-
[quote=BORSACIOZGUR;71484]denedim . göle yogurt çaldım oldu :) hem de Danone yogurt homojen kaymaksız.[/quote]
canım kardeşim ne oldu? olan biten nedir? vadeli uçtuda biz mi göremedik?
725 LONG yapmışsın 800 olmuş bu kadar :p
olsun ama 75 puanda iyi trade .lelele
-
hhee 925 gördü ama ben 875 den anca yetişebildim. üstelik bi de terse çevirdim. kısa. bakalım şimdi noolicek :) pazartesileri seviyorum.
-
ççookkk utanıyorum çoookkk..diyemiyorum :) :) :)
-
[QUOTE=Astatin;71487]ççookkk utanıyorum çoookkk..diyemiyorum :) :) :)[/QUOTE]
neden ?
-
[QUOTE=Astatin;71487]ççookkk utanıyorum çoookkk..diyemiyorum :) :) :)[/QUOTE]
ne oldu hayırdır. yenimi uyandın? :)
-
[quote=mersiyk;71490]neden ?[/quote]
senin avatara bakınca çok utanıyorum :..::..::..: şaka bir yana ; eurusd nin ve goldun beter teknik görüntüleri ve çok düşmüş olmasına rağmen bizimkinin pek de şık olmayan teknik görüntüsü ve 30 endeksin bu yuıl içinde 19000 olması beklentime karşın, o düşüşü yakalayamam korkusu birleşince 34 den kısa yaptım..çoook utanıyorum çok:..::..::..: 1/3...malum tehlikeli yerelerdeyiz
-
34000 34100 yeresi artık 34200 oldu
-
systems
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
-
dow future durum ne ?
dow futur 8486 üstesinde durur eyer yukarya potans bolgede olur
[B]
8486 onem ne ?
asayasında yukarsında nolur ?[/B]
8486 asayası olur eyer 8200 yeresine potans olur dikat olun bu bizde vob icun 33400 yeresinden asaya 3000 potans icun yardım olur
amma
8486 üstesi kalır eyer 8600 yeresine potans olur
-
[QUOTE=Astatin;71494]senin avatara bakınca çok utanıyorum :..::..::..: şaka bir yana ; eurusd nin ve goldun beter teknik görüntüleri ve çok düşmüş olmasına rağmen bizimkinin pek de şık olmayan teknik görüntüsü ve 30 endeksin bu yuıl içinde 19000 olması beklentime karşın, o düşüşü yakalayamam korkusu birleşince 34 den kısa yaptım..çoook utanıyorum çok:..::..::..: 1/3...malum tehlikeli yerelerdeyiz[/QUOTE]
sistemin dolarda al vermedi mi dahaaaa:..:
bu arada posta kutun dolmuş:)
-
[quote=jerfin;71499]sistemin dolarda al vermedi mi dahaaaa:..:
bu arada posta kutun dolmuş:)[/quote]
x trihde vermiştir ama usdytl tehlikeli..işlem etmiyorum bu yerelerde :)
posta kutusuna gelince: he hergün 50 özel mesaj alıyorum çk popülerim ondandır:..::..::..:
-
[quote=hexen;71497]systems
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde[/quote]
hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın