-
[QUOTE=Astatin;71501]hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın[/QUOTE]
systems seni diskoya gotursun :)))
systems halen
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
-
[QUOTE=teo;71512]Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...[/QUOTE]
Sn Teo sayenizde haberdar olduğum Zeitgeist i dün izledim. Birçoğu bildiğim şeylerdi ama Türkiyede izleyenlerin beğenmediği 1. bölüm daha çok ilgimi çekti. Tekrar teşekkürler... En kısa zamanda ikincisini izleyeceğim... [URL="http://www.zeitgeistmovie.com/"]http://www.zeitgeistmovie.com/[/URL]
-
Teo cum canım
Ona bakma buna bakma... teknikler hikaye... Neye bakalım... ? Sana da hiç bir şey beğendiremez olduk..
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..
-
[QUOTE=catedral;71516]Teo cum canım
Ona bakma buna bakma... teknikler hikaye... Neye bakalım... ? Sana da hiç bir şey beğendiremez olduk..
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..[/QUOTE]
Şimdi hedef neresi?
-
[quote=catedral;71516]Teo cum canım
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..[/quote]
senı cit2 gurubuna alıyorum, bundan sonra sen ne yaparsan bende aynısını yapacagım .Sorumlulugun cok, aman dıkkatlı bak teknıge hata yapma...:) hehhehe
-
[QUOTE=enorton;71517]Şimdi hedef neresi?[/QUOTE]
Kısayım.. Aşağıda 33.400 ve 32.500 ler var..
34.000 geçilirse 34.600-900 aralığına gider ordan obo hedefine döner diye düşünüyorum.
-
systems
5 dakk long - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
-
-
[quote=hexa;71503]Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?[/quote]
Dolar uzunları kapatmayı düşünüyorum Jerfin sende kapatırsan haber ver lütfen
-
[QUOTE=truva;71521]long olan varmı burdan[/QUOTE]
Ben erken logladım hala bekliyorum ama umutlarım azalıyor. Tek tesellim umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış :..:
-
30 dk macd AL verdi... Bi daha sistem dışına çıkarsam ne olayım, stres oldum yoktan yere...
-
33925 den long açtım.sistemim al verdi.