[quote=hpy;270014]Saraylı ağbi.STR yi başka forumlarda paylaştım.Kızar mısın bu duruma.[/quote]
ahaha buda güzel abi paylaşmadan sorsan neyse :D:D kırmışsın testiyi daha üwwwww :D:D
Printable View
[quote=hpy;270014]Saraylı ağbi.STR yi başka forumlarda paylaştım.Kızar mısın bu duruma.[/quote]
ahaha buda güzel abi paylaşmadan sorsan neyse :D:D kırmışsın testiyi daha üwwwww :D:D
[quote=a.kaya;269999]dostum sen yenisin galiba :( aman ha kredi ile yapacağına sabret azar azar istikrarla büyü eğer ayda 3000 puan kazansan 1 kon ile ayda takriben kom düşsen 750 sana kalsa yeter 1 senede 10 000 yaparsın eğer sistemine o kadar güveniyorsan tabi ki[/quote]
1 kontratla 300 tl oluyor ayda 3000 puan ortalamayla.Para az olduğu için yüksek kaldıraçla giriliyor otomatık. 2000 tl düşünün 1 kontrat 4 kaldıraç nerdeyse :( ama kredi çeksem 10000 lira en fazla 3 kontrat işlem yaparak rahat ilerlerdim. Korkuttunuz beni :o 300 lira aylık kredi taksitini ayırıp portföyü büyütürdüm.
STR yi gözlemliycem artık ozaman
[quote=selçuklu;270016]stro patro .. bi trend olsun abi .. çok yataylaştı uyuzlaştı .. trend olsun .. kırlarda gezelim astatin patron bize türkü söylesin .. :o:oühühühüüh:D:D[/quote]
Tamam patron.. Hemen emri veriyorum, arkadaşlar 34.618 kontrat longlayacaklar... :..: Zaten 60'lık da tutmayın beni rekor yenileyecem diyo... ;)
[quote=selçuklu;270018]paylşmasan iyiymiş abi bence yani .. üvvvv ... :o:o:o[/quote]
Aslında izin almadan paylaşmam etik olmadı ama gerçekten ky nin öğrenmesi gereken güzel bir sistem.İnş saraylı ağbim kızmaz.
Merhabalar, uzun bir süre sonra tekrar geldim, okumam gereken yüzlerce sayfa var ancak bir soru soracağım, topiğin başlarında hakkında sıkça yazılan OBR-S artık rafa mı kalktı acaba?
[quote=yellowtable;269963]10000 lira kredi çekmeyi düşünüyorum. tavsiyeleriniz varmı?[/quote]
arkadaşa kötü örnek olmak istemem ama ben nisanda kredi cektim. kredinin iki katını kazandım ve haziranda krediyi kapatıp içerde sadece kar ile oynamaya devam ediyorum. blogdaki arkadaşlarım o günleri hatırlıyodur zaten. ama herkes benim kadar şanslı olamayabilir. kaldıki ben kazanamasaydım krediyi ödeyecek gücüm bulunuyordu. belkide onun rahatlığıyla kazandım. kredi sizi strese sokacaksa tavsiye etmem. önceki deneyimlerinizde vobda para kazanabiliyosanız elinizdeki ilede kredi ilede kazanabilrisniz, ama geçmişdeki kar-zarar durumuznuz parlak değilse bence kredi ile kendinize extra yük getirirsiniz. o yüzden sonuç olarak kredi çekmenizi tavsiye etmiyorum:)
selamlar
[quote=yellowtable;270025]1 kontratla 300 tl oluyor ayda 3000 puan ortalamayla.Para az olduğu için yüksek kaldıraçla giriliyor otomatık. 2000 tl düşünün 1 kontrat 4 kaldıraç nerdeyse :( ama kredi çeksem 10000 lira en fazla 3 kontrat işlem yaparak rahat ilerlerdim. Korkuttunuz beni :o 300 lira aylık kredi taksitini ayırıp portföyü büyütürdüm.
STR yi gözlemliycem artık ozaman[/quote]
beni de arayıp duruyor bankalar 10 000 tl kefilsiz şartsız şurtsuz 3** tl taksitle ama yemezler kardeşim diyorum..portföyü büyüteceksen kazandıklarınla büyütmeye çalış bence tabi karar senin gene de ;)
[QUOTE=yellowtable;270025]1 kontratla 300 tl oluyor ayda 3000 puan ortalamayla.Para az olduğu için yüksek kaldıraçla giriliyor otomatık. 2000 tl düşünün 1 kontrat 4 kaldıraç nerdeyse :( ama kredi çeksem 10000 lira en fazla 3 kontrat işlem yaparak rahat ilerlerdim. Korkuttunuz beni :o 300 lira aylık kredi taksitini ayırıp portföyü büyütürdüm.
STR yi gözlemliycem artık ozaman[/QUOTE]
Canım kardeşim senin o düşündüklerini ben defalarca düşündüm uyguladım sonu hep hüsran eminim benim gibi düşünüp uygulayanlarda vardır sonuçlarını bi sor.
arkadaş pela benim göstergelerle baş edemeyince elektriğime saldırıyo annadım ben.
ulem öğlenden beri elektrik yok.
nerde?
çankayanın göbeğinde. hadi bizimki borsa zart zurt.
arkadaş sağlık dolayısıyla elektriğe muhtaç olan adam naapsın yaw...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG]
bunun diyaliz makinası var, bunun oksijen makinası var.
evinden çıkmak için asansöre ihtiyaç duyan engellisi var...
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG]
şip-şak 75225 ten long a geçti..sabah yüksek açılışla long-short yaptı 2 kez ve haftaya duble fake yiyerek başlamıştı..
bakalım bu tutacakmı ?
etr de bu bar sonunda long a geçecek..
kızmam hpy est.,
nasılsa orayı da okuyan bu memleketin evladı sonuçta...:p
ama soru falan sorup seni yorarlarsa,o iyi değil...:o
[quote=Strategist;270017]Hatırladım da eskiden böyle trend çizgisi mrend çizgisi gibi şeylerle uğraşırdık... Ne günlerdi onlar be... vayyy... ::: :)))[/quote]
Halen var onlardan:::
625'ten longların yarısı flat.
sebep: elektrik kesintisi dolayısıyla göstergelerdeki data eksikleri yanıltabilir...
asteton patron...
elektrotları sen mi söktün lem kısacı olduğunda::::::.kom.kom
notumuzmu arttı bu ne yahu ?
650 üstünde shortçular için zorolacak.
yyld .. etr de al geçti ... ühühüüh
[quote=selçuklu;270016]stro patro .. bi trend olsun abi .. çok yataylaştı uyuzlaştı .. trend olsun .. kırlarda gezelim astatin patron bize türkü söylesin .. :o:oühühühüüh:D:D[/quote]
Verdim gazı patron... Arkadaşlar 34.618 kontratı parça parça long'lamaya başladılar... Yalnız astetropatron 5dk içinde gelip türkü söylemezse operasyonu durduracam haberiniz olsun... eeehhhuuueehuu... ::: :..:
[quote=selçuklu;270050]yyld .. etr de al geçti ... ühühüüh[/quote]
iyi roketledi...seagate yaptı bunu,iyiki yaptı...:..:.lelele
[quote=saraylı;270043]kızmam hpy est.,
nasılsa orayı da okuyan bu memleketin evladı sonuçta...:p
ama soru falan sorup seni yorarlarsa,o iyi değil...:o[/quote]
Sorsunlar ağbi.Yeterki bir faydamız dokunsun ky kardeşimize.Ayrıca kızmayacağını tahmin ederek verdim sistemi ama yine de icazet almadığım için özür dilerim.
[quote=The Tatar;270048]notumuzmu arttı bu ne yahu ?[/quote]
he abi ben artırdım notumuzu benim gözümde en az 3 puan arttı bence :D
[quote=formula9;270031]Merhabalar, uzun bir süre sonra tekrar geldim, okumam gereken yüzlerce sayfa var ancak bir soru soracağım, topiğin başlarında hakkında sıkça yazılan OBR-S artık rafa mı kalktı acaba?[/quote]
kalkmadı,formüller topiğinebakın orda var,
isteyen uygular,
ben bakıyorum kırılma noktaları için sabah...:p
bak şimdi burada treyd (ve tabii ki muhabbet) eden arkadaşların bir yatırım şirketinde birlikte çalıştıklarını hayal ettim.
heralde daha çok çalışmak isteyeceğim bir yer olamazdı. :..::..::..:
düşünsenize genel müdür saraylı abi.
şirkete bak. bütün stresi genel müdür çekiyo biz sadece tuşlara basıyoz :D
İki sistem de long'a geçmiş oldu... Gerçi ben sabah 400'den longladığımdan sisteme 125 puan takmış oldum.... :)))
Bu hafta böyle... Tek amacım sistemin getirisini geçmek, para kazanmak falan gibi bir hedefim yok... :p :)
[quote=hpy;270054]Sorsunlar ağbi.Yeterki bir faydamız dokunsun ky kardeşimize.Ayrıca kızmayacağını tahmin ederek verdim sistemi ama yine de icazet almadığım için özür dilerim.[/quote]
doğru tahminde bulunmuşsun,,
senin tahminlerin hep iyi maşallah....brv
est. abim...:)
bu hareket kafama yatmadı,hoşumada gitmedi :)
hayırdır bakalım..
mübarek kandil günü aynı hızla 75 bini delerse pala ayıp eder..öyle bir his var içimde..
[quote author=ilker link=topic=362.msg91110#msg91110 date=1280133643]
[quote author=hpy link=topic=362.msg90889#msg90889 date=1279878034]
vadeli bir dakikalık genişleyen
[IMG]http://i29.tinypic.com/e8aaz8.jpg[/img]
genişleyen alt bandındayız bir dakikalıklarda.Bu bölgeden yeniden yukarıya yönelmeli.75500 stoploss olarak uygulanabilir kısa vade için.
Genişeleyen formasyonlar tepede oluşursa geri dönüş habercisi olma ihtimali var.ANCAK pala denen zerzavat sürekli yatırımcıyı terse getirme peşinde olduğu için fiyatlar dikkatle izlenmeli ve son tepemiz olan 76600 yukarıya geçilirse short tutmamakta fayda var.
Ayrıca formasyon düşük periyotta ortaya çıktığı için güvenilirliği zayıf olarak düşünülebilir.
[url=http://www.uzmanforex.com/forex-grafik-formasyonlari/geni%C5%9Fleyerek-a%C3%A7%C4%B1lan-zirve-g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm%C3%BC-broadening-formations]http://www.uzmanforex.com/forex-grafik-formasyonlari/geni%C5%9Fleyerek-a%C3%A7%C4%B1lan-zirve-g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCm%C3%BC-broadening-formations[/url]
[/quote]
Vadeli beşlik
[IMG]http://i27.tinypic.com/2ykxr1s.jpg[/img]
Cuma günü birlik ghenişleyen olarak verdiğim grafiğin beşlik versiyonunu çiziktirdim.
Cuma günü düşeceksek bile en azından 66300-400 lere kadar çıkıp sonra düşmeli diye düşünüyordum.ben düşeceğini de düşünmüyordum esasında.Kısa vadeli hedef olarak 77200 genişleyen üst bandını koymuştum.
Son görüntüde yeşil düşen kanalımız ve genişleyen alt bandında oluşan fiyatlar var.Yeşil düşen kanal alt bandında sayılırız son dakika itibariyle.Burdan yukarı tepkinin ilk hedefi ve önemli direnci 75650 seviyesi.Bu seviye hem genbileyen alt bandı hem de düşen kanal üst bandı.75650 üstünde ise fiyatlar yeniden 77600 e yönelir bence.Düşen yeşil kanal alt bandı da kırılırsa 74600 ilk destek konumunda olmakta birlikte 74200 e kadar sarkma olabilir.
[/quote]
Vadeli beşlik
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/d80cd2f6.jpg[/IMG][/URL]
Genişleyen alt bandına değdik hemen satışı yedik.Genişleyen içine girildiğinde üst bant hedefi önümüze çıkar.
[QUOTE=unlimitted;270045]625'ten longların yarısı flat.
sebep: elektrik kesintisi dolayısıyla göstergelerdeki data eksikleri yanıltabilir...[/QUOTE]
Patron benim göstergenin biri bu yukselişi es geçti eyer ala geçerse baya bi gideriz.
[quote=unlimitted;270059]bak şimdi burada treyd (ve tabii ki muhabbet) eden arkadaşların bir yatırım şirketinde birlikte çalıştıklarını hayal ettim.
heralde daha çok çalışmak isteyeceğim bir yer olamazdı. :..::..::..:
düşünsenize genel müdür saraylı abi.
şirkete bak. bütün stresi genel müdür çekiyo biz sadece tuşlara basıyoz :D[/quote]
iltifatın için tşk.ler unlim,
ama hem trade ediyoruz hem laflıyoruz...:::
hakkaten iyi bir havası var bu topiğin bence de.lelele
eğlenceli bi yer,iyi bişi...:..:::::D
[quote=unlimitted;270055]he abi ben artırdım notumuzu benim gözümde en az 3 puan arttı bence :D[/quote]
artsında bitsin bu işkence yahu :)
her deli fişek alışta bu sefer arttı deyip heyecan yapıyoruz :)
[quote=saraylı;270063]doğru tahminde bulunmuşsun,,
senin tahminlerin hep iyi maşallah....brv
est. abim...:)[/quote]
Estfg ağbi.Teşekkür ederim.
Verdiğim grafikte yeşil düşen kanal üst bandını kırmış durumdayız.bu durum olumlu ama yine de mavi direnç geçilmeli.geçilirse 77600 hedefim var.
veriyle 250 ye verirler kanımca :D üwwwwwwwwww :::
[quote=saraylı;270071]iltifatın için tşk.ler unlim,
ama hem trade ediyoruz hem laflıyoruz...:::
hakkaten iyi bir havası var bu topiğin bence de.lelele
eğlenceli bi yer,iyi bişi...:..:::::D[/quote]
abi sen ne diyon, buradaki espri kalitesi o kadar az rastlanır türden ki.
ne diyorum size, bigün şirketten kovacaklar beni habire ekrana bakıp güldüğüm için. :D:D
sabahtan berı 1200 puan kactı.uwwww...pıyasa denge bulmaya calısıo...zalim olabilir...
[quote=ATHLON;270083]pıyasa denge bulmaya calısıo...[/quote]
Piyasalarda benim gece pozumun henüz belli olmamasının gerginliği var... Uzun girsem uzuncular terste kalacak, kısa girsem kısacılar terste kalacak.... Yatırımcı ne yapacağını bilemiyor şu an... :)))
vay namıssız yaa ne marj var üwwww veriden önce 250 yaptı üwwww paralar uçiyirrr ben radar cezamı nası ödeyeceğüm
[quote=oguzhan;270070]Patron benim göstergenin biri bu yukselişi es geçti eyer ala geçerse baya bi gideriz.[/quote]
patron benim göstergeler olmayınca çok kötü kör oluyorum. bi de aksi gibi pozda yakalandım kesintiye.
şu anda cepten bağlanıyorum. cep'ten bağlanmanın kötü yanı, telefon geldiğinde bağlantı kesiliyor.
millete de aramayın diyemiyosun ki üvvvv:)
[quote=saraylı;270057]kalkmadı,formüller topiğinebakın orda var,
isteyen uygular,
ben bakıyorum kırılma noktaları için sabah...:p[/quote]
teşekkürler, mantık olarak ichimoku'ya benzettim ve benim çok hoşuma gitti de, son zamanlarda sözü geçmeyince ters bir hareketi mi oldu diye merak ettim:)
credit ve docun net satışları ve daxın beşlik sıkışmayı aşağı geçmiş olması olumsuz durum.