-
[QUOTE=SEYYAH;175171]yaf bende var enorton 09.02.2005 ten bu yana...ama nasıl vereceğimi bilmiyorum sana.yani bu nasıl paketlenir ziplenir v.s.
bilsem vereceğim.[/QUOTE]
Winrar ya da Winzip programı yüklü ise Klasöre sağ tıkla Arşive Ekle de.
Değilse windowsun bir özelliği var yine sağ tuşta. Sıkıştır gibi bir şey. Açarken ayıkla diyor.
-
[QUOTE=SEYYAH;175141]sen bi [B]veri ver[/B] adama sende varsa :..:
bende varda [B]09.02.2005[/B] ten bu yana 60 dk. datası ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.bunu zip mip yapmak gerekiyor sanırım.bilmiyom nasıl yapıldığını.[/QUOTE]
ham veri lazım, geriden geliyorum kusura bamayın... :D belki de paylaşmışsınızdır şuanda...
ZİLD...
-
[quote=Strategist;175166]Bundan sonra her gece DOW'un uzun yıllar boyu görebileceği son tepeyi görme ihtimalimiz var... Her geceye long giriş çok tehlikeli... Her geceye short giriş de çok tehlikeli... VOB artık Rus Ruleti oldu... İşin zevki 1.618 katına çıktı... :..:[/quote]
Patronaj benim tahminim, önce burası satacak, ertesi gün dov, bir sonraki gün buası gazı kökleyecek, HO ların algılanmasıyla slov gardeşlerimiz kılçlarını çekecekler, pro ceksiyom böle, nassı,.......
-
1.4588 eurusd şorrttttttt kaldıraç 20
-
17:05 itibariyle...
[url=http://ultraxs.com/share-3ADF_4B28F636.html][img]http://ultraxs.com/image-3ADF_4B28F636.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=SEYYAH;175171]yaf bende var enorton 09.02.2005 ten bu yana...ama nasıl vereceğimi bilmiyorum sana.yani bu nasıl paketlenir ziplenir v.s.
bilsem vereceğim.[/QUOTE]
Yaw ziple işte, sonra rapide falan yüklersin :) winrar yüklü mü sende? Öyle ise klasore sağ tıklayınca zaten sıkıştır çıkması lazım...
-
Sorun spot piyasada Garan ve İşctr ye satış yapılması, bunu gören tahtanın en son yapıcıları karşı alım yaptılar, başka aracı kıurumlardan:) merill garan da savunma yapıyo diye duydum:) saygılar....
-
750 uzunlar ,950 de kapanır...bakılır piyasaya...
-
[quote=enorton;175179]Yaw ziple işte, sonra rapide falan yüklersin :) winrar yüklü mü sende? Öyle ise klasore sağ tıklayınca zaten sıkıştır çıkması lazım...[/quote]
ben saa tüm 60 dk klasörünü gönderiym.diğeri bu sadece 60 dk vadeli datasını nereye nasıl atacam bilmiyorum.
sen kendin içinden alın olur mu öyle?
sağ tıklayınca sıkıştır e-posta gönder diyor.la ben e-posta göndermiycem ki.
yaf PM at bana anlat tam olarak nasıl yapıcamı ama tane tane anlatmalısın.
seans kapanışında bugün dahil göndereyim sana.
taam mı?
-
[quote=ATHLON;175181]750 uzunlar ,950 de kapanır...bakılır piyasaya...[/quote]
son derece güzel bir trade.
tebrik ederim. her noktadan alınıp satılabileceğine verilecek en güzel örneklerden birisidir....brv
-
...and justice for bears
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=UfoDh1XL2wo[/URL]
-
[QUOTE=enorton;175172]Yok abi sende var mı? Ama 5 lik den türetme değil ham veri olacak :)[/QUOTE]
seninkilerin altına koydum saf saatlik türetme değil
-
eurusd şortlara takiviye..ortalama 1.4583..kaldıraç 50.....
vobdada full şortuz...700 ortalama maliyet...yine rest-imsi bir ortam oldu **
-
yattık gari shorta mevlam gayıra.. ıkıncı bı 59000 gosterseler supero lur bu saatten sonra :D
-
[quote=Astatin;175187]eurusd şortlara takiviye..ortalama 1.4583..kaldıraç 50.....
vobdada full şortuz...700 ortalama maliyet...yine rest-imsi bir ortam oldu **[/quote]
gbp/usd'yi de de ben şort. birisi feci dolar alsa da, kazansak.
mesela FED. :..:
-
Aralık vadede 9 gündür görülen ve bıktıran 63400-63500 seviyeleri bugün görülmedi ve orada işlem olmadı iyimi? :) ilginç.......... saygılar...
-
[quote=unlimitted;175184]son derece güzel bir trade.
tebrik ederim. her noktadan alınıp satılabileceğine verilecek en güzel örneklerden birisidir....brv[/quote]
yok hocam saolasın da...3 günlük kız gibi kısalarımdan indirdi bu beni...:(
-
[QUOTE=SEYYAH;175183]ben saa tüm 60 dk klasörünü gönderiym.diğeri bu sadece 60 dk vadeli datasını nereye nasıl atacam bilmiyorum.
sen kendin içinden alın olur mu öyle?
sağ tıklayınca sıkıştır e-posta gönder diyor.la ben e-posta göndermiycem ki.
yaf PM at bana anlat tam olarak nasıl yapıcamı ama tane tane anlatmalısın.
seans kapanışında bugün dahil göndereyim sana.
taam mı?[/QUOTE]
Sağol abi göndermiş kadar oldun :) Vobix yükledi sağolsun...
-
bakalım selcuki ustamdan doğru öğrenmişmiyim
zild zild
-
[quote=ATHLON;175191]yok hocam saolasın da...3 günlük kız gibi kısalarımdan indirdi bu beni...:([/quote]
abi kısalar 3 günlükse, tahmin ettiğim rakamlara göre pek "kız gibi" denecek türden değillermiş. :D
-
geceye nasıl girsek..kafa karışık..
-
Son 10 dk çok büyük değişiklik olmazsa geceye de lönk *.* :D
-
[quote=unlimitted;175194]abi kısalar 3 günlükse, tahmin ettiğim rakamlara göre pek "kız gibi" denecek türden değillermiş. :D[/quote]
neden bıraktım sanıosun...:)
-
Geberik 60 lik momun son durumu,
-
-
geceye daha karar veremedim .. vay anasını .. long devam şimdilik ..
-
ALMANYA DAX VE ABD DJI TEKNIK ANALIZI (TEKNIKANALIZIM.COM)
FAVORI BORSAMIZ SON 14 AYIN ZIRVESINDE
ALMANYA DAX
HAFTALIKLARDA ENDEKSTE HEDEF CUMA GUNUNE KADAR 6.000 OLABILIR.
HAREKETLILIGIN DEVAMI ISE IKINCI ADIM HEDEFIMIZ OLAN 6.250-6,300 BOLGESINE
DOGRU
2010 YILININ ILK HAFTALARINDA ULASMASI BEKLENEBILIR.
ABD DJI ENDEKSINDE EKIM 2008 YILINDAN SONRAKI EN YUKSEK SEVIYEYE
HAZIRLIKLI OLMALI
ALMANYADAKI GUCLU HAREKETIN ABD DJI ENDEKSINDE DE ETKILI OLABILECEGNNI
DUSUNMEKTEYIZ.
BURADAKI YUKSELIS ILE BERABER HEDEF ABD DJI ENDEKSINDE BU HAFTA
10.700-10.650 OLABILECEGINI SOYLEYEBILIR.
BUYUK ADIM HEDEFIMIZ OLAN 11.750 KI, 2000 YILI ZIRVESINE DOGRU YUKSELIS
BEKLENTIMIZI KORUMAYA DEVAM EDIYORUZ.
HALIL RECBER-F.EMRE RECBER
her yükselişten sonra çıkan yorumcumuz
-
-
LONGlarımı arttırdım indikce daha da arttırmayı dusunuyorum.. 65.500 hedefim UZUNlarımı bozmak için ,.. cunku hem yıl sonu yuksek kapatma istegi, yurt dısının olumlu olması, PY nın LONG da olması , sistemin ve teknıkin artı olması yeterli sebep diye düşünüyorum,.. sizce dogru mu dusunuyorum ?
-
geceye cort...yapmadıgı edepsizlik kalmadı deyyusun....mezarını kazdım...geberecek...
-
60 lık geberik mommun kapanış durumu,.....
-
geceye zero işlem .. long devam ..
-
gün sonu...
[url=http://ultraxs.com/share-3C5F_4B28FD97.html][img]http://ultraxs.com/image-3C5F_4B28FD97.jpg[/img][/url]
-
kesinlikle flatım...adamın izni ve parası war götürcek...illüzyona dewam etcek anlaşılan..sahnede olmaya gerek yok...allah muhafaza kutuya koyar oramızı buramızı şişler..
-
anket hazır isteyen oy kullanabilir .... ehuehhue :D:D:D
[url]http://www.voborsa.com/forum/16-aralik-anket-teprik-ederim-herkesi-simdiden-t5288.html?p=174988#post174988[/url]
-
Sbah yine artı açacak bunlar...
-
[quote=bull market;175210]Sbah yine artı açacak bunlar...[/quote]
:):):):):):D:D:D:D:D;););););)üwwwwww
-
vade başından bu yana PASTA nasıl? birisi ekleyebilir mi?bende 07.12.2009 öncesi yok.malum yeni yükledik bu zımbırtıyı...
teşekkürler,
-
geceye short, dova shrt, gündeme shrt, çıkmam lazım, cümleten iyi akşamlar patronajlar,
-
[quote=bull market;175210]Sbah yine artı açacak bunlar...[/quote]
ayıbediyon baybull... ankette şort demişsin patron.. pozisyonunu savun patronaj..şurda 3 ayu kaldık zaten.leleleyoksa long mu yaptın son andaüüü