-
sana silam viren viren hep börtü böcük...yaw arkadaş bu nedir yaw....yok yok vob u demiyorum..orda dünkü 300 puanlık yukarı aşşada trademan olmak stratejisi devam da ben konuyu şans topuna getireceğim: ) ula kendim de oynasam direkten dön makineye de oynatsam direkten dön... dün makineye oynattım ve manzara şu,
Çıkan: 2, [COLOR=red][B]5[/B],[/COLOR] 15, [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR], [B][COLOR=red]24[/COLOR][/B] +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
Bende: 1, [COLOR=red][B]5, 16, 24[/B][/COLOR], 32 +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
[COLOR=black]şans oyunlarında hep üst figüran oluyoruz hacı..artık başrol oynasak diyorum..seksi bir nikim olsa bi derece kabul ama o da yokki..[/COLOR]
ha bu arada 5+1 bilenlerden biri ŞİŞLİ den oynamış..Ben de ŞİŞLİ den oynatmıştım makinaya..
İLÇEYi bile tutturuyoz :) **..ama full çekemiyoruz..üğğwwwww
-
[quote=Astatin;421366]sana silam viren viren hep börtü böcük...yaw arkadaş bu nedir yaw....yok yok vob u demiyorum..orda dünkü 300 puanlık yukarı aşşada trademan olmak stratejisi devam da ben konuyu şans topuna getireceğim: ) ula kendim de oynasam direkten dön makineye de oynatsam direkten dön... dün makineye oynattım ve manzara şu,
Çıkan: 2, [COLOR=red][B]5[/B],[/COLOR] 15, [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR], [B][COLOR=red]24[/COLOR][/B] +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
Bende: 1, [COLOR=red][B]5, 16, 24[/B][/COLOR], 32 +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
[COLOR=black]şans oyunlarında hep üst figüran oluyoruz hacı..artık başrol oynasak diyorum..seksi bir nikim olsa bi derece kabul ama o da yokki..[/COLOR]
ha bu arada 5+1 bilenlerden biri ŞİŞLİ den oynamış..Ben de ŞİŞLİ den oynatmıştım makinaya..
İLÇEYi bile tutturuyoz :) **..ama full çekemiyoruz..üğğwwwww[/quote]
Milli piyango idaresi ve bilimum şans oyunu firmaları sana teselli armağanı versin asti artık :D Orta sahadan şut çekiyosun hep direkte patlıyor gibi bi durum :..:
-
[quote=gnome;421343]şimdi bu iyi bir örnek .
çizgi düz iken yatay piyasa diyoruz ama üç döngüden birine trend gelme ihtimali oluyor . Tabii bu o piyasanın kendi karakteristiği ve volatilesine bağlı olarak değişir .
Mesela referans değerin altına düştü shortladın ya kendi tarzına göre takip et ya da dönüş barını görünce flatle pozu . Ya da belli bir puan kar hedefine gelince çık . Ha efendi iyi diyorsunda ben 400 puan kar aldım ama 500 puan daha gitti . Trendde gelişebilir yani 1000 - 1500 puan bile düşüp-çıkabilir onu takip etmek senin kararın . Vob için indik düz çizgi halindeyken 300-400 puan makul bir kar rakamıdır (tabii benim için !) az gibi görünebilir ama gün içi bugünkü gibi iki-üç kere fırsatta sunabilir .
Mesela altta altın grafiği . çarşamba saat 19.20
büyük bir ihtimalle çizgiye doğru tepki yapacak . . . Bakın trend var 5-10 puan kurtarmaz dedin bozma pozu . En sondaki büyük çöküş barını görünce çık . Iyi para dikkatinizi çekerim . çizgi bir tarafa yön göstermeden mutlaka ona yanaşacaktır . Adx ile takip et , kısa vadeli ortalama ile takip et sana kalmış . En kötüsü çizginin etrafında salınmasıdır ama çok sık olmaz , olsada o da gülün dikenidir artık :)[/quote]
Sayın Gnome hocam devamlı referans çizgisinden söz ediyorsunuz bu çizginin formülünü söyleme şansınız varmı?
3 gündür sizi dinlemediğim için çok ciddi zarar ettim.
-
RanNiNG.. RaLLyeNSYNC.. DÖVÜZ YAğmURU var Parayı Nereye YatıracakLarını bilemiyiiler
BUY ALL
CÖRTCÜLER
TEFECİLERİN YOLUNU TUTMUŞ ANLAŞILAN SENET İMZALAYIP %100 FAİZLE PARA ARİYİRLER GİDİŞAT O
-
[quote=seagate;421369]RanNiNG.. RaLLyeNSYNC.. DÖVÜZ YAğmURU var Parayı Nereye YatıracakLarını bilemiyiiler
BUY ALL
CÖRTCÜLER
TEFECİLERİN YOLUNU TUTMUŞ ANLAŞILAN SENET İMZALAYIP %100 FAİZLE PARA ARİYİRLER GİDİŞAT O[/quote]
:D ne cötcüyüz ne lonkçu, vob cuyuz vobcu:D yaw şu hususlar olmasa bende 110,000 diyecem ama akşam tv izliyorum büyük bir aracı kurumun uzmanı diyor ki, pis ranarız..uk dan bir türk analist bağlıyorlar, herkes türkiyey konuşuyor abi geriledeği an alım fırsatı v.b. diyor...ayrıca bomba şu "muadillerine göre %3 ucuz":D dedi türkiye yaw..hehehe.. ne biliyim..acaip raning pompalasyonu var...
-
abi doğru tahvil 5 e düşmüş sonuçta almanya 0,41 faiz veriyir :) hala 12.5 misli üwww o açıdan ruNNing
tc konuşuyor dünya patriotta geliyir :)
-
[quote=seagate;421372]abi doğru tahvil 5 e düşmüş sonuçta almanya 0,41 faiz veriyir :) hala 12.5 misli üwww o açıdan ruNNing
tc konuşuyor dünya patriotta geliyir :)[/quote]
capon ev kadınları uçurur :D carry me baby :cool:
-
[QUOTE=Astatin;421371]:D ne cötcüyüz ne lonkçu, vob cuyuz vobcu:D yaw şu hususlar olmasa bende 110,000 diyecem ama akşam tv izliyorum büyük bir aracı kurumun uzmanı diyor ki, pis ranarız..uk dan bir türk analist bağlıyorlar, herkes türkiyey konuşuyor abi geriledeği an alım fırsatı v.b. diyor...ayrıca bomba şu "muadillerine göre %3 ucuz":D dedi türkiye yaw..hehehe.. ne biliyim..acaip raning pompalasyonu var...[/QUOTE]
haci
vatandaş cörttedir merak etme
eski bir cörtcü :) .kom.kom.kom
-
20 DAKKAYA bi tarafa roketler endeks du bakalım :) bence yukarı BUY.. Sonra tersyüz alışkanlığı oldu :) üwwww
cörtcüleri doldur torbaya
-
[quote=seagate;421377]20 DAKKAYA bi tarafa roketler endeks du bakalım :) bence yukarı BUY.. Sonra tersyüz alışkanlığı oldu :) üwwww
cörtcüleri doldur torbaya[/quote]
yok dünün en yükseğinden lonkcuyuz ama hiç müster,h değilim :)
-
[QUOTE=Astatin;421378]yok dünün en yükseğinden lonkcuyuz ama hiç müster,h değilim :)[/QUOTE]
tersyüz olabülür
91200 den döndü galibaaa
graşaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)
-
[quote=seagate;421379]tersyüz olabülür
91200 den döndü galibaaa
graşaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)[/quote]
sorun deel haci:D en ufak gıllanmada kavırma yapılır..re-poz işine ayrıca bakılır:D ama haklısın böyle hüülülüllü yukarı yapıp ayrı barda verdiklerinde sonra realiz sürebiliyor..du bakali