-
[QUOTE=Astatin;421380]sorun deel haci:D en ufak gıllanmada kavırma yapılır..re-poz işine ayrıca bakılır:D ama haklısın böyle hüülülüllü yukarı yapıp ayrı barda verdiklerinde sonra realiz sürebiliyor..du bakali[/QUOTE]
yok yok bunlar haber bekliyir :) cört neymiş RALLYENSYNc. :)
PİFF Dolar gene düştü :) iflasssssssssssss
Twitterda Çok sessiz herkez cörtledimi nedir üwwwwwwwwwwwwwwwww
-
-
[quote=seagate;421381]yok yok bunlar haber bekliyir :) cört neymiş RALLYENSYNc. :)
PİFF Dolar gene düştü :) iflasssssssssssss
Twitterda Çok sessiz herkez cörtledimi nedir üwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
:::::::::
hacı en şık kombinasyon oluştu indiklerde... CCI ailesindekiler gevşiyor..MFI ailesindekiler trend yaparak yükselmeye devam ediyor... veri veri sert hareket geliyor..uuuuuuuuuu ççookk seeerttttttttt:p viarintetik.lelele
-
Mehmet Sungur @sungurmehmet
Herkes pozisyonuna göre piyasa yorumluyor,teknik analist iz demeyin,temennici ler sizi #xu100
çok güzel yorum twitterda :)
-
[quote=seagate;421384]Mehmet Sungur @sungurmehmet
Herkes pozisyonuna göre piyasa yorumluyor,teknik analist iz demeyin,temennici ler sizi #xu100
çok güzel yorum twitterda :)[/quote]
abi insanın doğasında var bulunduğu duruma neden bulma,kanıtlama,destekleme isteği :)))
-
[quote=seagate;421384]Mehmet Sungur @sungurmehmet
çok güzel yorum twitterda :)[/quote]
bir kısım için doğruda..şöyle de bi haksızlık etmeyelim... Adam zaten yaptığı analize göre pozisyon alır. Yani önce analiz sonra pozisyon.. Doğal olarak da analizini söyleyince de pozisyonuna göre yorum yapmış olur.lelele
never exceed %50 teoremine gider bu muhabbet..bence hiç gitmeyelim
-
valla dolar aldım bugunde başka bişi yaptığım yokk :) borsaya hiç bulaşmadım şükür :)
-
kukuriku...civ civ çıkacak kuş çıkacak..du bakali..yannız demeden geçemeyeceğim..Nexus 4 çok iyi cihaz :)
-
[quote=seagate;421391]valla dolar aldım bugunde başka bişi yaptığım yokk :) borsaya hiç bulaşmadım şükür :)[/quote]
randır şıu doları memü..hayır BES lerimiz %50 USD enstrumanlarda da o açıdan hacı..üğwww
-
[quote=Astatin;421392]kukuriku...civ civ çıkacak kuş çıkacak..du bakali..yannız demeden geçemeyeceğim..Nexus 4 çok iyi cihaz :)[/quote]
abavv! geldi mi? .lelele
-
TİMES MEYDANI'NA AÇILACAK
Simit Sarayı’nın 204 mağazası bulunduğunu, 2016 hedefinin 550 olduğunu kaydeden Kavukçu, “Yurtdışında da iyi gidiyoruz. New York, Times Meydanı’nda Planet’in yerine yıllık 5 milyon dolar kira teklif ettik. Umarım bu 500 metrekarelik mağazada olacağız. Yurtdışında müşterimizin yüzde 95’i yabancı” dedi.
abi adam 5 milyon dolar yıllık kira verip simit satacak olaya bak
-
Ireland's EU affairs minister says her govt wants to re-open talks for Turkish EU membership under Ireland's EU presidency.
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaa
Avrupayada giriyoz 200.000
Ne beklentisi olan ülkeyiz yaaaa hiç bitmiyor hep yeni yeniden :)