[quote=YAVUZHAN;174366]hergün kullanırsan aylık faturanı yaklaşık 2 katına çıkartır.
benim 29 luk paket 60 tl geliyor mesela..[/quote]
yaw iyide onun limitsizi zaten 49 değilmi patronaj
Printable View
[quote=YAVUZHAN;174366]hergün kullanırsan aylık faturanı yaklaşık 2 katına çıkartır.
benim 29 luk paket 60 tl geliyor mesela..[/quote]
yaw iyide onun limitsizi zaten 49 değilmi patronaj
amerikan bankaları TARF ı hızla ödüyor...bugünde wells katıldı kervana...
citi...hisse döşüyor...yüzde 7 göçtü dün....
bizim takasın çogu onda....kendi malımı...müşterisinin malı mı....bilinmez emme....
citi nin adamı...türkiye ile birlikte sahlanacagız dedi....aman yarabbim....ha ha ha
[quote=jani;174372][B]çıkamıyor deelll mi??????[/B]
dolar bazlıda da....düşüyor....
parite 1.45 lere indi....dolar carry ci yawrular kızgın saç üstündeler....atasla dans ediyorlar....[/quote]
ama zuzu düşemiyorda.ilginç bir durum var yani.aslında ilginç deel çok gördük bunnarı bi tarafına bişey kaçmışta kımıldayamıyormuş gibi :::
neyse bakalım belki ilerleyen saatlerde olur bişeyler...amma ben umudu kestim bu aydan artık.
[quote=SEYYAH;174350]yaf bu arada ne sorcam.pc cahiliyiz normal karşılayın sualimizi.
şindi benim ADLS 4 gb kotalı.bu MTX extra bir çekim gücü yaratacak mı? hayır tıkır tıkır veriler iniyor iyi hoşata ay sonu faturasında herhangi bir şaşkalozluğa sebep olur mu?
thanks in advance,[/quote]
Hocam java matriks kotadan fazla yemiyor.
Derinlikliyi bilmiyorum ama oda sonuçda veri çektiği için çokda fazla değildir.
EUR/USD 60dk'lık graf üzerinden teknik analizcilere beleş para dağıtıyor resmen son günlerde. Öyle ahım şahım teknik analiz yapmanıza da gerek yok. Bir trend destek çizgisi çekseniz yetiyor...
Bu düşüşün ilk hedefi 60500-61000 aralığı olabilir diyorum bakalım, saygılar....
VOB'da da alt taraf baba gibi desteklerden geçilmiyor. Düşüş gelecekse adam gibi bir nedenle gelir. Öyle FDOW hafif zayıfladı falan diye okkalı bir küskü beklemiyorum. Tırtığa devam...
[quote=Strategist;174378]EUR/USD [COLOR=red]60dk'lık graf üzerinden teknik analizcilere beleş para dağıtıyor resmen[/COLOR] son günlerde. Öyle ahım şahım teknik analiz yapmanıza da gerek yok. Bir trend destek çizgisi çekseniz yetiyor...[/quote]
melaba:..: 1 ay önce dedim..1.50 den şortlamaya başlarım, 2000 dolar 3 ayda 10000 dolar olur deyu..şu an 4600 ..ehuheueheueheee
[QUOTE=YAVUZHAN;174362]halen satıştamı sistemin ?[/QUOTE]
Geçici Al veriyordu i..e bakalım 11 de nolcak
[quote=Astatin;174374]yaw iyide onun limitsizi zaten 49 değilmi patronaj[/quote]
öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
daha doğrusu senin gibi bir arkadaş direkt yüzüme kerizmisin dedi :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv
[quote=Astatin;174381]melaba:..: 1 ay önce dedim..1.50 den şortlamaya başlarım, 2000 dolar 3 ayda 10000 dolar olur deyu..şu an 4600 ..ehuheueheueheee[/quote]
Ben de 09.12.2009'da şu uyarıyı yapmıştım...
"Bundan sonraki düşüş dalgası tam yıkım olur gibime geliyor... Forex'cilerin eli short butonunda hazır beklesin...." diye bitirmiştim...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=172562&postcount=13167[/URL]
Dinleyen olduysa para sayma makinası arıyordur şimdi. :..:
[QUOTE=enorton;174367]Gel smile e geç, ilk 7 ay limitli fiyatına limitsiz kullan ;)
[url]http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx[/url][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;174384]öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv[/QUOTE]
Abi geç sınırsıza sürekli film indir, müzik indir... Kotalı azap yaw... İlk 7 ay 26 TL :)
değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...
yav dün 800 makas atan şeref yoksunu yaltakcı aganın adamları nerde bugun ? uyuyamı kaldılar acaba..
ciddi anlamda bu adamlar için düşüncelerim çok kötü.. dün yırtınıyolardı şimdi esamesi bile yok hiçbişeyin.. olan bizim hevesimize oluyo :) üvvvv
[quote=YAVUZHAN;174384]öyleymiş patronda ben geç uyandım biraz :..:
sen oldukça kibar uyardın,teşekkür ederim .brv[/quote]
işte burda kurumsal yönetim devreye giriyor..Mesele Germanya ve İngilizya daki internet servis sağlayıcılarının tarifelerini incelemiştik bir iş için... "fair share" "fair pricing" var..bu ne demek? kotanı ne kadar aşarsan aş, şirketin en pahalı tarifesinin üzerinde fatura gelemez sana..ama türk şirketi olunca, yakalamışken haşırdatalım mantığıyla bakıyorlar...
yahu şu tcell şöyle bir tarife çıkarsa, sınırsız konuşma ve internet ve deseki 125 TL fix, anınd TT ile ilişkimi bitireceğim...
Ahanda şey ediyorlar,.....
bu arada haşırtossss palaya ehuheuheuheuheuhehuheuhehuehheue
[QUOTE=Astatin;174390]işte burda kurumsal yönetim devreye giriyor..Mesele Germanya ve İngilizya daki internet servis sağlayıcılarının tarifelerini incelemiştik bir iş için... "fair share" "fair pricing" var..bu ne demek? kotanı ne kadar aşarsan aş, şirketin en pahalı tarifesinin üzerinde fatura gelemez sana..ama türk şirketi olunca, yakalamışken haşırdatalım mantığıyla bakıyorlar...
yahu şu tcell şöyle bir tarife çıkarsa, sınırsız konuşma ve internet ve deseki 125 TL fix, anınd TT ile ilişkimi bitireceğim...[/QUOTE]
Burada da gelmiyor ASti merak etme... Enfazla kotasız artı %25 ödersin ;)
[B] Kota aşımında faturalandırılacak en yüksek ücret nedir?[/B]
[I]Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Diğer bir tabirle, 1 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez. 8 Mb’e kadar 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi geçemez.[/I]
patron küskü on the road demedin ?
yoksa safmı değiştirdin ?
[quote=enorton;174393]Burada da gelmiyor ASti merak etme... Enfazla kotasız artı %25 ödersin ;)
[B]Kota aşımında faturalandırılacak en yüksek ücret nedir?[/B]
[I]Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Diğer bir tabirle, 1 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mb 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez. 8 Mb’e kadar 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi geçemez.[/I][/quote]
yaww tamamda %25 ne:D:D:D neden...buda haşırdatalım ama çok ses çıkmasın demenin başka yolu
seyyah
aynı paraya sınırsız kablo.net
kota mota yok
24 saat
[quote=YAVUZHAN;174394]patron küskü on the road demedin ?
yoksa safmı değiştirdin ?[/quote]
yok da..geç kaldık demek için 750 gibi demek lazımdı onu..geç kaldık...lelele.leleleşimdi desek desek in front of the door deriz..in front of the door
Vob 60 dakikalık grafik
62500 seviyesi kısa vadede önemli.
62500 seviyesi üzerinde kalındığında yeşil halka içersinde kalmış oluyor. Buda vob un 65900 civarına kadar yükseliş yapabileceğini gösterir.
62500 seviyesi altında long olanların dikkat etmesi lazım.
[IMG]http://i46.tinypic.com/257hlxs.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;174388]değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...[/QUOTE]
Limitsiz 8 mb hemen hemen aynı para olması lazım
[quote=haguan;174399]Vob 60 dakikalık grafik
62500 seviyesi kısa vadede önemli.
62500 seviyesi üzerinde kalındığında yeşil halka içersinde kalmış oluyor. Buda vob un 65900 civarına kadar yükseliş yapabileceğini gösterir.
62500 seviyesi altında long olanların dikkat etmesi lazım.
[/quote]
canım kardeşim nerdesin sen ya?
tamam forumu ele geçirmiş olabiliriz diğer arkadaşlarlan filan fıstık ama senin analiz yapmana müsade ediyoruz :D
haguan kardeşim özletme kendini!
analiz için çok teşekkürler...
60 dklık sat firmeye başladı.......amma 58 dakkası var daha
çok enteresan ..hımmm çok enteresan.... usta şifu...hımmmmm...6300 civarında da günlükde sat gelir..hımmmm..hiç bu kadar yakın olmamıştı.... acaba bull age sona mı eriyor..ehuhuhuhuuuheheuhue
Bende dünkü yorumumu tekrarlıyım:)
62500 altında ve 64500 üstünde short kalınır... arası al sat...
[QUOTE=SEYYAH;174388]değiştirdim ADLS paketimi.limitsiz 1mb te geçtim...ayda sabit 45 TL...
o gader...[/QUOTE]
Biraz evvel ttnetle görüştüm ilk 6 ay 29 ytl ondan sonra 49 ytl yıl sonundan itibaten ttnet fiatı neyse o geçerli olacak son kampanyaları.
Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ paketi için size özel bir teklifimiz var!
[quote=oguzhan;174407]Biraz evvel ttnetle görüştüm ilk 6 ay 29 ytl ondan sonra 49 ytl yıl sonundan itibaten ttnet fiatı neyse o geçerli olacak son kampanyaları.
Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ paketi için size özel bir teklifimiz var![/quote]
hangisi için geçerli bu?
limitsiz 1mb için mi?
peki bana neden 45 TL dedi o zaman? bi daha arayalım o zaman.la bunnarda kime nerden geçirirlerse haaaa...hayret bişey ya...
[QUOTE=SEYYAH;174408]hangisi için geçerli bu?
limitsiz 1mb için mi?
peki bana neden 45 TL dedi o zaman? bi daha arayalım o zaman.la bunnarda kime nerden geçirirlerse haaaa...hayret bişey ya...[/QUOTE]
Limitsi 8mb için geçerli
Ben bana gelen bu mail için aradım dığer kampanyayı ozaman söylediler
ilk altı ay 29 tl ondan sanra 49 tl 12 ay sonra yeni fiattan ben buna geçtim
Makra fena bozuk,
gösterge, 9.40 zirve
dxy, 76.87 dirençleri kırmış,
ağaya bravo iyi dayanıyor, shrt ları artırdım, bekliyorum yereleri, bir kısmı ile 500 puvanlık vur kaç deniyecem, bir kısmı dolare zaten,
[quote=oguzhan;174410]Limitsi 8mb için geçerli
Ben bana gelen bu mail için aradım dığer kampanyayı ozaman söylediler
ilk altı ay 29 tl ondan sanra 49 tl 12 ay sonra yeni fiattan ben buna geçtim[/quote]
konuştum oğuzhan.bunlar sakat abi bence.24 ay taahhütname imzalıyorsun.niye elimi kolumu bağlayayım ki? belki 2-3 ay sonra başka bir firma çok uygun şartlarda yeni tarifeler çıkartacak değil mi?
kalsın bu şekil.1 mb limitsiz yeter...
yardımın için çok teşekkür ederim.
arkadaşlar benim yine elektriklerim kesik :) Yaklaşık 2 saat oldu ve az önce aradım saat 5 ten önce gelmeyecekmiş... Demeki evde bebek falan olsa donup ölecek, çünkü kombi çalışmıyor...
Sabah gönderdiğim gırafın 5 dklığı
[quote=enorton;174415]arkadaşlar benim yine elektriklerim kesik :) Yaklaşık 2 saat oldu ve az önce aradım saat 5 ten önce gelmeyecekmiş... Demeki evde bebek falan olsa donup ölecek, çünkü kombi çalışmıyor...[/quote]
eee peki pc ve internet işini nasıl yapacaksın?notebook olsa 3 saat filan dayanıyor o da galiba.tam 15:30 veri anında gümler o da :::
al yuroyu koy çuvala salla salla vur duvara..ehuuhuuuhuuuhuuuu........geber be yurotolarrrrr
Stro kardeşim, gözel grflarından yokmu, 10 dk tercih nedenidir, gün boyu oradan gidelim, bide rakamlar koyalım forum ahalisi olarak,
yıkılır burası
[quote=security;174422]Stro kardeşim, gözel grflarından yokmu, 10 dk tercih nedenidir, gün boyu oradan gidelim, bide rakamlar koyalım forum ahalisi olarak,[/quote]
Benim aşağı beklentilerim ve mola yerelerim, [COLOR=red]63525[/COLOR], ki buradayız, [COLOR=red]62725[/COLOR] ve burasıda inerse, [COLOR=red]62425[/COLOR], e burasıda inerse devran döner dünya yani bir hal alır, yukarıya bir şey demiyorum stop loss adevam ağaya para kaptıracak halimiz yok,