[quote=catedral;71678]Nasıl aşağıdaki üfürük:..: Bir de vadeliye üfliyim bakiim..:..:[/quote]
o astığın çamaşır ipinde uyumsuzluk var, nasıl kaçtı gözünden....
Printable View
[quote=catedral;71678]Nasıl aşağıdaki üfürük:..: Bir de vadeliye üfliyim bakiim..:..:[/quote]
o astığın çamaşır ipinde uyumsuzluk var, nasıl kaçtı gözünden....
Bu da vadeliden... 32.575... :)
Yalnız yarın 32.500 lerden vadelide tepki gelse dahi..... Gündem hoş değil... 11. dalga gelmesi daha aşağılara gitmemize sebep olur..
Ana formasyon buraya kadar...Fakat 32.575 aşağı kırılırsa bir boy daha söz konusu olur.. Yani bir 3600 puan daha..Akabinde 32.500 ler direnç olacaktır..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/aobo-vadeli-hedd55cd.png[/img][/url]
bu akşamdam şuphelerım var
astatın ne zaman bedua etse tersı çıkıyor
kısacılar bu akşşam yandı
benmı
dowda pıs uzunum
Canım Teyzem Balığı hazırla,kılçıkları alınsın lütfen.Birde yanında SArı Zeybek isterim...
[QUOTE=teo;71682]o astığın çamaşır ipinde uyumsuzluk var, nasıl kaçtı gözünden....[/QUOTE]
O ipte asılı olanlar don fanila değil... para onlar para.kom
[QUOTE=teo;71685]Canım Teyzem Balığı hazırla,kılçıkları alınsın lütfen.Birde yanında SArı Zeybek isterim...[/QUOTE]
Dedik ya senin dediğin gibi olsun lüfer değil balina ısmarlarız sana.lelele
Hemmen Sn.Catedrale desteğe geldim yettim gariiii. Valla olur yada olacak demiyorum ama bu ''BULLISH WOLF WAVE'' çok ciddi geldi bana yav ben bile tırstım 100 endeks bu formasyon çalışırsa 15.000 görünüyor.
Beyin fırtınası yaptım arkadaşlar ama formasyon bunu gösteriyor!
(Eğer 5 nolu dibe gelmedin 4 nolu tepeyi geçersek formasyon bozulacak.Bu 6 dalgadan oluşan bir formasyon ve 5 nolu dipten tepene kadar ki çalışırsa 6 nolu hedefimiz 35.000 ler olur gözden kaçırmamak gerek. Dedimya çalışması zor bir ihtimal ama ya çalışırsa? )
[QUOTE=rcp;71679]Cok dikkatli baktım sayın Catedral, obo ya da tobo ya da karsı biri olarak değil, kendımı bağımsız ergenekon savcısı yerıne koyarak baktım, orada gordugunuz kesınlıkle kedıdır.[/QUOTE]
Zaten bende artık OBO diil KEDİ hedefi diyorum... :..:
[QUOTE=AMON RA;71688]Hemmen Sn.Catedrale desteğe geldim yettim gariiii. Valla olur yada olacak demiyorum ama bu ''BEARISH WOLF WAVE'' çok ciddi geldi bana yav ben bile tırstım 100 endeks bu formasyon çalışırsa 15.000 görünüyor.
Beyin fırtınası yaptım arkadaşlar ama formasyon bunu gösteriyor![/QUOTE]
Yaww önce bi teptirelimm.. Sonra az kazanırız..
[quote=AMON RA;71688]tırstım 100 endeks bu formasyon çalışırsa 15.000 görünüyor.
[/quote]
tövbe tövbe, Yetişin komşular....Sen demi Kürşat Baba....Bu indikatörler size eroin etkisimi yapıyor...
bu akşam kısacıları sn catedral bıle kurtaramayacak(sataşma)))))
[quote=okansak;71684]bu akşamdam şuphelerım var
astatın ne zaman bedua etse tersı çıkıyor
kısacılar bu akşşam yandı
benmı
dowda pıs uzunum[/quote]
naaparsın :) biliyorsunki çoğunluğa katılırsan para kazanman mümkün değil..veriyorum ayu gazını, sonra bi de beddua patlatıyorum, herkes kısalarken ve günlük en düşükten longluyorum :):..::..::..:
deettttttttt.......şaibe yapma..bedduamın n ratingi yüksektir..bakalım bugün nolcaakk