-
[quote=catedral;71395]Bu ne buu? Çince olsa anlıycazda ! ! ! Ne bu?[/quote]
Kopyaladım bır yerlerden dıyorkı özetle. Eger obo kırılırsa 22.000 lere gıdecegız.
Kırılmazsa gıtmeyecegız.
Ama kırılır gıbı yapıp kırılmazsa yatay takılırız.. Kayahandan neyım eksık
benım
:) hehehehehe
-
[QUOTE=Astatin;71393]Kazanmak mümkün değildir + Kadınlar vs. erkekler
Konular underperf. :([/QUOTE]
oooo uykucu koala yatağından kalkabilmiş.kom
-
[quote=teo;71396]Kopyaladım bır yerlerden dıyorkı özetle. Eger obo kırılırsa 22.000 lere gıdecegız.
Kırılmazsa gıtmeyecegız.
Ama kırılır gıbı yapıp kırılmazsa yatay takılırız.. Kayahandan neyım eksık
benım
:) hehehehehe[/quote]
Allah iyiligini versin yav Teo:..:
-
[quote=jerfin;71397]oooo uykucu koala yatağından kalkabilmiş.kom[/quote]
:) at mısın fil mi:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;71399]:) at mısın fil mi:..::..::..:[/QUOTE]
tabiki at:..:
-
[quote=jerfin;71400]tabiki at:..:[/quote]
diyosun:..::..::..: ben de vezirle şah arası bişeyim..ama bu hastalık beni rezillikle mat olmak arasında bir yere sürüklüyor
-
bir de acilis muhabbetleri bir alem oluyor. yok surada acilacak, ama soyle olursa su seviyeye gidecek, yok tersi acilis olursa bir daha hic kapanmayacak, bla bla bla.:..:
-
geyik odasındayım..bu cbaykuş un huyunu suyunu bilmiyorum..:)
-
bilmem ne seviyesini buyuk ihtimal gorecegiz, goremezsek, o bizi gorecek, ondan sonra tekrar degerlendirme yapacagiz, yapamazsak canimiz sagolsun:..:
-
[QUOTE=Astatin;71402]diyosun:..::..::..: ben de vezirle şah arası bişeyim..ama bu hastalık beni rezillikle mat olmak arasında bir yere sürüklüyor[/QUOTE]
:..::..:
sana vezirlik yakışır.. ııhhh şah olamayacak kadar agresifsin sen.dng
e sende kim olacağına karar verde kimi vuracağımı bileyim:..:
-
Teo cum geyik topiğinde bir sorum var senden de cevap bekliyorum canım:)
-
[QUOTE=nunu;71403]bir de acilis muhabbetleri bir alem oluyor. yok surada acilacak, ama soyle olursa su seviyeye gidecek, yok tersi acilis olursa bir daha hic kapanmayacak, bla bla bla.:..:[/QUOTE]
Ah sorma bense en çok....%0.10 artı bir açılış için... xxxx endeksi alıcılı bir şekilde açıldı. 5 dakika sonra -%1.00..:..: yorumlarına hastayım:)