catedrale güvenme..yanar döner anında satar... sen benim beddua ya amin de derim..ama sen bilirsin
Printable View
catedrale güvenme..yanar döner anında satar... sen benim beddua ya amin de derim..ama sen bilirsin
iyi akşamlar
[QUOTE=Astatin;71637]catedrale güvenme..yanar döner anında satar... sen benim beddua ya amin de derim..ama sen bilirsin[/QUOTE]
amin .. amin .. amin ...
[QUOTE=Astatin;71637]catedrale güvenme..yanar döner anında satar... sen benim beddua ya amin de derim..ama sen bilirsin[/QUOTE]
satamaz artık short girdi .. vobumu açtıracak .. hehe
Dow 8.200 altı kapanış olursa longçular sabah küvette uyanır.
Teşekkür ederim iyi akşamlar
[quote=selçuklu;71640]satamaz artık short girdi .. vobumu açtıracak .. hehe[/quote]
onun karanlık ilişkileri vr.. her şeyi yapabilir..sabaha bi bakmışın hesabına senin shortlar long olmuş, onunkiler tersi... war onda tehlikeli bişiler...12 nci dalganın hedefi o olacak kanaatimce..farkındaysan bu aralar çok yüz göz olmuyorum onla..arada bizi de almasınlar ahbap çavuş bunlar diye:..::..:
dusmuyoruz degil mi? hahahahaha.kom
[quote=CIRCIR;71641]Dow 8.200 altı kapanış olursa longçular sabah küvette uyanır.
Teşekkür ederim iyi akşamlar[/quote]
:..::..::..: sende küvetin yanında, en iyi dostun pıçakla birlikte
Bay SAZAN nerelerde acaba,
Umarım kısa idi bugün..Şu açıdn önemli, DJ bedduasını ettik ama ona cc yapmadık...kızmasın sonra
bundan sonra soz bilin bakalim kimin?.brv
[QUOTE=nunu;71647]bundan sonra soz bilin bakalim kimin?.brv[/QUOTE]
Fed-Lockhart'ın
[quote=selçuklu;71648]Fed-Lockhart'ın[/quote]
yok, Alcoa'nin, aksama....boks.