladı yaw...düşünmekten...
62 200 e indiginde satsam mı....yoksa satmasamda tursusunumu kursam....
pala 1: yahu pala2, bırak artık şu bıyıklıları,daha yunanlarla slavlara gitcez...
pala 2 :tamam şunu da halledeyim geliyorum bekle iki dakka ya...
[QUOTE=abka;174144]yyld.....
bu hafta tam sisteme uyayım diyom...[/QUOTE]
Bu kadar yatalıktan sonra sistmeelrin para dağıtma zamanı geliyor gibi.
[quote=Kennym;174136]jani usta kar varmıdır palandökende boarduma atlayıp kendimi kara teslim edesim var , yağmıyo bu taraflara sonunda sırt cantamı alıp palandökene çıkıcam o olacak..
bu arada öğrenmeye meraklı varsa içinizde kayak ve board öğretebilirim yeterki istek olsun sizde :) ücret filan sözkonusu bile değil maksat spor yapan kişi artsın dağlar boardcu dolsun :)[/quote]
aha bi board'cu daha buldum. :D
Vob kapanış tahminim 63200
bİR MARBAŞ NEYİN ARANIYOR, BURALARA DELİ GİBİ ÇAKACAK,
[quote=unlimitted;174150]aha bi board'cu daha buldum. :D[/quote]
offpist yapıosanız varım:)
[quote=jani;174147]beynim çatladı yaw...düşünmekten...
62 200 e indiginde satsam mı....yoksa satmasamda tursusunumu kursam....[/quote]
tursusunu kursan satamazsın...keferenin tursusunu kim içer....
düne kadar belki...emme dün gece cübbeli hocam habertürkte...
dediki...
müslümanlıgın varlıgından haberdar olupta müslüman olmuyan heçbir kefere cennettin kapısına bile varamaz....
bu böyle oldugu üçün...bu tursu satmaz....
sistem yine sat firmeye başladı..17:15 de gel ayrılda gel
[quote=jani;174147]beynim çatladı yaw...düşünmekten...
62 200 e indiginde satsam mı....yoksa satmasamda tursusunumu kursam....[/quote]
iyi turşu yapıyorsan turşusunu kur:..:
[quote=VOBiX;174149]Bu kadar yatalıktan sonra sistmeelrin para dağıtma zamanı geliyor gibi.[/quote]
bunu biz bilemeyiz eğer hala sistemler ve onları takip edenler py'lerin işlemlerini karşılıyorsa, karşıladığı sürece devam ettirirler. 6 ay bütün sistemciler sistemlerine güvenerek bütün sinyallere uysun 6 ay çarpma piyasası devam eder bence. Yani tabiki spotun trendlerine uyarız ama düşerken yada cıkarken bile sistemci avlama hareketleri mevcut...
bakınız 28.Agustos sonrası... düşüş trendi vardı ama ağustostan sonra herkez sistemlerine sarıldı düşerken bile sistemci avladılar....
[quote=jani;174154]tursusunu kursan satamazsın...keferenin tursusunu kim içer....
düne kadar belki...emme dün gece cübbeli hocam habertürkte...
dediki...
müslümanlıgın varlıgından haberdar olupta müslüman olmuyan heçbir kefere cennettin kapısına bile varamaz....
bu böyle oldugu üçün...bu tursu satmaz....[/quote]
yok ben alırım...ama yemek için değil..sergilemek için:D
[quote=tırtıl;174151]Vob kapanış tahminim 63200[/quote]
ben yüzde1 ler için tahmin yapmıyorum.. o yüzden 62200 diyeyim..hatta sadece 200 diyeyim
usaglar...
citi de...hazineye 20 milyar ödemede anlaşmış...nereden buldu bu parayı dersiniz....
yarından itibaren aşağı hareket başlar diyorum...
hatta bugün görülen fiatlar haftanın en yükseği olacak bence....
yarın yeni ve bambaşka bir gün olabilir....
bu hafta 61 altı görülürse şaşırmam....
[quote=ATHLON;174153]offpist yapıosanız varım:)[/quote]
onpist yaptığım nadirdir.
şöyle diyim, kartalkaya'daki snowpark'a "bu ne la" demişliğim vardır. :D
[quote=boz ayı;174057][left]
[I]zaman palanın aleyhinedir....öyleyse fiatı kullanması gerekir...[/I]
[I]yukarı hızla çıkmalıdır.....en azından denemelidir....[/I]
[I]yoksa pala birkaç güne ezilecektir...........:..:[/I][/quote]
haftanın özeti budur....kayıtlara geçsin.....
[QUOTE=jani;174162]usaglar...
citi de...hazineye 20 milyar ödemede anlaşmış...nereden buldu bu parayı dersiniz....[/QUOTE]
sermaye arttırmış oradan bulmuş
hey yavrım 1.000 kontrat ALIŞ yazıyor 900 e...
sistem sat firmiştir
hastayım o arada yazılan 1000 küsür kontratlara...
taşıma suyla değirmen dönmez....abu dabi dubai.ye
ahmet mehmet..e...hasan hüseyin..e borç vererek..borçlanarak bu iş olmaz..