debreceni
Printable View
debreceni
[quote=Astatin;455038]düş artık hacı dow..aybediyon valla[/quote]
bu akşam bir miktar mecburr
eksi kapanişi nerede ise cepte görünüyürr bende
abc...w düştüdük
abc..x çiktik
çok belli idi 929xy yapacaği o heyecan ile 93175 yakmiş
çüşünzii
düşecek ise
şimdi sira düşüşte....
y 5 dalga ve en sert olmali
ver ver. ama almak için ver :))
dubra tepişka...
davay davay :)
haraşo
92 önemli aşağı kırılırsa satışlar hızlanabilir.
Asti AYI arıdan korksa bal için arı kovanına dalar mı hiç.:):)
Ne kadar sert hareketler o kadar AYI.:):)
“Ayılar akıllı hayvanlardır. Karşılaşıldığında, ayıya bir zarar vermeyeceğimizi hissettirmemiz lazım. Doğada grup olarak ya da yalnız gezerken mutlaka sesli [URL="http://kobidestek.org/konu/"][COLOR=#000080]konu[/COLOR][/URL]şup, yüksek sesle şarkı söyleyerek ayılara varlığımızı hissettirmemiz gerek. Yanında özellikle yavruları varsa ve aniden karşısına çıkıp korkmasına neden olursanız bu durum sakıncalıdır. Ayı durup dururken insanı takip edip saldırmaz. Ayı ile aniden yüz yüze geldiğimizde ise kesinlikle korkuya kapılıp kaçmayın. Çünkü ayılar saatte 30- 40 kilometre hıza ulaşabiliyor. Kaçmamız imkansız. Ayı insanın yanına kadar gelmişse artık hiç hareket etmeden, mümkün oldukça gerçekten ölü taklidi yaparak kısmen ayıdan kurtulma şansı olabilir. Ayrıca ağacın tepesine kadar çıkmak, otomobile girmek diğer çarelerdir. Ayılar çok kilolu olduğu için ağaçların tepesine kadar çıkamazlar. Ayıları korkutmamalıyız. Çünkü korkan bir ayı çok saldırgan olur.”
[quote=kurt;455050]Asti AYI arıdan korksa bal için arı kovanına dalar mı hiç.:):)
Ne kadar sert hareketler o kadar AYI.:):)[/quote]
yes we are:::zemin müsait başgan...önümüzdeki 3 gün dow a göre %4-5 negatif ayrışma bekliyorum şahsen...82000 de bekliyorum ezleden o ayrı
ver(e)meyecek. çünkü sonna alamaz :)
[quote=kurt;455050]Asti AYI arıdan korksa bal için arı kovanına dalar mı hiç.:):)
Ne kadar sert hareketler o kadar AYI.:):)[/quote]
Ağbi senin çeyrek pozlari gördük te...
Vallah ben tam poz nassi bişiy merak etmiyor değilim
:::
neyse ben sustum. kızıyorum kendime.çenem düştü gene ...follow mode on ...
Kurt ağzından kuzu alınır mı ?:):)
91550 altı kapanış farklı bir pencere açar.+.+.+.
Görüşmek üzere iyi akşamlar.
[quote=kurt;455058]91550 altı kapanış farklı bir pencere açar.+.+.+.
Görüşmek üzere iyi akşamlar.[/quote]
İyi akşamlar ...
Allah gönlünüze/gönlümüze göre versin.
[quote=macide;455052]“Ayılar akıllı hayvanlardır. Karşılaşıldığında, ayıya bir zarar vermeyeceğimizi hissettirmemiz lazım. Doğada grup olarak ya da yalnız gezerken mutlaka sesli [URL="http://kobidestek.org/konu/"][COLOR=#000080]konu[/COLOR][/URL]şup, yüksek sesle şarkı söyleyerek ayılara varlığımızı hissettirmemiz gerek. Yanında özellikle yavruları varsa ve aniden karşısına çıkıp korkmasına neden olursanız bu durum sakıncalıdır. Ayı durup dururken insanı takip edip saldırmaz. Ayı ile aniden yüz yüze geldiğimizde ise kesinlikle korkuya kapılıp kaçmayın. Çünkü ayılar saatte 30- 40 kilometre hıza ulaşabiliyor. Kaçmamız imkansız. [B]Ayı insanın yanına kadar gelmişse artık hiç hareket etmeden, mümkün oldukça gerçekten ölü taklidi yaparak kısmen ayıdan kurtulma şansı olabilir[/B]. Ayrıca ağacın tepesine kadar çıkmak, otomobile girmek diğer çarelerdir. Ayılar çok kilolu olduğu için ağaçların tepesine kadar çıkamazlar. Ayıları korkutmamalıyız. Çünkü korkan bir ayı çok saldırgan olur.”[/quote]
yannız bu ayular okuma yazma biliyo..bunları onlarda okuyor:Dözellikle bold kısmı not aldılar..gerçi şimdi benim yazdıklarımı da boğalar okuyor..neyse garuşuk bir durum..
[B]değiştiriyim o zaman ....[/B]
[B]Ayı insanın yanına kadar gelmişse artık hiç hareket etmeden,[U] mümkün oldukça gerçekten ölü taklidi yaparsan ayı seni ağaç zannedip tırmanmaz[/U] :) [/B]
[B]yani o zaman biz malların üstüne yatalım.ölü taklidi yapalım. ayı da baksın ööle :) [/B]
[quote=medet;455002]bi dip daha pala hadi bakalım
yoksa oynamam..
Seçim senin... :)[/quote]
işler karışmış
bağırsaklar dolu anlaşılan..oynarım bende........
o ayı buraya gelecek :)
yazan 96,000 :)
90.000 diyorlar
way** hareketlere bak..arka sokaklarda neler oluyor...
[quote=seagate;455064]90.000 diyorlar[/quote]
kim-ler..
biraz daha çıksada 2. parti vursam 94- 95 000 ler felan
[quote=kemal52x;455067]biraz daha çıksada 2. parti vursam 94- 95 000 ler felan[/quote]
bu çok güzel bir psikoloiji işte.
full olmamak ve pozunun tersinde işlemesinden piyasanın karli olacağini düşünebilmek
darisi tüm yatırımcıların başina
[quote=kemal52x;455067]biraz daha çıksada 2. parti vursam 94- 95 000 ler felan[/quote]
ayboluyo:::
izmirden var mı kimse ? aklıma geldi sordum :)
[quote=macide;455070]izmirden var mı kimse ? aklıma geldi sordum :)[/quote]
izmir de yaşıyorum..:)))
[quote=macide;455070]izmirden var mı kimse ? aklıma geldi sordum :)[/quote]
yıllarım geçti şirinyer buca da. ah güzel izmir ahhhhhhhh.
bir gün mutlaka kavuşacağız.:)
[quote=albica;455071]izmir de yaşıyorum..:)))[/quote]
nolacak bu basmane çukuru
bir bilgin varmı kardeş
işaretli barlardaki volume bakın enterhasan..çok enterhasan..kırmızı kanalı ne yönde kırar üstünde kapatorsa o tarafa..ama sanki en soldaki, bar, küskü için marj yaratma barı gibi gelior bana...verecek bence..ama bence
o çukur simge oldu artık :) ilerde gölet yapacaklarmış :)
[quote=tutku;455072]yıllarım geçti şirinyer buca da. ah güzel izmir ahhhhhhhh.
bir gün mutlaka kavuşacağız.:)[/quote]
seferihisar sığacık tayım..çayımı içmeye beklerim..:)))
veee bankacilik endeksi neww dipppsss yaparrr
seferihisar çok güzel bir yer. marina yı tavsiye ediyorlarda.iş güç foça dibimiz çıkamıyoruz..
[quote=PASSAT;455073]nolacak bu basmane çukuru
bir bilgin varmı kardeş[/quote]
inşaat a başlanacak diyorlar..pürüz kalmamış..
[quote=macide;455078]seferihisar çok güzel bir yer. marina yı tavsiye ediyorlarda.iş güç foça dibimiz çıkamıyoruz..[/quote]
marina dayım..yelken hocasıyım...:)))
şu anda 7 kuvvet yıldız esiyor..
[quote=albica;455076]seferihisar sığacık tayım..çayımı içmeye beklerim..:)))[/quote]
teşekkür ederim. mümkün olsaydı iyi olurdu. gurbetteyim.:)
ne güzel ılık rüzgarı vardır
ooh keyfini çıkartın valla :)
[quote=albica;455080]marina dayım..yelken hocasıyım...:)))
şu anda 7 kuvvet yıldız esiyor..[/quote]
malum foça estirir.:)
[quote=Astatin;455069]ayboluyo:::[/quote]
şaka şaka uyanın diye yaptım..