10 u 9 u anlamam gol olur tahmnim ...
Printable View
10 u 9 u anlamam gol olur tahmnim ...
Bizim not artırımı balonu patlamadı gitti, biraz daha gaz basacaklar anlaşılan:)...
Patlayınca ky nin nokunu çıkaracaklar heralde:..::..:
[B]Konuyu Toplam 175 Üye okuyor.[/B] (64 Kayıtlı üye ve 111 Misafir)
vetan evlatları furuşuyor...gazanız mübarek ossun!
uyumsuzluk var, yön yukarı sanırım, en az bi 800 gösterirler
aga saglam yakıt topladı allah gostermesın parayı bassa burdan 75000 ı bıle gosterır herhalde.. bu kadar adamı kesmekten..
Yukarısımı güzel aşağısımı güzel ?
Bu da uyumsuzluğun son hali, yalınız fiyatın 650 üstünde kalması şart, gerisini siz düşünün gari,....
gol olur bence
[quote=selçuklu;174568]gol olur bence[/quote]
may be, olabiler, :rolleyes:
ahanda kesme işlemi başladı... poz kapatanlar bunu 65000 e kadar goturur aganın da gazıyla.. 4500 poz acıldı kolaymı :))
dön baba dönelime devam...ne aşağı bırakıyor,ne yukarı alıyor...
GARAN da 5.90 destegınden tepki alımları geliyor bunun altında kapanıs olmadan dusus olmaz..!
xauusd iyi kapanmışım a* tepmeye başladı .. long olsak olurmuş .. vay *^^^^*
Birileri sabahtan longluyordu sürekli, şimdi short kaldı, fena dayak yedi, marbaş ı ve iş i kutluyorum, sanırım ben flat kalınca 64000 in üzerinde show yaparlar:) yani sanıyorum sadece...saygılar...
abavv biri feci depti aganın kucagına 800 lotu :) benım bıdlıgım aga cok sınırlenır bu olaya hem spotu hem vobu ucurur.. izzeti nefis meselesi yaptılar
sarıldım kısalara sıkı sıkı...ama sabır ilen inat arasında ufacık küçücük bi çizgi var...hadi bakalım...
64175 üstünde,yeni yüksek yaparak,max kapanış yapması lazım şu hareketlerden sonra..
pala çok teknik bugün..
[QUOTE=YAVUZHAN;174579]64175 üstünde,yeni yüksek yaparak,max kapanış yapması lazım şu hareketlerden sonra..
pala çok teknik bugün..[/QUOTE]
Öyle bişey yaparsa uzunmu kalıcaz geceye kısamı? yoksa shortları kapayıp flatmı? buyur burdan yak olacak galiba:) saygılar.
775 den tekrar short oldum tobe düşmezbu endex uzgunum kısacılar sızın saflara katıldım muhtemelen 64 ustu kapar :(
günlük boll muhteşem .. yyld .. gol olur bence ..
:cool: Ve bu bölümden puvanlarımı aldım, totali 800 puvan şimdi işin biraz short kısmına bakacam, 64275, 375 bölgelerinden kovalıyacam, bakalım,
975 kapandı... ulan benı beklıyo bu sarapsız aga :) el attıgım an fırlatıyo bı tarafa.. tum gun 2 hamle var 64100 shortları kapadım çöktü 775 short actım fırladı.. nerden girsem yamultuyo benı :))
[quote=security;174584]:cool: Ve bu bölümden puvanlarımı aldım, totali 800 puvan şimdi işin biraz short kısmına bakacam, 64275, 375 bölgelerinden kovalıyacam, bakalım,[/quote]
İLK temas 275 yeresinden oldu, biraz da dolare depomu dolduruyim, çünküm 1.53xxx yerelerin bekleyorem, :rolleyes:
[quote=bull market;174580]Öyle bişey yaparsa uzunmu kalıcaz geceye kısamı? yoksa shortları kapayıp flatmı? buyur burdan yak olacak galiba:) saygılar.[/quote]
long kalmak gerekir herhalde ?
kısayım...dün itibariyle değişen bişii yok şimdiye kadar...son çırpınışları gibi duruyor...hala yatay...orta vade grafiklerimde...garan 4500 dene mal çıktı ...bakalım noolcek...
Bu da sis ve indiklerin son durumu, biraz daha yön yukarı, çılgınlık olurmu, olabiler, may be olabiler,
sistem 63800 al..ama ben filat..sistem son sinyalinden 25 puan kar etti..:p:p.ama 500 küsüre kadar çıkmıştı ehuheuehue
tırmalıyo resmen sımdı.. benım bıldıgım aga bu sevıyede ne varsa bosaltır sonra assa bastıkca basar :)
[quote=Kennym;174586]975 kapandı... ulan benı beklıyo bu sarapsız aga :) el attıgım an fırlatıyo bı tarafa.. tum gun 2 hamle var 64100 shortları kapadım çöktü 775 short actım fırladı.. nerden girsem yamultuyo benı :))[/quote]
Abi allah bahtını açsın valla yazdıklarına bakınca senin tersine işlem yapasım geliyor :) yanlız çok erken stop etmiyomusun sence ?
şimdi burası 64300e kadar neden kudurdu diyeceğim bir Allahın kulu cevap veremeyecek. o yüzden sormuyorum. .dng
:cool: Olay ve tuzak şu, bu borsanın düşmesi içün, dov hibinosunun ciddi satış yemesi ılazım, dikkat edin, dovu - %0.30 una ağa yukarıda, shrtları en kıskıvrak böle yakalıyor, yumuşak karnından, onun için, şaşkın yakalanıyoruz yani, 1.3 web cam gibi, adam sağda görüntü solda, bunlar sene sonuna oynuyorlar, blançolarına, elbet attan inecekler ama daha var gibi, çok yazdık temas ittik bu konuya,.....
[QUOTE=zozo;174595]Abi allah bahtını açsın valla yazdıklarına bakınca senin tersine işlem yapasım geliyor :) yanlız çok erken stop etmiyomusun sence ?[/QUOTE]
hocam etmezsem inan 1000 1500 puan fırlıyo namert.. cok dayak yedım 1 aydır..
[quote=VOBiX;174597]şimdi burası 64300e kadar neden kudurdu diyeceğim bir Allahın kulu cevap veremeyecek. o yüzden sormuyorum. .dng[/quote]
kısa maaliyeti arttırmak içün...
shortçu dooramak içün...
ya da sadece canı ööle istedi...
en son bi Türkiye üfe gelmişti 3 ay önce haturlıorum,orada biraz verdi sonna 65.000 yapan trende oturduydu...dün gibi hatırlarım...
an itibariyle pasta...
[url=http://ultraxs.com/share-9D80_4B27A1FA.html][img]http://ultraxs.com/image-9D80_4B27A1FA.jpg[/img][/url]
bu da 7 aralıktan bugüne maşallah EFG döşüyor çaktırmadan sankim...
[url=http://ultraxs.com/share-AA02_4B27A1FA.html][img]http://ultraxs.com/image-AA02_4B27A1FA.jpg[/img][/url]
[quote=VOBiX;174597]şimdi burası 64300e kadar neden kudurdu diyeceğim bir Allahın kulu cevap veremeyecek. o yüzden sormuyorum. .dng[/quote]
64.2 kapatan barda MOV(5) MOV(20) yi kesmiş olduğundan olabilir mi:::::::::
ştşbt
coniler içün vob zaten düşüyor dolar/tl ye bakııldıında.....,dxy deki balıklar kaçıor...acil çıkış lazım bunnara...zemin hazırlıolar...kontrat yüklüolar birbirlerine...
pala inat ediyor...güçlü deil...yemek yedii tabaın dibini ekmekle sıyırıor...masadan kalkacak...
7.59 dan 9.41 e..yani 76 dan 94 e gibi...faiz...tahvil faizi..bond...007 bond
64075 den tekrar short denedim bu sefer fırlarız... 65000 e :D
[quote=Kennym;174599]hocam etmezsem inan 1000 1500 puan fırlıyo namert.. cok dayak yedım 1 aydır..[/quote]
inşallah acısını çıkartırsın, üstüme vazife değil ama ben terse kaldımda 800-1000 puanlık marj bırakıp o seviyeye geldiğinde tekrar ilk açtığım pozisyona doğru açıyorum tekrar terse gelirse yine aynı şeyi yapıyorum piyasada hafatlık maksimum 4000 puan civarı dalgalanma olasılığını düşünerek bunu yapıyorum yukardan açtıklarım kar yazdıkçada örneğin 500 puan kadr kapatıp karı cebe atıyorum bu şekilde zararına poz kapatma olasılığım çok az ihtimal dahilinde oluyor