[CENTER][B][SIZE="7"]z i l d[/SIZE][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"][SIZE="5"]z e r o i ş l e m l o n g d e v a m[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Printable View
[CENTER][B][SIZE="7"]z i l d[/SIZE][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"][SIZE="5"]z e r o i ş l e m l o n g d e v a m[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
de hadi bugun gorecegimiz yeni zirve hayirli ve de ugurlu ossun!.lelele
bugun kım ne alıyor, ne satıyor bir takas grafigi koyabilecek kımse varmı ?
veri etkisi abd piyasasına sıfır.........
bizde etki var..bu ne demek...volalite geliyor...dikkat........
[QUOTE=SEYYAH;175063]hem MTX hem MS kullanan birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi MS te barları sıkıştırmak ve geriye doğru gitmek istersek sağ altta bir buton var basıyoruz graf sıkışıyor ve daha çok BAR görüyoruz.ama MTX te ben bunu bulamadım.grafı sıkıştırmak için N bar diye bar sayısı girmek gerekiyor.
başka yolu yok mu?graf sıkıştırmanın.çünkü bu pek kullanışlı değil.ben nerden bileyim çizgiyi çekeceğim bir önceki dip-tepenin kaç bar geride kaldığını.
var mı bunun bir kolayı?
teşekkürler,[/QUOTE]
FX200de Delete ve Insert tuşlarını kullanıyorum o iş için
[QUOTE=SEYYAH;175063]hem MTX hem MS kullanan birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi MS te barları sıkıştırmak ve geriye doğru gitmek istersek sağ altta bir buton var basıyoruz graf sıkışıyor ve daha çok BAR görüyoruz.ama MTX te ben bunu bulamadım.grafı sıkıştırmak için N bar diye bar sayısı girmek gerekiyor.
başka yolu yok mu?graf sıkıştırmanın.çünkü bu pek kullanışlı değil.ben nerden bileyim çizgiyi çekeceğim bir önceki dip-tepenin kaç bar geride kaldığını.
var mı bunun bir kolayı?
teşekkürler,[/QUOTE]
insert delete tusu degilmiydi buyutup kuculten ? oyle hatırlırlıyorum...
bu verinin hakedişi 200 puan diil...dxy i alıor...gerçekten dikkat...
Dünkü bu vakit oyununu sahneliyolar sanki....ama değil işte:)
[QUOTE=SEYYAH;175075]hay ALLAH senden razı olsun emir kardeşim.pifff bunuda hallettik.
[B]delete[/B] ve [B]insert[/B] tuşları sağolsun :..:
tenk yu![/QUOTE]
way** geç kalmışım .dng
525 ve 475 stop lu long yazdım bekliyorum,
[QUOTE=enorton;175077]Arkadaşlar matrikste saatlik sistemler 26.05.2006 dan önceye gitmiyor bende... Daha önceki veriler MS formatında elinde olan var mı acaba??[/QUOTE]
hocam o kadar veriyi nerden buldun :) 2006 ya kadar saatlik data üfff ki ne üfff
benimle paylasabilirmisin bu datayı sakıncası yoksa :) çok işime yarar 2006 dan bu yana saatlik data.. hatta saatlik sistem üretirim sana da hediye ederim :)
[quote=security;175095]525 ve 475 stop lu long yazdım bekliyorum,[/quote]
60 lıkta 600 üstü kalındıkça üzgünüm yönyukarı,
[QUOTE=nunu;175087]de hadi bugun gorecegimiz yeni zirve hayirli ve de ugurlu ossun!.lelele[/QUOTE]
Yeni zirve derken 65125 üstü mü ? 65625 üstü mü?
[quote=Kennym;175096]hocam o kadar veriyi nerden buldun :) 2006 ya kadar saatlik data üfff ki ne üfff
benimle paylasabilirmisin bu datayı sakıncası yoksa :) çok işime yarar 2006 dan bu yana saatlik data.. hatta saatlik sistem üretirim sana da hediye ederim :)[/quote]
Kennym kardeş sürekli terste kalan bir sistem bulsan köşeyi döneriz. :) Sistem Al verince Sat, Sat verince Al... :..:
[quote=security;175097]60 lıkta 600 üstü kalındıkça üzgünüm yönyukarı,[/quote]
İvan divan tarzı,......
[quote=VOBiX;175098]Yeni zirve derken 65125 üstü mü ? 65625 üstü mü?[/quote]
biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.
[QUOTE=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/QUOTE]
Biri Aralık diğeri KAısm ya da Ekim zirvesi.
I love you Pala.. :..:
[QUOTE=Kennym;175096]hocam o kadar veriyi nerden buldun :) 2006 ya kadar saatlik data üfff ki ne üfff
benimle paylasabilirmisin bu datayı sakıncası yoksa :) çok işime yarar 2006 dan bu yana saatlik data.. hatta saatlik sistem üretirim sana da hediye ederim :)[/QUOTE]
Matriks te şuanda 26.05.2006 ya kadar gidiyor öncesi yok... Daha geçen haftaya kadar 2 ay öncesine kadar gidebiliyordum... Saklamadık saf gibi :(
[quote=VOBiX;175102]Biri Aralık diğeri KAısm ya da Ekim zirvesi.[/quote]
bu senenin zirvesi. yukari, daha yukari:::
[quote=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/quote]
zirve yapacaksak 65675 bu günün,
şimdi inanç kırma zamanı , bunu burda bırakmazlar diye düşünüyorum bugun bi zirve gelmeli ve yakın zaman içinde taşeron açıklamaları ile bu desteklenmeli.. ben ağa olsam hareket tarzım bu olurdu ..
[CENTER][B][COLOR="Green"][SIZE="7"][b]z i l d [/b][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="DarkSlateBlue"][B][SIZE="5"]Z E R O İ Ş L E M L O N G D E V A M[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]
zirve yapmayacağız.....bu tamamen şort-squeze.....
yapsak bile üstünde kalmayacağız.....
kayıtlara geçelim.....
Böyle ürkek ürkek çıkması garibime gitti biraz... Pala böyle yapmazdı genelde... Bizde ralliler göz açıp kapayıncaya kadar 2.000 puan teper normalde... Fake olabilir dikkat...
[QUOTE=VOBiX;175067]vallah geçmişe trend çizmek kolay aktif grafiğe trend çizmek daha zor[/QUOTE]
[IMG]http://i47.tinypic.com/15czlvk.png[/IMG]
Ne demk istediğim bu grafikte görülüyor. Hangi trendi dikakte alacağız?
[quote=security;175106]zirve yapacaksak 65675 bu günün,[/quote]
Problem 60 lıkta mom sağlıyamıyor ağa, bunun için aynı bar üzerinden geri geliş ve toparlama yapması yeterli, korkanlar dökülebilir, shortlar tam nefes almışken baskın yiyebilir, bu hafta boğanın son haftası olabilir ve önümüzdeki hafta ilk günlerine kadar sarkabilir, APS 219000 220 geçilmesi [COLOR=red]buffalo sürüsü[/COLOR] demektir,......
düşecek bu deyyus....ibrahimede dedim düşer bu dedim...
ihtiyar ve tecrübeli ayı ile genç ve heyecanlı ayı fikir ayrılığına düştü....
karar sayın seyircilerin........
[QUOTE=nunu;175105]bu senenin zirvesi. yukari, daha yukari:::[/QUOTE]
hayırdır boncuk mu bulduk? .kom
[quote=VOBiX;175112][IMG]http://i47.tinypic.com/15czlvk.png[/IMG]
Ne demk istediğim bu grafikte görülüyor. Hangi trendi dikakte alacağız?[/quote]
Tom DeMark'ın "The New Science of Technical Analysis" kitabını tavsiye ederim...
[QUOTE=nunu;175101]biri spot digeri vadeli zirvesi mi? oyleyse her ikisi de..lelele.[/QUOTE]
Eyvaaaah, küresel ısınma buzulları eritip kutup ayılarını kaybediyoruz derken nunu yuda kaybetmişiz haberimiz olmamış:..::..:
saat 16:02 itibariyle durum bu!
[URL="http://ultraxs.com/share-A876_4B28E779.html"][IMG]http://ultraxs.com/image-A876_4B28E779.jpg[/IMG][/URL]
525 ve 475 long emirlerimi ısrarla sürdürüyorum,
[QUOTE=boz ayı;175115]ihtiyar ve tecrübeli ayı ile genç ve heyecanlı ayı fikir ayrılığına düştü....
karar sayın seyircilerin........[/QUOTE]
İş yaşa bakmıyor malesef gökhan yirmili yaşlarında sıfırdan iki ev + yedikelrinin yanında biriktirdiği para begesiyle ortada.
[QUOTE=Strategist;175117]Tom DeMark'ın "The New Science of Technical Analysis" kitabını tavsiye ederim...[/QUOTE]
[url]http://www.4shared.com/file/128781938/dba012b/Demark_-_The_New_Science_of_Te.html?s=1[/url] ohooo 9,5 MBmış ndirmesi yarı okuması ayrı dert .dng
Aha da 60 lıkta problm olan mom, yukarıya güclü alımlar bekliyor,....:rolleyes:
PY resmen bekliyor ,, yiyosa gelin kısalayın bidaha ciziyim dergibi .. ARALIK sonuna kadar bole ama bu ayın bitimine son 1 hafta kala butun portfoyu kademelı olarak SUBAT vadelide SHORTlicam ... istedigi kadar oynasın bu vade de , bir sonraki vade gorusecez bu PALA denen lavukla ...
[quote=Strategist;175117]Tom DeMark'ın "The New Science of Technical Analysis" kitabını tavsiye ederim...[/quote]
Bahsettiğim kitabın trend çizgileriyle ilgili kısmından bir alıntı:
"Not all the trendlines can be correct—only one is. Through
exhaustive, painstaking research and years of experience and appli-
cation, I have arrived at an effective method to select the two critical
points that are essential to the proper construction of a trendline.
Once learned and applied, trendline analysis is no longer subjective;
instead, it becomes totally mechanical."
trend çizgisi neden kayıyor bu konuda bir fikri olan var mı?
örnek 5 dk üzerinde çiziyorum çizgiyi sonra başka bir periyoda geçiş yapıyorum sonra tekrar 5 dk dönünce çizdiğim trendin barların alt üstüne temas eden kısımları az da olsa kaymış oluyor.
nasıl sabitleniyor bu çizgiler?
evet [B]emir[/B] söz sende :D