[quote=Cerphin;174455]tamamen duygusal..:..: yoksa bütün cistemler satta...[/quote]
Son durumun nedir,
Printable View
[quote=Cerphin;174455]tamamen duygusal..:..: yoksa bütün cistemler satta...[/quote]
Son durumun nedir,
[QUOTE=enorton;174415]arkadaşlar benim yine elektriklerim kesik :) Yaklaşık 2 saat oldu ve az önce aradım saat 5 ten önce gelmeyecekmiş... Demeki evde bebek falan olsa donup ölecek, çünkü kombi çalışmıyor...[/QUOTE]
Tüplü soba yakacaksın na da agzdan boğulmazsan....
Var mı soba gibisi poyraza denk gelmezse...
[QUOTE=SEYYAH;174418]eee peki pc ve internet işini nasıl yapacaksın?notebook olsa 3 saat filan dayanıyor o da galiba.tam 15:30 veri anında gümler o da :::[/QUOTE]
sistemi saatlik ya saat başı açar bakar artık.
[QUOTE=Cerphin;174431]pişştt millet.. yeni nickim nasıl..:::[/QUOTE]
Elektrik kesilmesi durumuma karşı vob'cular için bir çözüm lazım. Mesela dinamolu bisiklet gibi birşey olmalı. Pedalını çevirince en azından bilgisayar ile modemi çalıştıracak kadar elektrik üretmeli. Bir yandan pedal çevirir bir yandan oynarız... :)))
Çanlar kimin için çalıyor,
[QUOTE=enorton;174454]Saat 14 te de AL çıkmadı, 15 de görüşürüz... Laptopu iadreli kullanıyorum :) Ben ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum artık, gına geldi bu kesintilerden falan... Şu vobdan iyi bir sermaye yapamadık ki güzel bir eve çıkalım :([/QUOTE]
Bi cenaratör alıver gari... Evden ucuz..dng
[QUOTE=security;174468]Son durumun nedir,[/QUOTE]
stop oldum..:D:D
[QUOTE=patch;174466]göstericileri kalasnikofla taramıs.
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=221643[/URL][/QUOTE]
O biraz karışık kullanır. Histemle sistem aynı yönde olunca sistemci olur.
[quote=Cerphin;174475]stop oldum..:D:D[/quote]
Eyi yaptın abulam,.....
satış baskısı var fecii ..
[IMG]http://i49.tinypic.com/5p52me.jpg[/IMG]
yaf bunlar imansız allahsız kitapsız kac gundur kıvrandırıyolar kapatınca shortları çökertiyolar .. nasıl sinirliyim nasıl :) la nasıl bi ters indikator oldum bole yaf nasıl buhale geldım anlamıyorum.. dıpten zırveye kadar tasıyıp zırvede kapatıyorum lakın ters pozısyon ıcın.. uahauhuah bendentrader olmazmıs :D
60 dk lık grafikte
63.400 bu yüzden önemli
[quote=security;174422]Stro kardeşim, gözel grflarından yokmu, 10 dk tercih nedenidir, gün boyu oradan gidelim, bide rakamlar koyalım forum ahalisi olarak,[/quote]
Ben sadece şu çizgileri takip ediyorum...
[quote=Strategist;174465]Ne sistemi yaw???? Ben şu forumda sistem kullanmayan benden başka bir fxci bir sen varsın biliyordum.... Kaldık iki kişi... :..:[/quote]
öhöö öhöööö. :..:
[quote=unlimitted;174484]öhöö öhöööö. :..:[/quote]
Çok pardon... :..:
Aslında bir anket açıcam kimler sistemci kimler teknik analizci diye ama hezimete uğrarız diye açmıyorum... .dng
[quote=sovalye;174482]60 dk lık grafikte
63.400 bu yüzden önemli[/quote]
ortalamalar toplanmış abi...hareket zamanı yaklaşıyor gibi...ama hemen bugün olacak değil daha bu görüntü 2-3 gün yatayı kaldırır...
hatta tüm ortalamaları sıfırlamak isterlerse tek çizgi haline 1-2 ay bile süründürürler :..:
[quote=sovalye;174482]60 dk lık grafikte
63.400 bu yüzden önemli[/
güncel halini yapıştırayım..
destek olarak çalıştı ve 200 puan yukarı zıpladı..
[IMG]http://i49.tinypic.com/5o51v.gif[/IMG]
full long gol olur tahminm.
[quote=SEYYAH;174486]ortalamalar toplanmış abi...hareket zamanı yaklaşıyor gibi...ama hemen bugün olacak değil daha bu görüntü 2-3 gün yatayı kaldırır...
hatta tüm ortalamaları sıfırlamak isterlerse tek çizgi haline 1-2 ay bile süründürürler :..:[/quote]
baba aşağıda duruyor... bakalım o mu yukarı gelecek yoksa çocuklarmı onu ziyarete gidecek...
400 destek oldu gibi görünüyor (şimdilik)...
dediğin gibi 2 ay daha burada durursa sistemciler fena zarar yazar...
[QUOTE=Strategist;174485]Çok pardon... :..:
Aslında bir anket açıcam kimler sistemci kimler teknik analizci diye ama hezimete uğrarız diye açmıyorum... .dng[/QUOTE]
kimler saldım çayıra mevlam kayıra stilinde oynuyo diye de seçenek koyun :)
ne sistem ne teknik kaba düzen..
500 den yine long.. bugün aşırı long sevdası var içimde...
alım çılgınlığı bekliyorum ... kapanış tahminim 65xxx kayıtlara kurşun kalemle geçsin.. sonra silinebilsin .. ehehhue:::::::::
::: Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**
45 dk sonra haber var. O zamana kadar piyasayı ciddi hareket ettirebilecek hiçbir para babası riske girmez bence... 100 puanlık tırtıklarla devam... Bi aşağı.. Bi yukarı...
[quote=security;174493]::: Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**[/quote]
63400-63600 bar çıkardı, bu barı aşağı geçersek bu hhibino 63 den çıkar en erken karşıma, şu anda 700-750 işaret ediyor, bu generale py yapıyor, işi bu deyyusun,
Shortların coşku yapması içün, çizgi gnlükte 500 ve 325 i kırması lazım
Acaba piyasa bu çizgiyi dikkate alır mı???? Az sonra görürüz...
XU030 saatlikte yavru ejderha formasyonu var... :..:
Biz 64 şhort çu ları 3 iş gününde para yapamıyorsak, durum güçleşir, halen günlükte bir yarı yol form mevcut çümkü, dün 1, bu gün 2, yarına [COLOR=red]belki[/COLOR] 3, bu gün dananın kuyruğu kopmalı, çünkü bu gün dış dinamikler güclü, ve bar boyu bu gün 63000 altına kaymalı, yoksam fena,
[QUOTE=enorton;174454]Saat 14 te de AL çıkmadı, 15 de görüşürüz... Laptopu iadreli kullanıyorum :) Ben ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum artık, gına geldi bu kesintilerden falan... Şu vobdan iyi bir sermaye yapamadık ki güzel bir eve çıkalım :([/QUOTE]
Saat 15 te yine AL yok... 16 da görüşürüz... :) Şarjı 7 saat giden netbook aldık, sağolsun eşim içinde 1 saatlik şarj bırakmış düngece :(
Ve flat hoşuma gitmedi, dolare long devam, veri öncesi beklentimi yapmalıydı, yukarı gelirse tekrar cortlayacam, aşağıdan longlayacam, geçen haftaki stratejime devam, garantili yerelere oynayıp, portakal satacam, şu anda totali +2200 puvanım cebimde, + 3900 dü ama bu gfc generalesi yokmu,...
long devam gol olur bence tahminim ..
pala ortalamaları taciz ederek daha fazla shortör mü yaratmak istiyor acaba ?
63400 altına kuvvetli bir ikinci deneme beklenen satışları gösterebilir ve 63 bin altına sarkabiliriz..ancak mevcut seviyelerde oyalanacaksak gün sonu yine 64 bin iştahı kabarabilir..
[quote=selçuklu;174505]long devam gol olur bence tahminim ..[/quote]
gidişat o yönde patronaj
[QUOTE=Astatin;174507]gidişat o yönde patronaj[/QUOTE]
olsun patronaj sıkıldım ... *^..^*
[QUOTE=security;174504]Ve flat hoşuma gitmedi, dolare long devam, veri öncesi beklentimi yapmalıydı, yukarı gelirse tekrar cortlayacam, aşağıdan longlayacam, geçen haftaki stratejime devam, garantili yerelere oynayıp, portakal satacam, şu anda totali +2200 puvanım cebimde, + 3900 dü ama bu gfc generalesi yokmu,...[/QUOTE]
hesap ekstresi görebilirmiyiz(gercekleşen işlemler)..[B]hergün[/B] 2500-3500 puan nasıl oluyor,incelemek babından
[quote=enorton;174503]Saat 15 te yine AL yok... 16 da görüşürüz... :) Şarjı 7 saat giden netbook aldık, sağolsun eşim içinde 1 saatlik şarj bırakmış düngece :([/quote]
yengeyide FX cimi yaptın emortım:..::..: makina gece fx de gündüz vob da..neyse anca 16:00 da yanıt verirsin er erken sne bu mesaja
patronaj bende sıkıldım yaww..nedir bu **...yurodalar altın ne güzel öyke haşırt huşurt..vob şıp şıp