dayanamayıp 650 den short actım garanti yukselır demedı demeyın :) ters indikator poz actı :Dueheuheueh
Printable View
dayanamayıp 650 den short actım garanti yukselır demedı demeyın :) ters indikator poz actı :Dueheuheueh
dingiltere kızardı...az kaldı ya sabır...
asti sistemin son durumu nasıl..
[QUOTE=Strategist;175099]Kennym kardeş sürekli terste kalan bir sistem bulsan köşeyi döneriz. :) Sistem Al verince Sat, Sat verince Al... :..:[/QUOTE]
var oyle sistemlerim aksam graflarını yükleyimde gör tersten 500000 puan zarar yazdırmıstır herhalde :) ama oyle boyle degil bi gorsen.. hatta bı kacını sadece al sat sınyal yerlerını degıstırdım ortaya guzel sıstemler cıkıyodu :) ama ne derece dogru al kosulunu sata sat kosulunu ala orasını bılemem :D
[quote=Kennym;175131]var oyle sistemlerim aksam graflarını yükleyimde gör tersten 500000 puan zarar yazdırmıstır herhalde :) ama oyle boyle degil bi gorsen.. hatta bı kacını sadece al sat sınyal yerlerını degıstırdım ortaya guzel sıstemler cıkıyodu :) ama ne derece dogru al kosulunu sata sat kosulunu ala orasını bılemem :D[/quote]
Yaw sen beğenmiyorsan bana ver... Herkes kazanan sistem bulmaya çalışıyor... Çok yanlış.... Ayda ortalama -5.000 puan zarar yazan sistem bulsan konu kapanmıştır... Sinyalleri ters çevir yeter... :..:
ula iyiki elimiz attık gene voba :) neyse ikinci kursunu 65000 de atarız baktık gidişi gidiş değil gene stoplarız sonra düşer piyasa :)
64175 stop olmak üzere long kalmaya devam..
short seviyem 63800 e yükseldi..
65150 üstünde yeni bir yüksek denersek long lar palazlanır..
pramitli satışa giriyorum, 67 den ilk şhortumu açtım, diğerleri 825 ve 65075, aşağıya düşerse yakaladığım fiyattan verecem odunu,60 lık momu beğenmedim çünkü, korkuyo bu ağa, bir taraftan ağzının suyu akıyo, bir taraftan içi dinamiklerden tırsıyo, dün yazdık bu konuları gece yarısı, dov la çaktırmıyım vaziyeti diyor, ortaya çıkmamak için, len coninin eyaletleri değil burası karışık, tek yumuşak karın taşeron tehlikesi, sanırım ağzının suyu bundan deyyusun,
Edward veri veren oldu mu işini hallettin mi?
alım satım penceresini kapattım .. zero işlem long devam .. stop yazılı ..
hulem toplantı bitti geldim....sistem 625 barında al vermiş..son sinyalde sisteme 275 daktılar...üwwww..
[quote=abka;175130]asti sistemin son durumu nasıl..[/quote]
275 puan haşırdattılar son sinyalde..625 den lönnke geçti..ben hala şort...
[quote=VOBiX;175137]Edward [B]veri veren[/B] oldu mu işini hallettin mi?[/quote]
sen bi [B]veri ver[/B] adama sende varsa :..:
bende varda [B]09.02.2005[/B] ten bu yana 60 dk. datası ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.bunu zip mip yapmak gerekiyor sanırım.bilmiyom nasıl yapıldığını.
[QUOTE=SEYYAH;175141]sen bi [B]veri ver[/B] adama sende varsa :..:
bende varda [B]09.02.2005[/B] ten bu yana 60 dk. datası ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.bunu zip mip yapmak gerekiyor sanırım.bilmiyom nasıl yapıldığını.[/QUOTE]
Şimdi ortamı geri verme. .dng Ben buldum ona göre merge edip zipleyip upload edeceğim ama cevap veren yok. Buldu da sistem testlerine gömüldü herhalde.
securityinin hesabına göre zarar -14.000 puan..sadece bugün..ama hala sat da:mad::(
[quote=Kennym;175128]dayanamayıp 650 den short actım garanti yukselır demedı demeyın :) ters indikator poz actı :Dueheuheueh[/quote]
Kennym patronaj bu defa erken inme eşşehten, patronaj,.....euheheuhehheh:D
Adamlar hala deli gibi alıyor yaa , 66.000 i hedeflermişler besbelli ..!
her an TOKOBAR gelebilir
[quote=VOBiX;175143][B]Şimdi ortamı geri verme.[/B] .dng Ben buldum ona göre merge edip zipleyip upload edeceğim ama cevap veren yok. Buldu da sistem testlerine gömüldü herhalde.[/quote]
hihohihohihoo ayı gülüşü yapayım.
bende verebilirim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum PAKET işinin.
tolga müsait bir anında bana PM olarak atabilir misin?bu işin nasıl yapıldığını.acelesi yok.akşam,gece yarın 3-5 gün sonna ne zaman müsait olursan.
tenk yu!
asti 475 puan hasırtos kesinleşti...
döndüm uzuna...er kişi niyetine...
65000 ek cort
65.200 hedefime çok yaklaştı...65.000 ilave şort ...dayanamadım gari...........
gak guk..bende 65 den şort takviye ettim...
ne şortu yapmayın etmeyin yeğenim ben 275ten hala lonkkkkkkkkk
tek kontrato işlemim yok bugün long devam ..geceye karar vermedim daha ...ehueuhe:D:D
şortları fulledim gerekçe bu dovdaki rsi fiyat uyumsuzlugu eninde sonunda çalışacak yüzde 3civarında bir satış yiyecek sabırla o günü bekleyecem
Tiedje'nin dediği gibi zemin kaygan... Ben flat'ledim.. Tırtıkçılık işte... En garanti kar cepteki kardır... "Tırtıkçısın sen tırtıkçı kal".... :..: Geceye de flat... Aldığımı vermeyeyim... Ankette flat seçeneği görmediğimden katılamıyorum...
oyak yatırımı yine stoplattılar...
dünden kalan 63800 maliyetli 3500 short pozisyonu vardı
son 30 dakikada 3389 tane uzun aldı
[quote=selçuklu;175157]tek kontrato işlemim yok bugün long devam ..geceye karar vermedim daha ...ehueuhe:D:D[/quote]
Ay kongraculeyt yu slow trader... :..:
[QUOTE=Kennym;175096]hocam o kadar veriyi nerden buldun :) 2006 ya kadar saatlik data üfff ki ne üfff
benimle paylasabilirmisin bu datayı sakıncası yoksa :) çok işime yarar 2006 dan bu yana saatlik data.. hatta saatlik sistem üretirim sana da hediye ederim :)[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=175160&postcount=312[/url]
Buraya yükledim ama benim soruma cevap veren olmadı hala :(
[QUOTE=selçuklu;175157]tek kontrato işlemim yok bugün long devam ..geceye karar vermedim daha ...ehueuhe:D:D[/QUOTE]
sanırım geceye şortovski giricem hadi hayırlısı.brv
[QUOTE=erkmen;175161]oyak yatırımı yine stoplattılar...
son 30 dakikada 3389 tane uzun aldı[/QUOTE]
4150 uzun maliyeti 64900 400bin TL
Bundan sonra her gece DOW'un uzun yıllar boyu görebileceği son tepeyi görme ihtimalimiz var... Her geceye long giriş çok tehlikeli... Her geceye short giriş de çok tehlikeli... VOB artık Rus Ruleti oldu... İşin zevki 1.618 katına çıktı... :..:
Geberik momun son durumu patronajlar, bu haliyle nu yapıyor, o da fiyat yükselerek gerçekleşiyor, shrt lar barutun hepsini birden harcamayın lo, azar azar,
Ace of spades
[QUOTE=erkmen;175161]oyak yatırımı yine stoplattılar...
son 30 dakikada 3389 tane uzun aldı[/QUOTE]
ing nin satısıyla attıgı 2 b dolarlık kazıgı cıkarıyolardır oyaktan :)
[quote=enorton;175163][URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=175160&postcount=312[/URL]
Buraya yükledim ama benim soruma cevap veren olmadı hala :([/quote]
yaf bende var enorton 09.02.2005 ten bu yana...ama nasıl vereceğimi bilmiyorum sana.yani bu nasıl paketlenir ziplenir v.s.
bilsem vereceğim.
[QUOTE=VOBiX;175137]Edward veri veren oldu mu işini hallettin mi?[/QUOTE]
Yok abi sende var mı? Ama 5 lik den türetme değil ham veri olacak :)
[QUOTE=security;175145]Kennym patronaj bu defa erken inme eşşehten, patronaj,.....euheheuhehheh:D[/QUOTE]
950 den ikinci kursunu da attım hadi hayırlısı ben cifte kursun attıysam kesin 1500 puan filan gecırdı daha once aga .. ins bu sefer olmaz :D uahuahuah