Yokmu su endekse bir osmanlı tokatı atacak kimse :D cok sapıttı akıllanır belki, oturur k...nın ustune he he
Printable View
Yokmu su endekse bir osmanlı tokatı atacak kimse :D cok sapıttı akıllanır belki, oturur k...nın ustune he he
Bugün Avusturya'nın 4. büyük bankası olan Hypo Alpe Adria diye bir bankanın devlet kontrolüne gireceğini duydum.
bence bu seviyelere dikkat edilmeleli 63.475 -300 aralığı güzel bi alış noktası oluşturabilir. Günlerdir bu seviyelerden vazgeçemiyor endeks.
Ahanda graf,
%5 düşer tahminim bugün vob ..:D
pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::
[QUOTE=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/QUOTE]
bence iyi değil eskisi daha iyiydi tahminim . ...ehueuhehue :D
Bu da günlük graf, günlük olarak boğayız ancak güç kaybı var, fiyat yeni zirveler yapamıyor, sanki zamana oynuyor,
NOT:Bu yorum fitch, pitch ve s&p, IMF balonu, v.s gibi üçüncü dünya ülkelerine has taşeron değişkenlerden arındırılmış olarak yapılmıştır,.....
yeni avatarım nasıl .. hexen babadan çaldım ..ehueue :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;174432]bence iyi değil eskisi daha iyiydi tahminim . ...ehueuhehue :D[/QUOTE]
ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::
düşüş için bişeyler eksik galiba :)
[QUOTE=Cerphin;174435]ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::[/QUOTE]
yok celcuki iyi değil selçuklu olarak kalsın bence .. ben memnunum nikimden ... .boks.
[quote=Cerphin;174435]ben sevdim daa.. eyice sıkılmıştım eskisinden.. söyleyelim hellim'e seninkini de celcuki yapsın..::::::[/quote]
Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:
hasan almaz basan alır .. imza iyiymiş yavızhan patron .. teprik ederim .. ehueue
[QUOTE=security;174438]Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:[/QUOTE]
hellim aplaya rica et belki değiştirir patron .. :o
[QUOTE=security;174438]Bende [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değişsem fena olmaz, bu indregandiyi kullanmadığıma fena pşman oldum, euhehheeuhehheh :cool:[/QUOTE]
sorma peşimde ergenekoncular var.. sahlanmam lazım bu nick arkasında..:..:
[quote=selçuklu;174440]hellim aplaya rica et belki değiştirir patron .. :o[/quote]
Hellim abla patron, ihtiyaca binaen, benim nick in indregandi olarak re vizyonu mümkün olabilermi, bu security çok ciddi, :rolleyes:
[quote=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/quote]
J harfi ayrı bi hava katıyodu.
cıx beğenmedim. :..:
600 den lönk oldum
[quote=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/quote]
affına sığınarak "taş kibi"::: aa pardon ben avatarı dedim sen nicki sormuşsun..oda taş kibi
[quote=selçuklu;174439]hasan almaz basan alır .. imza iyiymiş yavızhan patron .. teprik ederim .. ehueue[/quote]
eyvallah patron,nick değişmez bende..
herzaman efsane YAVUZHAN
imza gözümün önünde olsun diye şeyettim :)
bu işlerle epey alakalı bence..
bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır
[quote=Cerphin;174444]600 den lönk oldum[/quote]
Teknikten mi taktiktenmi, sisler ardaşık al sat üretebilirler çünkü, ölle bir havaları var,
[QUOTE=Astatin;174447]bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır[/QUOTE]
bence basan hepsini alır tahmnim .. ehuehuue :D:D
[quote=Astatin;174447]bence ne hasan alır ne basan alır VOB da...ancak kasan alır[/quote]
kasacan kasacan öyle basıp alacan demekki patron :::
DXY 76.920 yi vurub geçerse, tahvil de 9.42 dediği anda shrt 500 puvan alırım, dov u bu gün yatay aşağı bekliyorum, senaryo gereği,
63400 üstünde kalabilmek için kasıyoruz patron..
[IMG]http://i48.tinypic.com/slsqc0.gif[/IMG]
Saat 14 te de AL çıkmadı, 15 de görüşürüz... Laptopu iadreli kullanıyorum :) Ben ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum artık, gına geldi bu kesintilerden falan... Şu vobdan iyi bir sermaye yapamadık ki güzel bir eve çıkalım :(
[QUOTE=security;174448]Teknikten mi taktiktenmi, sisler ardaşık al sat üretebilirler çünkü, ölle bir havaları var,[/QUOTE]
tamamen duygusal..:..: yoksa bütün cistemler satta...
[QUOTE=SEYYAH;174350]yaf bu arada ne sorcam.pc cahiliyiz normal karşılayın sualimizi.
şindi benim ADLS 4 gb kotalı.bu MTX extra bir çekim gücü yaratacak mı? hayır tıkır tıkır veriler iniyor iyi hoşata ay sonu faturasında herhangi bir şaşkalozluğa sebep olur mu?
thanks in advance,[/QUOTE]
Of course yahu.
Baya bir çekiyor namıssız... Şu kota sayaçalrı var onalrdan kur bir tane haftaiçi 24 saatlik değişimi bir ölç.
[QUOTE=YAVUZHAN;174366]hergün kullanırsan aylık faturanı yaklaşık 2 katına çıkartır.
benim 29 luk paket 60 tl geliyor mesela..[/QUOTE]
49TLye sınırsıza geçsene. Boşa para verme. 49*1,25=61,25ten fzla fatura gelmiyor artık kotalılarda.
Bu macd ın günlükte ki zayıf, görüntüsü, mor çizgiler, inş, ağada morarır, bilançocu ağa, zamana oynayan ağa, 90 + ağa,
[QUOTE=feridunabi;174377]Hocam java matriks kotadan fazla yemiyor.
Derinlikliyi bilmiyorum ama oda sonuçda veri çektiği için çokda fazla değildir.[/QUOTE]
java matrikste kalsör tanımlayıp mse otomatik veri aktarımı olmuyor sanırsam
[quote=security;174458]Bu macd ın günlükte ki zayıf, görüntüsü, mor çizgiler, inş, ağada morarır, bilançocu ağa, zamana oynayan ağa, 90 + ağa,[/quote]
Ahanda morarıyo, he lan az kaldı, 500 puvan alıp, yukarıdan bi daha binecem sırtına, deyyus,
kuzum, nerdesin? mangirlarinla vedalas.
jingle bells, jingle bells...ha ha ha!
[QUOTE=Astatin;174395]yaww tamamda %25 ne:D:D:D neden...buda haşırdatalım ama çok ses çıkmasın demenin başka yolu[/QUOTE]
Buna da şükür eskiden fax modemler vardır. Millet mp3 indirecğeim diye dialer programalrı indiriyordu 300-500 TL fatura geliyordu.
[QUOTE=haguan;174399]Vob 60 dakikalık grafik
62500 seviyesi kısa vadede önemli.
62500 seviyesi üzerinde kalındığında yeşil halka içersinde kalmış oluyor. Buda vob un 65900 civarına kadar yükseliş yapabileceğini gösterir.
62500 seviyesi altında long olanların dikkat etmesi lazım.[/QUOTE]
patron sen yaşıyor msuun? Keyifler nasıl?
[quote=Cerphin;174455]tamamen duygusal..:..: yoksa bütün cistemler satta...[/quote]
Ne sistemi yaw???? Ben şu forumda sistem kullanmayan benden başka bir fxci bir sen varsın biliyordum.... Kaldık iki kişi... :..:
göstericileri kalasnikofla taramıs.
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=221643[/URL]
[QUOTE=oguzhan;174407]Biraz evvel ttnetle görüştüm ilk 6 ay 29 ytl ondan sonra 49 ytl yıl sonundan itibaten ttnet fiatı neyse o geçerli olacak son kampanyaları.
Kullanmakta olduğunuz NETLİMİTSİZ paketi için size özel bir teklifimiz var![/QUOTE]
15 GBdan sonra hızını eski hızın yarısına indiriyorlar. Ona dikakt et. Ben geçeyim dedim pestilimi çıakrtıalr ay sonunda. Öyle film filan da inirmiyom ama aylık 30 gB çekiyor benim PC. Film indirince 60-70GB oluyor. Tarifeyi de değiştirtmek için aradım tamam deidler. değişiklik olmayınca kapatıp yendien abone oldum. LİMİTSİZ1 paket. Seyyahınkinden.