-
systems
5 dakk short sinaylde 15 dakk short sinyalde gun short sinyalde
sindi daha asayalar olması icun ne gerek ?
ben full flat duryorum neden ?
cunki kurt kapandan korkoyrum
kurt kapan yeresini bilyosunuz tecrube traders dısta herkes zarar kazanır bazen tecrube traders da zarar kazanır..
dikat olun cunki 33800 33600 asayasında dusme potans var amma eyer vob bu potans calısmaz 33400 yeresinden terkar yukarya doner ozaman kurt kapan yeresi ihtimal artar
cunki 33400 yeresi asayasında 3000 point asaya dusme potans kapı acar..
-
33 altı kapanış beni geceye shortla sokacak hadi bakalım
-
akbank harakiri yapmaya hazırlanıyor:)
-
[quote=selçuklu;71576]az istedin furkan isteyeceksinki olacak
taban olsun istiyorum ben ..mümkünse .. :dü: :dü: :dü:[/quote]
koktu fena, temizle hemen.brv.brv
-
eğer geceden pozisyonunuz yoksa ve doğru yönde değilseniz gün içi pek birşey kazandırmıyor
-
[QUOTE=selçuklu;71576]az istedin furkan isteyeceksinki olacak
taban olsun istiyorum ben ..mümkünse .. :dü: :dü: :dü:[/QUOTE]
4gunde %15 düşsünn yeter bana 1günde olmasın şart diil :) seninle kousurken elektrikler gitti sokaga kamera sistemi ypaıyorlarmış 5e kadar gelmicek dediler kendimi dışarı attım cafelere :)
-
[quote=hexen;71577]systems
kurt kapan yeresini bilyosunuz tecrube traders dısta herkes zarar kazanır bazen tecrube traders da zarar kazanır..
dikat olun cunki 33800 33600 asayasında dusme potans var amma eyer vob bu potans calısmaz 33400 yeresinden terkar yukarya doner ozaman kurt kapan yeresi ihtimal artar
cunki 33400 yeresi asayasında [COLOR=red]3000 point[/COLOR] asaya dusme potans kapı acar..[/quote]
hexen bizi diskoya götür
-
[QUOTE=hexen;71577]systems
cunki 33400 yeresi asayasında 3000 point asaya dusme potans kapı acar..[/QUOTE]
o zaman 33400 isteriz,isteriz.lelele
-
[QUOTE=furkan;71582]4gunde %15 düşsünn yeter bana 1günde olmasın şart diil :) seninle kousurken elektrikler gitti sokaga kamera sistemi ypaıyorlarmış 5e kadar gelmicek dediler kendimi dışarı attım cafelere :)[/QUOTE]
farketmez patron ama ..çok düşerse daha iyi olur .. vob sürekli açık onunda önemi yok .. sabah gap riski nedeniyle gün sonu yüksek profitli poz taşımak .. daha rahat oluyor ..
-
[QUOTE=selçuklu;71585]farketmez patron ama ..çok düşerse daha iyi olur .. vob sürekli açık onunda önemi yok .. sabah gap riski nedeniyle gün sonu yüksek profitli poz taşımak .. daha rahat oluyor ..[/QUOTE]
senimi kırıcaz abi ozaman seans sonu şovu izle :)
-
[QUOTE=Astatin;71583]hexen bizi diskoya götür[/QUOTE]
[QUOTE=Ardasu;71584]o zaman 33400 isteriz,isteriz.lelele[/QUOTE]
amma eyer kurt kapan yeresindesek tecrube traders bile zarar eder ondan hep b plan sahip olma doru..
ben flat halen
-
[quote=hexen;71587]amma eyer kurt kapan yeresindesek tecrube traders bile zarar eder ondan hep b plan sahip olma doru..
ben flat halen[/quote]
hımmm olay şu karşıtlıkda yanii:)
Gurt Troop ya da Gurt Trap.....