meftayı çok yıkarsan ya o*****muş ya da s....mış...
Printable View
meftayı çok yıkarsan ya o*****muş ya da s....mış...
[quote=boz ayı;174171]taşıma suyla değirmen dönmez....abu dabi dubai.ye
ahmet mehmet..e...hasan hüseyin..e borç vererek..borçlanarak bu iş olmaz..[/quote]
ne olur..kartopu çığ olur...ezer geçer....
düşecek bu deyyus... eyi direniyor emme hakkını virmek ilazım...
şunu anladık...açık ve net...
bizim bütün partiler kapatılsa....bi tek aküpe kalsa...endeks 552 000 olur haaa....
kimler dana bakıyyimmmmm
yalnız yine ayu kısmısı olarak çok kalabalık olduk yaww :(
bir KUIN pabucu yarım long galiba
çok kısacı var:))) 63900 üzerinde 4-5 günlük taban onaylanır...
[QUOTE=Astatin;174177]yalnız yine ayu kısmısı olarak çok kalabalık olduk yaww :(
bir KUIN pabucu yarım long galiba[/QUOTE]
ve epka
63950 nin üstünde kalırsa agresif uzarım bu fiyatlardan! Herşey cuk oturur o zaman
cok kısacı var ve düşemiyor...
[quote=abka;174179]çok kısacı var:))) 63900 üzerinde 4-5 günlük taban onaylanır...[/quote]
hepsi mezbaada abka....çogu 500 puanda kol kesiyor....
BU MTX in ta ********...yine aynı şey oldu...veri refresh edince sat kayboldu...aaaaaaargggggggghhhhhhhhhhhhh...yok mu adam gibi bir platform arrghhhhhhh
[quote=abka;174180]ve epka[/quote]
apke değilmiydi yaw:::
Dayanamadım FULL uzun oldum! Allah utandırmasın!
yarin...jani ve boz ayinin paralarini catir cutur yiyecegim. ha ha ha!
durumda bi değişiklik yok..
geceye long !
yarın için long ta kalma şartı 63300..
cümleten iyi akşamlar !
Bu günü 2300 total puvan, ve 1/3 kısayla geceye girerek, öte yandan dolarede lonng pozişınla kapadık, vetana ve millete hayırlı olsun,
[quote=nunu;174188]yarin...jani ve boz ayinin paralarini catir cutur yiyecegim. ha ha ha![/quote]
nunu....zırnık vermem...avucunu yalarsın...
gecen hafta 2900 puan aldım...yatmadım yani....
63 300 shortum...ko buna 2900...eder 66 200....oraya kadar kılımı bile kıpırtatmam nunu....
ben kapamadıgım sürece.....sen sadece yalanır etrafımda gezinirsin....
Hem histem hemde sistem cuk oturdu böyle durumlarda ky kısada kalırken piyasa uçup gidiyor! Günlüklerdede belirgin bir yukarı hazırlığı görülüyor.Keşke grafik koyabilseydim uzun zamandan beri ilk defa full kontratla geceye kalıyorum.Umarım pişman olmam.
Forumun güzel insanları hepinizede hayırlı geceler!
yarın 1000 puan eksi acar....bugün hersey yolunda dediler....
.dng.dng[quote=AMON RA;174187]Dayanamadım FULL uzun oldum! Allah utandırmasın![/quote]
Allah bilir tabidee...ben fena halde utanması istiyorum AMAN RA.dng
sistem alda biz kalda...sistem cuma 63300 al verdi...800 puan ters yedi alda kaldı....demekki DTP korkusu ile bay şorlandırıldı KY..muhtemelen SAZAN PARSONS PROJECTIN up senaryosu çalışacak ve yarın gap yiyeceğiz ama bellide olmaz...mtx in kurbanıyım diyemeycem çünkü zaten şorttum:..:
gün sonu....
[url=http://ultraxs.com/share-EC66_4B265A77.html][img]http://ultraxs.com/image-EC66_4B265A77.jpg[/img][/url]
DJ kapanış tahminim 7.. sadece 7..007..bond...james bond..junk bond
dow...10542. kayitlara gecsin..lelele.
[quote=security;174190]Bu günü 2300 total puvan, ve 1/3 kısayla geceye girerek, öte yandan dolarede lonng pozişınla kapadık, vetana ve millete hayırlı olsun,[/quote]
ula - 2300 zarar yani, ula, la, ulaaaa!!!!!
Bu gün kaba alıcılardan efg boğası 2500 shrt ve iş boğasıda 8000 kontrat lönk yaptı, sonra 4000 kontratı kapattı, + 4000 lönk oldu, bu ikisi, önemli, biri 17000 kontrattan geldi, diğeri 4000 civarlarından geldi, uzak takibi eyi olur, geçen düşüşte efg +48000 den 17000 e kadar boşaltmıştı,
gün içi zurnik bir kaç başarılı ve daha az sayıda başarısız treyd ile geceye 63600 maliyet ve şortos giriyorum.. DJ kapanış tahminim 10391.44 (23:05 final datası ile)
[quote=SEYYAH;174195]gün sonu....
[URL="http://ultraxs.com/share-EC66_4B265A77.html"][IMG]http://ultraxs.com/image-EC66_4B265A77.jpg[/IMG][/URL][/quote]
credit suisse yi sayma.. o benim..yani KYüüüüüü:D:D:D
[quote=nunu;174197]dow...10542. kayitlara gecsin..lelele.[/quote]
[COLOR=red]Dov önemli deyil,[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][U]INDOOR[/U][/COLOR]
[U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U]
Taşeronlar önemli,
IMF balonu önemli
Gösterge Faiz önemli,
[COLOR=red][U]OUTDOOR[/U][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
DXY önemli
geceye 64 050 cort....
dow 10.569,46
özlemişiz kayıtlara geçsin demeyi. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
4 senedir Dubai'ye ağır baskı yapılmakta idi kara para trafiğini durdurması için,
Kara para konusunda,muhterem Şeyh Makdum din kardeşimiz bu baskılara direnmeye
"milli direniş" yahut arap direnişi dememis önemli tedbirler almıştır.
Bu tedbirler neticesinde Dubai'ye giren kara para durmuş ve Dubai batmıştır.
Aynı şekilde Türkiye'ye de Kara para konusunda baskı yapılmaktadır,Dubai'nin
batışından sonra Turkiye'nin "Kara Para" için önemi iyice artmıştır.
Ekonomisi Dubai gibi büyük ölçüde Kara Paraya bağlı olan Türkiye'de zannederim kara
paraya karşı tedbir alan Dubai'nin başına gelenler dikkatle izlenmiştir,bu yüzden Türkiye
dış baskılara daha da fazla direnmeye ,uyuşturucu parasına sahip çıkmaya
çalışacaktır,buna ise müsade edilmeyecektir.
[QUOTE=ATHLON;174153]offpist yapıosanız varım:)[/QUOTE]
hertürlü off pistte girerim , gözüm kara , allah ne verdiyse takla atarım off pistte normal pistide severim ama off pistte hissettiğim keyfi başka yerde almadım daha.
ayrıca dorukkaya snowparkın hastasıyım her nekadar buyuk rampalardan shouan white hesabı ucamasamda kendı capımda bı kac kez fırlamıslıgımız var bu rampalardan.. ama airbagde cok saglam taklalarım bulunmaktadır :)
şşş..900den şort girdim...tüylerimiz döküldü hala uslanmadık..cistem sat verdi..dow 10365 kapanır..hheh..yataylıkdan kurtulamadık..64100 üzeri kapayamadık..
[quote=QUEEN;174206]şşş..900den şort girdim...tüylerimiz döküldü hala uslanmadık..cistem sat verdi..dow 10365 kapanır..hheh..yataylıkdan kurtulamadık..64100 üzeri kapayamadık..[/quote]
selçuklu yok..ben teprik edeyim bari..
[QUOTE=Astatin;174207]selçuklu yok..ben teprik edeyim bari..[/QUOTE]
boşa teprik etme..küsüm sana..:D
şu dow bi sat versede.. azcık sevinsek bare..
[quote=QUEEN;174208]boşa teprik etme..küsüm sana..:D[/quote]
haydaa..yaww niye herkes bana küsüyorr..üwwwüüüüüüüüü
neden:confused::confused::confused::confused:
[QUOTE=Astatin;174210]haydaa..yaww niye herkes bana küsüyorr..üwwwüüüüüüüüü
neden:confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
adriana ..angelina damı küstü.dng..sistem vermedin..bende küstüm..okadar..:::
[quote=QUEEN;174211]adriana ..angelina damı küstü.dng..sistem vermedin..bende küstüm..okadar..:::[/quote]
haaaaaaaaaa....yok adriana ve angelina beni olduğum gibi yani"sistemi olan ama ona uymayan" halimle seviyorlar..laf aramızda ben adriana dan pek hoşlaşmıyorum...yakın zamanda bu hislerimi açıklayacağım kendisine..ben anjo yu seviyorum, onu her gördüğümde anjiyo yemiş gibi oluyorum, brak peşimi adriana diyeceğim....:D:D:D
sistem? what is the sistem...hangi sistem..yok bende sistem.... bende bir dene var kardişim, gidin çok olandan isteyen..sazan da zibil gibidir, .boks.ondan isteyin....boks.
KUIN onu bunu brakda, sistem alda kapattı..DJ in gözü göz değil..yarın bizim şortlar badem olacak sanki