[QUOTE=selçuklu;71537]maliyet stoploss ve 33.875 kısa ... şelale şelale şelale .boks. .boks. .boks.[/QUOTE]
33925 stoploss ve uzun .. .boks. .boks. .boks. .. trende feda olsun .. bunlar .. afiyet olsun .. alana ... hehehe
Printable View
[QUOTE=selçuklu;71537]maliyet stoploss ve 33.875 kısa ... şelale şelale şelale .boks. .boks. .boks.[/QUOTE]
33925 stoploss ve uzun .. .boks. .boks. .boks. .. trende feda olsun .. bunlar .. afiyet olsun .. alana ... hehehe
[quote=enorton;71548]En iyisi ya duşa girmeyip 2 haftada bir hijyenik mendille koltuk altlarını sileceksin ya da duşun perdeyi kapatmayacaksın :)[/quote]
tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede
[quote=CIRCIR;71553]tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede[/quote]
ne güzel demiş..uzun vade adamı kanser eder demiş...
[QUOTE=CIRCIR;71553]tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede[/QUOTE]
Hocam sen de çok ciddisin :) Şaka bir yana piyasada satılanların çoğunda TSE belgesi bile yok. Özellikle ağız ve göz bölgelerinde kullanılmamalı bence...
200 puana sıkıştık kaldık, piyasada yön kaybolunca forumda geyik tavan oluyor :)
[quote=enorton;71555]Hocam sen de çok ciddisin :) Şaka bir yana piyasada satılanların çoğunda TSE belgesi bile yok. Özellikle ağız ve göz bölgelerinde kullanılmamalı bence...[/quote]
Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı
matrikste 60dk lik verileri tamamla dedim programı kapattım ve kurdumm yukledigim dosyayı şimdi açtım matastockta yine aynı şekilde 4saatlik eksik veri görüyorum nasııl halledebilirm cok acil ?
uzlaşmadan gelen karlarla da dolar alımına devammm... hexa nerdesinnn:..::..:
[quote=CIRCIR;71556]Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı[/quote]
zararini gormedigine emin misin? avatar pek oyle soylemiyor ama:..:
[quote=enorton;71557]200 puana sıkıştık kaldık, piyasada yön kaybolunca forumda geyik tavan oluyor :)[/quote]
reca ederim..geyiğin tavan olması için piyasanın sıkışmasına gerek yok..hatta piyasaya bile gerek yok... içinde benimde olduğum bazı arkadaşların varlığı yeterli :..::..::..:
bu arada bu geyik bahsini kapatalım...MERSIYK, moderatör olunca çok ciddileşmiş..her an moderatör kaprisi yapabilir...:..::..:
[quote=nunu;71560]zararini gormedigine emin misin? avatar pek oyle soylemiyor ama:..:[/quote]
bu zarar görmemiş hali :..::..: taciz etme cırcır kardeşimi..severim kendisini
[QUOTE=CIRCIR;71556]Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı[/QUOTE]
sürekli silgi mi kokluyordun yoksa cırcır:eek::D