[QUOTE=mur@t;71610]matriks kapalıyken oluşan datalar ms da görülmez, gün sonu hepsi tamamlanıp, düzelecektir,merak etme...matriksi kapatmamak gerekiyor.[/QUOTE]
tamam tesekkur ederim
Printable View
[QUOTE=mur@t;71610]matriks kapalıyken oluşan datalar ms da görülmez, gün sonu hepsi tamamlanıp, düzelecektir,merak etme...matriksi kapatmamak gerekiyor.[/QUOTE]
tamam tesekkur ederim
[QUOTE=Astatin;71611]belki demişsindi ama ben o zaman senin avatarınla meşguldum :..::..:[/QUOTE]
zaten senin dikkatin dağılmasın diye avatarım böyle artık:..::..:
[quote=jerfin;71614]zaten senin dikkatin dağılmasın diye avatarım böyle artık:..::..:[/quote]
dikkatim dağılmyorduki..sadece avatarınla meşgul oluyordum :) hem bu avatarında tuhaf bir şey yanii.biri fil biri at...fil in puanı at dan daha kuvvetli bu satranç olayında malum..ama gerçek hayatta hiç öle değil:..::..::..:
[quote=Astatin;71609]Avatarınızı...:..: Mod. ciddiyeti ile bağdaşmıyor gibi de o açıdan..yok benim için fark etmez de...[/quote]
bunu kast etmemiştim :..::..::..:+. sayın MERSİYK..önceki daah iyiydi yani ayrıca
[quote=Astatin;71615]dikkatim dağılmyorduki..sadece avatarınla meşgul oluyordum :) hem bu avatarında tuhaf bir şey yanii.biri fil biri at...fil in puanı at dan daha kuvvetli bu satranç olayında malum..ama gerçek hayatta hiç öle değil:..::..::..:[/quote]
Dikkatsiz bakınca sıcak ve soğuk küvetin musluğu gibi
[quote=CIRCIR;71617]Dikkatsiz bakınca sıcak ve soğuk küvetin musluğu gibi[/quote]
:..::..::..: aklın fikrin cinayette katliamda sayın kardeşim:..::..::..: hitchkok benzetmesi tetikledi sanıyorum seni
sn.hexen 33400 kırıldı dememiz için ne kadar süre altında kalmalıdır
33100den bir tepki gelebilir belki.
Aşağıya diyoruz, 33000 ler akşama görülebilir, fakat dahada önemlisi, spot 30 için çok yakın bir zamanda 30000 ler destek olacak şekilde bir düşüş ve oradanda tekrar 34750 seviyelerine yükseliş olabilir, dalnma çıkma, ordan sonra tekrar aşağıya şeklinde bir senaryo, bakalım haftanın düşüğü buralar yada biraz daha aşağılarmı, yoksa 30000 civarımı? buda sanırım vadelide 1000 puan fark olsa 31000 ler olabilir, ama bu düşüşün bittiği yer olmayacaktır, hala ver aşağıya kapat dönemindeyiz, vur kaç yapan ne kazanıyor:) sistem bekleyen nereden döner diye düşünmesin, dönsede yön tekrar aşağıya, saygılar.
Sat vermeyen yer kalmadı, bugünlerde bi numara çekilmeli artık, nasıl olur? sabah açılış çok aşağılardan, vadeli 31000 lerden olabilir mesela, oradan saatlik ağır ağır toparlanma, 35000 lere kadar, belkide biraz daha üzeri artık orasını bilemem, saygılar.
[QUOTE=bull market;71622]Sat vermeyen yer kalmadı, bugünlerde bi numara çekilmeli artık, nasıl olur? sabah açılış çok aşağılardan, vadeli 31000 lerden olabilir mesela, oradan saatlik ağır ağır toparlanma, 35000 lere kadar, belkide biraz daha üzeri artık orasını bilemem, saygılar.[/QUOTE]
sabah vadeli 31000demek %7-8 civarı birşey yapıyor biliyorsunuz dimi :)
[QUOTE=Ardasu;71619]sn.hexen 33400 kırıldı dememiz için ne kadar süre altında kalmalıdır[/QUOTE]
ardasum
33400 yeresi dedimde dow uture icun 8486 dedidim hatırladın ? sindi 1 sık gercek oldu 33400 asayası bizde dusme potans amma dow future 8486 asayası olmasa yukarya potans accak ona dikat
[QUOTE=hexen;71498]dow future durum ne ?
dow futur 8486 üstesinde durur eyer yukarya potans bolgede olur
[B]
8486 onem ne ?
asayasında yukarsında nolur ?[/B]
8486 asayası olur eyer 8200 yeresine potans olur dikat olun bu bizde vob icun 33400 yeresinden asaya 3000 potans icun yardım olur
amma
8486 üstesi kalır eyer 8600 yeresine potans olur[/QUOTE]