Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..
Printable View
Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..
[QUOTE=bull market;174281]Geçen gün notumuzu artıran fitch midir pitch midir neysede, yarın kalkar parti kapatmayla sonuçlanan dava ve siyasi risklerden dolayı iki kademe birden artırdığımız notumuzu düzeltttik ve bir kademe notunuzu düşürdük dermiş.kom
Meksikanın notunu düşürmüş bu arada, hani diyorum bi tavsiye ediyolar bi not indiriyolar, derken tepelerden mal gazlıyolar olmasınlar :D:D nası ama, iyi düşündüm demi.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
ya da sağın solun notunu indirip bakın çalışkan çocuğumuz Türkiye var paraları ona gönderin diyor da oalbilir. .dng
[QUOTE=BOSNALI;174282]Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..[/QUOTE]
63,675 - 63,050 destek 64,475 direnç
[QUOTE=BOSNALI;174282]Yarın için gorus bildirecek kımse yokmu arkadaslar ? ..[/QUOTE]
+1000 açsın +3000 kapansın bir milyon çiçek açsın! :..::..::..:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]15 Aralık Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GBP TÜFE (a/a) (Kas) 11:30 %0,2 %0,2 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Kas) 11:30 %1,8 %1,8 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Perakende Fiyat Endeksi (a/a) (Kas) 11:30 %0,2 %0,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Eki) 11:30 -%4,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER ZEW Yatırımcı Güven Anketi (Ekonomik Beklentiler) (Ara) 12:00 50 51,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER ZEW Yatırımcı Güven Anketi (Mevcut Durum) (Ara) 12:00 -60,1 -65,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR ZEW Yatırımcı Güven Anketi (Ekonomik Beklentiler) (Ara) 12:00 50 51,8 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İşgücü Maliyetleri (y/y) (Q3) 12:00 %3,5 %4,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD ÜFE (a/a) (Kas) 15:30 %0,8 %0,3 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD ÜFE (Gıda&Enerji Hariç) (a/a) (Kas) 15:30 %0,2 -%0,6 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Empire İmalat Endeksi (Ara) 15:30 25 23,51 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eki) 16:00 $42,3Mlyr $40,7Mlyr Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Toplam Net Sermaye Hareketleri (Eki) 16:00 $133,5Mlyr Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Sanayi Üretimi (Kas) 16:15 %0,5 %0,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kapasite Kullanımı (Kas) 16:15 %71,1 %70,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Timothy Geithner’ın Konuşması 18:30 Yüksek[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD NAHB Konut Piyasası Endeksi (Ara) 20:00 18 17 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (11 Ara) 23:30 -5815K Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı [COLOR="Blue"]"Bilançolar"[/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Best Buy Co., Inc. (BBY) 0.43$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adobe Systems (ADBE) 0.37$ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Eylül Dönemi İşsizlik oranı(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ekim Ayı Sanayi sipariş endeksi (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kasım dönemi Merkezi yönetim bütçe dengesi (11:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Mavi ile gösterdiğim 63.875'in üzerinde kaldığımız sürece long short'a tercih edilir. 15:30 verilerine kadar kırmızı çıkış kanalı içinde hafif yukarı meyilli yatay hareket beklenebilir...
Ama veriler de piyasaya hareket getirmezse sine-i millete dönerim ona göre Pala!!! :)))
bügün verilerle..ortalamalara toplantı yaptıracaklar..yatay gün bekliyorm..
günaydın VOBORSA eşrafı,
şindi grafa baktım geçen sene 17-31 ARALIK arası 1.000 pıvana sıkışmışık ve bununda çoğu 300/400 pıvanda geçmiş...
yani ivrenç günler yakın olabilir piyasada...malum NOEL ve YENİ YIL durumları başlamak üzere...
açın bakın graflara ben hatırlıyorum günde 50/100 pıvanlık ralliler oluyordu...2 OCAK tan itibaren kopuş olmuş ama piyasada.önce 4.000 pıvan yükselmiş ardından 8.000 pıvan düşmüş,5.000 yükselmiş tekrar 8.000 pıvan düşmüş.
cümleten günaydın bol kazançlar ...
[quote=selçuklu;174294]cümleten günaydın bol kazançlar ...[/quote]
Günaydın,
Ay eprışıeyt yu:p
günaydın...
avrupa ve ABD de[B] yılbaşı tatilleri [/B]ne zaman başlıyor...
günaydın herkese.. gene acılısta giydirdiler 64100 den kapattım kısaları.. ula tum hevesım kactı gıttı gene demekkı bugun buyuk bı dusus yasarız..
[quote=excali;174295]Günaydın,
Ay eprışıeyt yu:p[/quote]
neprışeyt neprışeyt ?
Çelik iradeli ayularuz....ama her an çökebiliriz...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NWIZ1XA8f2s[/URL]
ehuheue
5 dklıklarda 09:15 mumunun adı ve anlamı nedir bilen var mı?
[quote=Astatin;174299]neprışeyt neprışet ?[/quote]
appreciate
This is a pencil..:p
And This is a SERTAB..+.
[quote=VOBiX;174301]5 dklıklarda 09:15 mumunun adı ve anlamı nedir bilen var mı?[/quote]
Gövdesi çok geniş bir "spinning top" gibi duruyor. Daha önemlisi konsolidasyon bölgesinde mum analizinin pek sonuç vermediği yalnız...
Acep günlüklerde fincan + kulp formasyonu mu oluşuyor? Hedef feza mı acep?
[quote=VOBiX;174301]5 dklıklarda 09:15 mumunun adı ve anlamı nedir bilen var mı?[/quote]
adı: tepeüstünden kedi muharrem
anlamı : günlük olarak değişir
[quote=Strategist;174304]Acep günlüklerde fincan + kulp formasyonu mu oluşuyor? Hedef feza mı acep?[/quote]
bence fincan-kulp değil, nicholas tulp formasyonu oluşuyor...yatan endeks...buyrun aşağıda
[IMG]http://i48.tinypic.com/2qlbn92.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;174306]bence fincan-kulp değil, nicholas tulp formasyonu oluşuyor...yatan endeks...buyrun aşağıda
[IMG]http://i48.tinypic.com/2qlbn92.jpg[/IMG][/quote]
Ters hayalet formasyonu da oluşuyor olabilir... .dng
[quote=Strategist;174307]Ters hayalet formasyonu da oluşuyor olabilir... .dng[/quote]
yok bence o operadaki hayalet dir...çok muhalif oldum ama..bana öyle göründü
Bu arada nikolas-tulp formasyonunun tüm haklarını recistır ettim.... yatay piyasa için, nikolas-tulp formasyonu....bilinsin yani
günaydın herkese bol kazanclar.........
benım sabrımın tükenişi ile piyasanın dönüşü arasında cok buyuk bağ var :)
işlem yapan yok mu :D
[quote=abka;174297]günaydın...
avrupa ve ABD de[B] yılbaşı tatilleri [/B]ne zaman başlıyor...[/quote]
24 ünde gibi gözüküyor.
Aylık takvim:
[URL]http://www.turkborsa.net/docs/PeriyodikRaporlar/piyasatakvimi_12.pdf[/URL]
ya sırf geyik yapıyorsunuz arkadaş ya...biraz vob konuşun :)..15 dklık grafs...pis NU lar var amma yükselen trend kırılırsa anlam ifade eder...hasretle kucaklarım
[IMG]http://i48.tinypic.com/34fcfnm.jpg[/IMG]
[quote=excali;174313]24 ünde gibi gözüküyor.
Aylık takvim:
[URL]http://www.turkborsa.net/docs/PeriyodikRaporlar/piyasatakvimi_12.pdf[/URL][/quote]
28.12'deki Estonya Dış Ticaret Dengesi rakamının piyasada büyük çalkantıya neden olacağını tahmin ediyorum... :..:
[quote=Strategist;174315]28.12'deki Estonya Dış Ticaret Dengesi rakamının piyasada büyük çalkantıya neden olacağını tahmin ediyorum... :..:[/quote]
Somaliden gelicek veriler de çok önemli oluyor .lelele
[quote=Strategist;174315]28.12'deki Estonya Dış Ticaret Dengesi rakamının piyasada büyük çalkantıya neden olacağını tahmin ediyorum... :..:[/quote]
Şıtandart end Purs'a söylüyüm.. Notunuzu 2 kademe düşürsün..:D
OYRO/USD 'de bugün yakan top mu oynanıyor?..
xauusd çöker tahminim bugün ..
[QUOTE=flexy;174317]Somaliden gelicek veriler de çok önemli oluyor .lelele[/QUOTE]
Somalili korsanlar borsa da kurdu, kâr payı dağıtıyor .dng
[url]http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=133585[/url]
fdj aşağıya gitmese demek ki vob 64.500 e varmıştı bugün
Şort tabiki şort bir tanem
Yawf ağşam yıldızı diyen bir ayu oalbilir mi diye baktım ama çıkmadı... MAdem demiyonuz ralli gelsin hedef 175,000 ** .dng
[quote=selçuklu;174321]xauusd çöker tahminim bugün ..[/quote]
eurusd de çöksün patronaj..sabah erken saatte gardımızı aldık..reca ederim..bu kez 200 pips vurayım diyorum...:..: sen ne diyosun patronaj
[QUOTE=Astatin;174326]eurusd de çöksün patronaj..sabah erken saatte gardımızı aldık..reca ederim..bu kez 200 pips vurayım diyorum...:..: sen ne diyosun patronaj[/QUOTE]
hexen babanın avatarı iyiymiş diyorum patron .. çöksün tabi patronaj.1000 pips alırsın inşallah.. . düdükle gavurları ... eheuehue :D:D
namızsız aga deli gibi poz kapiii ulan bana stoplatınca aklı basına gelıyo bu deyyuusun sinir oluyorum..
piyasa dün kapısıyodu nie hevesi kırıldı bi anda :)