Pozisyonum konuşsun..yakın zamanda 11 inci dalga olacak fıslıtıları var basında..bu kez ki hedef, medya ve 95-2000 arası siyasette etkin olan isimlermiş..........
Printable View
Pozisyonum konuşsun..yakın zamanda 11 inci dalga olacak fıslıtıları var basında..bu kez ki hedef, medya ve 95-2000 arası siyasette etkin olan isimlermiş..........
Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?
14.30 dan önce yukarı hareket olmaz
[quote=hexa;71503]Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?[/quote]
83000 kontrat hacim..şu ana kadar..bi tarafa kallavi hreket gözüküyor ufukda...muhtemelen dışarısı kötü olur da soru şu, bizim imf dışarıyı döver mi..dah doğrusu dövecek hali kaldı mı? seçim olayımız vr birde..gevşeyen kamu maliyei felan..neyse yww tavsiye yok..her kendi bacağından asılcak herkes kendi kuyruğunu kıstıracak...öhöö öhööö.. acaip hastayım acaippp..arada yarım saat şekerleme bile yapıyorum..bir sauna süper olurdu
forumdaki saatte değişimlermi oluyor? benim pc ye cinlermi geldi düzeltiyorum bir kaç gün sonra 1 saat fark oluyor...
[quote=Astatin;71501]hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın[/quote]
olmaz bana uymaz.dışarıda kaldık yeniden poz. alalım ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar.:o
beklentim ve aslında umudum ,bu hafta dolarda kallavi bir düşüş ,spottada artış...
[QUOTE=Vob Trader;71504]14.30 dan önce yukarı hareket olmaz[/QUOTE]
15 dklık grafige baktımda son 15 gundur hareketler hep 14:00-14:15 te baslamıs
[QUOTE=Astatin;71500]x trihde vermiştir ama usdytl tehlikeli..işlem etmiyorum bu yerelerde :)
posta kutusuna gelince: he hergün 50 özel mesaj alıyorum çk popülerim ondandır:..::..::..:[/QUOTE]
niye tehlikeli olsun ki mis gibi kar bırakıyor.. 1.55 den 1.60 a geldi ve hala kapatmayı düşünmüyorum.. ensekste alışa geçtiğim de kapatmayı düşünürüm ancak:rolleyes:
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7784/dadaiw3.png[/IMG]
Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...
[QUOTE=teo;71512]Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...[/QUOTE]
sorunuz banaysa ben takasa bakmıyorum buraya arkadaşlar merak ederse diye yapıştırıyorum:)