-
[quote=VOBiX;174597]şimdi burası 64300e kadar neden kudurdu diyeceğim bir Allahın kulu cevap veremeyecek. o yüzden sormuyorum. .dng[/quote]
Cok net belli butun kademelere kısa poz girip yukarı cızıyor stoplananın malını alıyor 63500 lu seviyelerde kısallattıklarını 64.000 uzerınde stoplattı simdi long kapatarak indirir asagı endeksı hem yukarı gıdıste alt kademeler long acmak ıcın bekleyen pozlarla doldu .. 63500 seviyesinde kapısmalar vardı AGA ile , ee kızınca bni delirtmeyin guc bende dedı resmen.. Dolar yukseliyor ama tınlamıyor bile suanda X30 endeksinin 62800 lu seviyelerde dalgalanması gerekirdi .. cok primliyiz coook ... yurt dısı gocuyor tınlamıyor bıle bıraz yukselınce delı gıbı alıyor..
-
[quote=security;174598]:cool: Olay ve tuzak şu, bu borsanın düşmesi içün, dov hibinosunun ciddi satış yemesi ılazım, dikkat edin, dovu - %0.30 una ağa yukarıda, shrtları en kıskıvrak böle yakalıyor, yumuşak karnından, onun için, şaşkın yakalanıyoruz yani, 1.3 web cam gibi, adam sağda görüntü solda, bunlar sene sonuna oynuyorlar, blançolarına, elbet attan inecekler ama daha var gibi, çok yazdık temas ittik bu konuya,.....[/quote]
Bu gün örneğin dov yukarı olsa idi bunlar bu kadar ateşli olmazdı, çünküm dovun yukarsı geberik olcak canlı olmayacak, bu seferde long biçecek bunlar, çünkü gün boyu bu defa artıda oup dova satacaklardı, ben dova sınır, koydum 107xx, basket topu gibi avucladım onu, orayı geçse bile hızla geri gelecek, 3 dünya dayanamıyor çünküm, bu conide ta başından beri kriz yok, hibinoda, sadece dünya büyüyemiyor, o yüzden hacim küçülüyor, von mises bunu güzel yazdı, bunların dolarıda altın da hapsediliyor bu tezgah, altının ana görevlerinden biri bu, güvensizlik miş fala filan, istir lan, altındaki dolar py ye çıkarsa işte o zaman krize gireer bu hibinolar, caddelerde dolarlar uçuşur, biz de bir çeyrek altına erkli suyu içeriz, işte kaba taslak böle......uyk
-
275 cörtümu 50 den çıktım, 25 ve 63925yeresinden lönk oldum tekrar,
-
bugün en yükseinde kapamayı deneyecektir tahminim...hope killer dır kendisi...
-
[QUOTE=Kennym;174606]64075 den tekrar short denedim bu sefer fırlarız... 65000 e :D[/QUOTE]
kennym patronaj düşündüğünün tersini yap patron .. hakkaten yazık oluyo .. üüüüüü
-
[quote=security;174610]275 cörtümu 50 den çıktım, 25 ve 63925yeresinden lönk oldum tekrar,[/quote]
Şu anda toali, 3240 puvandayım ve dolare lönklerimide 25 yerisnden artırdım, :)
-
[quote=selçuklu;174612]kennym patronaj düşündüğünün tersini yap patron .. hakkaten yazık oluyo .. üüüüüü[/quote]
nacizane,habire mala girip çıkmak da min komisyon da bile her seferinde 2 kademe zarar yazıo kafadan...
saygılar kennym...
-
[QUOTE=selçuklu;174612]kennym patronaj düşündüğünün tersini yap patron .. hakkaten yazık oluyo .. üüüüüü[/QUOTE]
hocam bu bi paradoks eger dusundugumun tersınıde yaparsam asıl dusundugum o oluyo gene terste kalıyorum :)
-
[quote=selçuklu;174612]kennym patronaj düşündüğünün tersini yap patron .. hakkaten yazık oluyo .. üüüüüü[/quote]
o sistem hiç yemez ben sana diyim.
bu kez de "bunu düşündüm yapmayacağım ya, işte şimdi düşündüğümü yaparlar" paradoksuna dönüşür olay.
/kenneym'in mesajını görmeden yazılmıştır.../
üstüste kayıplarda bir süre ara vermek en iyisidir.
şahsi fikrim.
-
Eyyyy vob camiasıııı
Akşama uzunmuuuuuu ?,,,,, kısamııııııı ? :)
-
[QUOTE=unlimitted;174616]o sistem hiç yemez ben sana diyim.
bu kez de "bunu düşündüm yapmayacağım ya, işte şimdi düşündüğümü yaparlar" paradoksuna dönüşür olay.
üstüste kayıplarda bir süre ara vermek en iyisidir.
şahsi fikrim.[/QUOTE]
en iyisi o tabi ara verip izlemek ..taktik geliştirmek ..herkesin kendine has bir trade tazrı olmalı bence .. çünkü herkesin psikolojisi düşünceleri farklı farklı ..
-
[quote=bull market;174617]Eyyyy vob camiasıııı
Akşama uzunmuuuuuu ?,,,,, kısamııııııı ? :)[/quote]
önce sen söyle:D
-
[QUOTE=Astatin;174619]önce sen söyle:D[/QUOTE]
::::::::::::
-
Bu gidişle yarın sabaha 65000 üzeride açılabilüü...63000 dede soluğu alabilüüüüü
Flat kalmaktan kim zarar etmiş:..::..::..:
-
Ahanda indiğin son durumu, öncekilerideizleyerek sırayla gelelim lütfen, güzel bi tablo olacak, şekillenecek durum,
-
astatin patronaj xauusd long fırsatını kaçırdım a* .. i am sorry so sorry .. üüüüüüüüğüğüüüüüüüğ ü
-
Sanki yarın gap ta var, ama hızlı geri gelir, eğer gap olursa, çünküm cortları yakalamış gibi ağa, eğer öyle ise can yakar, bu ağa iş bu deyyusun, hibino bu,......
-
[quote=selçuklu;174623]astatin patronaj xauusd long fırsatını kaçırdım a* .. i am sorry so sorry .. üüüüüüüüğüğüüüüüüüğ ü[/quote]
ben de eurusd de filt fırsatını... :) 1.4638 maliyetli şortlar..1.4590 da treyiling stopum var... T/P 1.2020 ehuhueheueu:D:D:D vob da filatım **
-
Anlasıldıki ARALIK vade bitmeden asagı dusmek yok.. oyuzden Aralık vade kapanana kadar LONG abi, subat vade de zirvelereden ufak ufak SHORT toplanır taktik bu olacak bnm...
-
nuni apla nerdesin teprik ederim .. uzunda uzun derim dedin tam olmasada gol oldu ..:D:D:D
-
apsd 67xx..yine şortcu öpecek bunlar yarın
-
Kennym patronaj da zamanlama sorunu var, haket, kendide diyo tam bir terso indik, 20 dakikayla sıfır olur düzelir, modifiye olur, bi de iş yapısı bunu engelliyor sanırım, bizim kadar başıında deel olayın,
-
eeeh yeter be bu ne boyle oynamıyorum kapattım kısaları bu ne cenabetlık be euheueheuh
bırazdan duser pıyasa uahuahuah
-
[quote=bull market;174621]Bu gidişle yarın sabaha 65000 üzeride açılabilüü...63000 dede soluğu alabilüüüüü
Flat kalmaktan kim zarar etmiş:..::..::..:[/quote]
bay bull...flat misin geceye yani şimdi..
-
ekranı kapamak üzereyim kısadan inmemek için...ule pala alemsin ya...
-
[QUOTE=security;174630]Kennym patronaj da zamanlama sorunu var, haket, kendide diyo tam bir terso indik, 20 dakikayla sıfır olur düzelir, modifiye olur, bi de iş yapısı bunu engelliyor sanırım, bizim kadar başıında deel olayın,[/QUOTE]
genel bı tersoluk başladı uzun suredır ... en temızı bu aptal yontemle trade etmeye son vermek bole trade olmuyomus uahuahuah
temız temız ekran basına gecıp vverı takıp edılmelı sıstem olusturulmalı kor gozune kursun ancak kayıp var bu olayda :) ama genede dayanamıyorum uahuahu
-
[quote=Kennym;174631]eeeh yeter be bu ne boyle oynamıyorum kapattım kısaları bu ne cenabetlık be euheueheuh
bırazdan duser pıyasa uahuahuah[/quote]
üüü Eyi yaptın patronaj, biraz sakinleş, kendine gel soluklan, hepimiz girdik bu durumlara daha da gireceğiz, ben örneğin ciddi shorttum ısrarcı olsam, fena canımı yakardı ağa, 600 flat oldum, soluklandım, 575 lönk oldum 800-925 çıktım, baktım hibino ağanın adresi belli oldu, tamam o zaman, cortladım aldım, lönkledim aldım, bir yerden sonra verimkar bu hibino, üüü
-
[URL=http://img706.imageshack.us/i/16ara.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/2086/16ara.jpg[/IMG][/URL]
long devam
-
[quote=ATHLON;174611]bugün en yükseinde kapamayı deneyecektir tahminim...hope killer dır kendisi...[/quote]
[quote=ATHLON;174634]ekranı kapamak üzereyim kısadan inmemek için...ule pala alemsin ya...[/quote]
neredeyse gendimle bilem çelişkiye düşçem ya...
-
-
bu hafta sistemciyim..yoksa kısa girerdim..ama malesef longum...
-
-
-
[quote=security;174598]:cool: Olay ve tuzak şu, bu borsanın düşmesi içün, dov hibinosunun ciddi satış yemesi ılazım, dikkat edin, dovu - %0.30 una ağa yukarıda, shrtları en kıskıvrak böle yakalıyor, yumuşak karnından, onun için, şaşkın yakalanıyoruz yani, 1.3 web cam gibi, adam sağda görüntü solda, bunlar sene sonuna oynuyorlar, blançolarına, elbet attan inecekler ama daha var gibi, çok yazdık temas ittik bu konuya,.....[/quote]
[quote=VOBiX;174597]şimdi burası 64300e kadar neden kudurdu diyeceğim bir Allahın kulu cevap veremeyecek. o yüzden sormuyorum. .dng[/quote]
Vobix Hocam benim yorumum bu olaya,
-
anket açtım ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/15-aralik-anketi-t5286.html?p=174641#post174641[/url]
-
kapandı çok şükür...en yükseinde kapandı...40 binden 10 bine düştü babaların uzunları...ve 0 işlem kısa dewam...
yarın ola hayrola...
-
quenn apla manşeti çak dowa ..
-
Totali 3560 la günü geceye lönk olarak kapadık, yarın zebahın ilk ııhlarına malı ağaya vericem uygu yereden, alsın hayrını görsün hibino ağa, ben zate lönkü sevmiyom, ülkem soyuluyor anlayacağınız, o nedenle, kaynak transferine karşıyım, cort tan para yaparsam haclılardan almış gibi göreyorum kendimi, onun içiün,
-
Bedduamızı edelim lazım olacak.
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terpiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI!da.. 10350 nin altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
Bu sefer de tutmazda, bu bedduayı gavatar arthur'un yanına göndereceğim **
-
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR (EMEĞİ GECEN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM ) HAYDİ GÖREV BAŞINA
Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket baslatmıs durumda.
Anketin konusu "BiR KÜRT DEVLETi KURULMASINI iSTERMiSiNiZ ?" sorusu ile ek'lendirilmiş. ..
"Nein/Hayır" seçenegini tıklayarak Ülkenizin birligine hizmet ediniz, daha sonra bu linki kopyalıyarak bütün arkadaslarınıza gönderiniz.
Bazıları ülkeyi bölmek için harıl harıl çalısıyor.
[URL="http://forum..........com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.welt.de%2Fpolitik%2Fausland%2Farticle4436510%2FGeheimplan-zur-Loesung-der-kurdischen-Frage.html%23vote_3433847T%25C3%25BCrkei"][COLOR=#3333ff]http://www.welt. de/politik/ ausland/article4 436510/Geheimpla n-zur-Loesung- der-kurdischen- Frage.html# vote_3433847Tü rkei[/COLOR][/URL][COLOR=#3333ff]:
[/COLOR]
Almanca bilmeyenler icin:
Cikan sayfanin orta kisminda, ellerinde Ocalan'in resmi bulunan maskeli cocuklarin fotografinin biraz altinda cerçeve içersinde UMFRAGE yazisinin altindaki [B]NEIN e tiklayip ERGEBNIS[/B] i tiklayarak gonderiniz..