-
[quote=bull market;71455]yav ben size boşuna sistem hikaye en iyisi vur kaç yapın demiyom, ver 100 kontrat al 2 kademe aşağıdan, yada tam tersi işte, ama komisyonun çok ama çok düşük olsun, günde 10 kere 2 kademe vursan yeter, al sana 200 puan, al sana para, hemde 100 kontartlan, hemde çil çil elektronik para:), daha ne olsun, göbeğini açtlatacağına işte sana hazır 100 puanlık 300 puanlık çevrimler sunuluyor, faydalan faydalanabildiğin kadar, faydalanamadığın anda poz kapat, en fazla komisyon öde, bu taktiklen kazanç beceriye kalsada garanti, en azından sistemin başını bekleyip zarar etmezsin:) saygılar.[/quote]
küçük hesaplar pesinde kosanlar borsda kazanamaz vobda hiç kazanamnaz 1000 puana çevirenleri anlarım 200 puan ancak kendini kandırmaktır öyle günler olur ki aldığın 1000 puanı 5 dk da süpürürler
KALAN KOMİSYON ZARARIDA MARKETTEKİ GAZOZLARA KAPAK OLUR .dng .lelele :)
-
çok umutlu değilim ama belki tutar.çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı.
sabah ola hayrola.
FLAT kalmakta acaip bir durum.üzülsem mi sevinsem mi yani.terse gelme kaybetme ihtimalin yok.vur kafayı yat rahat rahat.diğer taraftan ballı pozisyonları kaçırma durumu oluyor.
iyi geceler,
[U][COLOR=#22229c][url=http://xs.to][img]http://xs135.xs.to/xs135/09020/vob60365.png[/img][/url][/COLOR][/U][URL="http://xs.to"][/URL]
-
bence sistemsiz hiçbir şey olmaz…az yada çok kazanmak yada az yada çok kaybetmek bence her şey sisteme bağlı….
sorun ve hatalar bence sistem de değil kullanım zamanlarında ve kullananların duygularında…..kullanımda ki es geçmelerde,hırslara kapılmada,tepe dip avcılığı yapmada,bazen acele etmede yada kullanılan sistemi iyi tanımama da.....
gün içi kısa vade için kullanılan bir çok sistem çarpılabilir fakat trendi yakalayınca karın üzerinde oturmayı sağlayabilir….
orta ve uzun vadeli sistemlerse giriş noktaları iyi yakalandığında güzel karlar bırakabilir yada ters pozisyonda iseniz büyük zararlar…
yani bana göre en basit bir ortalama sistemi bile kazanç sağlar....
kısaca bana göre sistemsiz zor bu işler….sistemsiz olarak trade etmeyi çok iyi bir sürücünün duygu ve sezgilerine güvenerek tüm camları buzlu yada baya kirli bir araç ile yoluna devam etmesine benzetiyorum….
tabi ki bunlar benim düşüncelerim…
-
günaydın bol kazanç... rastgele... şelale şelale şelale .boks. .boks.
-
günaydın,iyi haftalar,bol kazançlar.............
-
kimse yokmu noldu foruma ..avatar yapmıştım bende
-
[quote=selçuklu;71464]kimse yokmu noldu foruma ..avatar yapmıştım bende[/quote]
dur heyecanlanma :p
herkes sabah sabah poz. ayalarlıyor.kimi alıyor kimi veriyor kimi piramitliyor :p
kimide hala .uyk
gelirler birazdan
-
komedi ya daha 1 hafta evvel 1000 puan makas vardı şimdi kafa kafaya gidiyor spotla.nasıl işlerine gelirse öyle.nerede teorik fiyat? nerede vade başındayız falan filan.
-
kimsecikler yok. herkes seansa dalmış. bu kadarlık düşüş yeter mi diyorsunuz ? Future lar da düşüktü zaten.. 26000 den yukarı döner mi acaba ? bi tepki hareketi. yapar mı ?
-
33875 uzunladım, sistem kısada. Hadi hayırlısı :)
-
[QUOTE=enorton;71469]33875 uzunladım, sistem kısada. Hadi hayırlısı :)[/QUOTE]
hayırlı olsun.. ben kısa devam ..
-
[quote=BORSACIOZGUR;71468]kimsecikler yok. herkes seansa dalmış. bu kadarlık düşüş yeter mi diyorsunuz ? Future lar da düşüktü zaten.. 26000 den yukarı döner mi acaba ? bi tepki hareketi. yapar mı ?[/quote]
Bence bugün yarın yatay (200-500 puan arası),sonra büyük düşüş dalgası geliyor.En az 28500-30500 aralığı.Bence ...