-
[quote=Astatin;71543]ya 60 dak lık sistem ha...pufffff stresli iş... örenkleyerek açıklayaym..
2) Yine duşdasın.. Filmi de varsayki Zombie Stripers ya da emmanuellexx...Carrtt diye duşun perdesi açıldı ve karşında Jenna Jameson ya da ne bilimm Petek DİNÇÖZ falan duruyor [COLOR=red]gayet davetkar[/COLOR] vaziyette..
Özetle; 60 dk zor baaa.dng.dng[/quote]
[quote=Astatin;71580][COLOR=red]koktu fena, temizle hemen.brv[/COLOR].brv[/quote]
[quote=Astatin;71591]Ya bu doların hali ne..şubat vade 1.6155....affınıza sığınarak, [COLOR=red]IMF vermicekmi acaba............. paraları[/COLOR] :) :)[/quote]
[quote=Vob Trader;71595]şuan [COLOR=red]bacağı attım omza bekliorum[/COLOR] seans sonu için[/quote]
valla vobum treydırım..ben o kadar kasıyorum dolaylandırıyorum kaygılı kaygılı...sen donnnkk diye yazıyosun..kopuyorum:..::..:
-
Evet ne diyeyim ki sisteme uymadığım için bu kaçıncı cezalandırılışım hatırlamıyorum ... :(
-
[QUOTE=mur@t;71598]matriksi seans başlarken mi açtın daha sonra mı?[/QUOTE]
seans baslarken actım 2-3 saat kapalı kaldı kapalı kaldıgı zamanki datalar yok
-
[QUOTE=mersiyk;71597]hoşgeldiniz[/QUOTE]
Tesekkurler, hosbulduk.
-
[quote=mersiyk;71599]hexen babanın geçmişte en son dedigi kurt kapan yeresi:)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=62133&postcount=5463[/URL][/quote]
ne zaman değiştiriceksiniz?
-
[QUOTE=Astatin;71591]Ya bu doların hali ne..şubat vade 1.6155....affınıza sığınarak, IMF vermicekmi acaba............. paraları :) :)[/QUOTE]
1 hafta önce dolar almak için imf'yi bekleyenlere sürpriz yapacaklarmış demiştim dimi;)
-
[QUOTE=mde;71596]eger sorun sadece metastock'a aktarimla ilgiliyse, benim de basima aynisi geldi, topluca hisseleri secmek yerine tek tek secip aktarinca cozulmustu.[/QUOTE]
hayır matrikstede bakıyorum 60dk lik grafige eksik datalar
-
[QUOTE=Astatin;71605]ne zaman değiştiriceksiniz?[/QUOTE]
neyi? nezaman degistiricez
-
[quote=mersiyk;71608]neyi? nezaman degistiricez[/quote]
Avatarınızı...:..: Mod. ciddiyeti ile bağdaşmıyor gibi de o açıdan..yok benim için fark etmez de...
-
[QUOTE=furkan;71603]seans baslarken actım 2-3 saat kapalı kaldı kapalı kaldıgı zamanki datalar yok[/QUOTE]
matriks kapalıyken oluşan datalar ms da görülmez, gün sonu hepsi tamamlanıp, düzelecektir,merak etme...matriksi kapatmamak gerekiyor.
-
[quote=jerfin;71606]1 hafta önce dolar almak için imf'yi bekleyenlere sürpriz yapacaklarmış demiştim dimi;)[/quote]
belki demişsindi ama ben o zaman senin avatarınla meşguldum :..::..:
-
haydi artık şu 33400 yeresini aşağı geç artık