[quote=albica;455079]inşaat a başlanacak diyorlar..pürüz kalmamış..[/quote]
vallahimi kardeş
eminmisin bu konuda.itiraz falan gelmeyece değilmi
mazbatayı verecekler o zaman
detaylı bir bilgi verirsen sevinirim
Printable View
[quote=albica;455079]inşaat a başlanacak diyorlar..pürüz kalmamış..[/quote]
vallahimi kardeş
detaylı bir bilgi verirsen sevinirim
ayın 24 ünde istanbulda olacağım 4 gün kalacağım ..bir iftar düzenleyelim derim ..emme taksim den uzak olsun daş yemeyek
araştırıyım ezbere olmasın. orası çok sorunlu bir yer. net bir şey duyarsam yazarım..
Vallah verecekse şimdi tammm zamanıııı
yoksam sn macide
demedimmiii
diyecek teyy nerelerde bize
[quote=PASSAT;455085]vallahimi kardeş
detaylı bir bilgi verirsen sevinirim[/quote]
ayrıntı bilmiyorum ama artık aklımda..yerel gazetelerde haberleri takip ederim..
[B]TMSF: Çukuru satalım Kocaoğlu: Uzlaşalım[/B]
[B]Başkan Kocaoğlu, Basmane çukuru için TMSF ile masaya oturacak[/B]
Giriş tarihi : 05.05.2013 18.57 Güncelleme : 18.57[I] [URL="http://www.yeniasir.com.tr/KentHaberleri"][COLOR=#0066cc]KENT HABERLERİ[/COLOR][/URL][/I]
[LIST][*][URL="http://www.yeniasir.com.tr/KentHaberleri/2013/05/06/tmsf-cukuru-satalim-kocaoglu-uzlasalim#"][COLOR=#0066cc]A[I]+[/I] [/COLOR][/URL][URL="http://www.yeniasir.com.tr/KentHaberleri/2013/05/06/tmsf-cukuru-satalim-kocaoglu-uzlasalim#"][COLOR=#0066cc]A[I]-[/I] [/COLOR][/URL][*]Gönder[*][URL="javascript:window.print();"][COLOR=#0066cc]Yazdır[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]Yorum Yap[/COLOR][/URL][/LIST]
[LIST][*]Paylaş[*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]google[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]facebook[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]digg[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]twitter[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]yahoo[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]mixx[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]stumbleupon[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]delicious[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]myspace[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]friendfeed[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]google buzz[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]linkedin[/COLOR][/URL][*][URL="javascript:;"][COLOR=#0066cc]xing[/COLOR][/URL][/LIST]
[COLOR=#0066cc][IMG]http://i.tmgrup.com.tr/ya/2013/05/06/276x325/682612711963.jpg[/IMG][/COLOR] 14 yıldır atıl halde bekleyen Basmane Çukuru'ndaki Dünya Ticaret Merkezi arsasının kaderi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) arasında yapılacak görüşmeyle çizilecek.
Basmane Çukuru için plan hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirten Kocaoğlu, arazideki hisselerini satma konusunda ısrarcı olan TMSF yetkilileriyle İtalya dönüşünde bir araya geleceğini açıkladı. TMSF'nin daha önceki satış talebini meclisin reddettiğini hatırlatan Kocaoğlu, "Uzlaşabileceğimizi düşünüyorum. Gidip konuşacağız. Güçbirliği Holding'in de haklarını koruyacak şekilde planlama yapacağız. Satışta ısrar edildiği taktirde dava açıp açmayacağımıza sonra bakacağız. Önemli olan kente yarar getirmek" dedi.
[B]
TMSF bu konuda ısrarcı[/B]
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Yüksel Çakmur ve arkadaşlarının açtığı davalar nedeniyle imar planları sürekli iptal edilen ve 14 yıldır atıl halde duran Basmane Çukuru, hissedarlar arasında yer alan Büyükşehir Belediyesi ile TMSF'yi karşı karşıya getirdi. Arazinin yüzde 89'una sahip olan TMSF, Büyükşehir Belediyesi'ne yazı göndererek hisselerini satmak istediğini belirtti. Alt ölçekli planları onaylanan arazi üzerinde satış işlemi yapılamayacağını savunan Büyükşehir Belediye Meclisi, TMSF'nin kat karşılığı sözleşme hükümlerini yerine getirmediği gerekçesiyle satış talebini reddetti. Başkan Aziz Kocaoğlu, gerekirse arazinin tamamını satın alabileceklerini söyledi. Belediye Meclisi'nin bu kararını beğenmeyen TMSF yetkilileri, geçtiğimiz günlerde bir yazı daha göndererek, satış kararında ısrarcı olduklarını vurguladı ve kamu yararı adına satış işlemlerinin gerekliliğine dikkat çekerek iktisadi bütünlük kararı alındığını açıkladı.
[B]
"Kente yarar sağlasın"[/B]
Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dava açma isteğine soğuk bakan Başkan Aziz Kocaoğlu, öncelikle uzlaşı arayacaklarını açıkladı. Arazi üzerindeki plan çalışmalarının son aşamaya geldiğini dile getiren Başkan Kocaoğlu, "Biz öncelikle uzlaşmak istiyoruz. Bunun için İtalya ziyaretim sonrasında TMSF yetkilileriyle görüşeceğim. Biz bugüne kadar, sahip olduğumuz hiçbir yeri satmadık. TMSF'nin talebini de mecliste görüşmüştük. Satış konusunda ısrar edildiği taktirde dava açıp açmayacağımıza sonra bakacağız. Kente yarar getirecek ortak bir noktada buluşmak istiyoruz. Güçbirliği Holding'in de haklarını koruyacak şekilde planlama yapacağız" dedi. FATİH ABACIOĞLU
heee valla . metin yazısı hazır .elim tuşta bekleyeemmm :) alacak mecburrrrr :))
bakalım Şarkışlaya mı Taşkışlayamı bilet hazırlıyor lebron
[quote=kemal52x;455086]ayın 24 ünde istanbulda olacağım 4 gün kalacağım ..bir iftar düzenleyelim derim ..emme taksim den uzak olsun daş yemeyek[/quote]
daş = KISA ya prim
:)
[quote=kemal52x;455086]ayın 24 ünde istanbulda olacağım 4 gün kalacağım ..bir iftar düzenleyelim derim ..emme taksim den uzak olsun daş yemeyek[/quote]
daş yemezsin biber gazı yersin..bedava iştah acıcı::: yannız iftardan önce gelme orucu bozuyomu bozmuyomu garuşuk:D
[quote=altay;455092]daş = KISA ya prim
:)[/quote]
daş= taş
Trabzon dan geldide zopaladık gönderdik demesinler...boks.
[quote=Astatin;455093]daş yemezsin biber gazı yersin..bedava iştah acıcı::: yannız iftardan önce gelme orucu bozuyomu bozmuyomu garuşuk:D[/quote]
alıştım biber gazına dokunmuyor artık yoğun olmasın amma
[quote=kemal52x;455094]daş= taş
Trabzon dan geldide zopaladık gönderdik demesinler...boks.[/quote]
farketmiyo memleket "bize her yer trabzon" diolar:::
[quote=kemal52x;455094][B]daş= taş[/B]
KISA olmanın dayanılmaz hafifliği
kötülüğü istetebiliyor insana
2004 den itibaren Trabzon dayım bende Trabzonlu gibi oldum
[quote=kemal52x;455094]daş= taş
bi de taktik vereyim sana...eğer göstericiler yaklaşıyosa polise doğru dönüp, sık bakalım bibe rgazı sık bakalım diyosun.. yok baktın polis yaklaşıyo, göstericilere dönüp "ula yeter artık battım sizin yüzünüzden defolun gidin" diye bağırıyorsun..tercihen göstericilerin duymayacağı ama polisin duyacağı mesafe ayarlamasını yaparak...::: baktın polis iyice yaklaştı "abi temizleyin şunları artık iş yapamıyoruz nedir bu adamlardan çektiğimiz deyip acıklı bir yüz ifadesine bürünüyosun:p
Hayırlı akşamlar Ağbiler....
An itibari ile GOLD/PARITE/DOW/DAX
ve biz gibin gelişmek için gıçını yırtan ülkeler endekslerinin satiş yemesini bekler bu fakir
91xxx kapasak eyiydi
yoksa MACD saldıracak :)
geçen sene İstanbul da 1. köprüden Anadolu yakasına geçiyorum baktım sağ tarafta 61 plakalı bir araç durmuş 4 leri yakmış bekliyor akşam saatlari trafik sıkışık ağır ağır ilerliyoruz. Beşiktaş ayrımından sonra otobüs durağı felan var.. ben yanında durunca tüm trafik durdu benim şerit bastı kornaya arkaya bakan bile yok( ben tabi)açtım camı hemşerim hayırdır ne bekliyorsun dedim. araba bozuldu deyin çekici çağırayım senide istediğin yere bırakayım dedim oda saol arkadaşlar yolda tamirciyle beraber geliyorlar dedi ..eyvallah dedim ve ayrıldım.. korna çalanlar sonradan sustular anlamışlardır heralde iki 61 plaka yanyana durunca ..inşallah forumda şimdi okuyanlardan köprüde arkamda bekliyeniniz yoktur...
[quote=Astatin;455099]bi de taktik vereyim sana...eğer göstericiler yaklaşıyosa polise doğru dönüp, sık bakalım bibe rgazı sık bakalım diyosun.. yok baktın polis yaklaşıyo, göstericilere dönüp "ula yeter artık battım sizin yüzünüzden defolun gidin" diye bağırıyorsun..tercihen göstericilerin duymayacağı ama polisin duyacağı mesafe ayarlamasını yaparak...::: baktın polis iyice yaklaştı "abi temizleyin şunları artık iş yapamıyoruz nedir bu adamlardan çektiğimiz deyip acıklı bir yüz ifadesine bürünüyosun:p[/quote]
asti patron saol ama polis bana bir şey yapmaz merak etme ..karşısında durmam ki..imam adnan sokağa kaçarım
ÖHHÖÖÖ :) geldiler :)
garan yelpazenin içine attı yukarı kanala yöneldi.:):yü:
93,200
apsd +3157
olabülür de olmayabülürde
vallahi salladım. olursa ben yapmadım :)
altınnnnnnnnnn 1295 fırsatııııııııııı
[quote=kemal52x;455104]asti patron saol ama polis bana bir şey yapmaz merak etme ..karşısında durmam ki..imam adnan sokağa kaçarım[/quote]
eskiden modül bar roksi bar vardı oralarda gençken giderdim. şimdi kalmamıştır oralar
sakala öyle bir tutundu ki ..görsen ölü sanarsın :)
arkadaşlar cümleten hayırlı iftarlar şimdiden ben çıkıyorum iyi akşamlar
dün gün sonu gelen satiş bugünkü aşaği baskiyi işaret etti ise
bugün gün sonu gelen alişşş ????
şu ONS 1300 yandimi 1320 ye kadar alma garantisi var da.
inşaallah mahçup etmez beni
1295+ yaptiğinda yukari düzeltmesini bitirmiş olmali ve aşaği sert inmeli teorik olarak
yazmayacammmm.. susucamm :) direndik ve gazandık :)
dedim ya veremezlerrrrr.. ama yarının bilememmmm. olabülür olmayabülür :)
yarın açılışta kapatmak niyetiyle geceye long girdim...
hadi bakam...
yarın 3000 puan eksi gap bekliyorum :) çok beklerim..
graşamadan graştıramdım ben bu vob u zühtü
ah sana yandım zühtü...
bende -2000 gap bekliyorum memü..üww.nasılsa bedava beklemek
ben beklemiyorum. ölü takliti yapmakla meşgulum :)
altın yarın tepe yapıp şelale bekliyorum bedava beklemek
[quote=macide;455119]ben b[B]eklemiyorum[/B]. [B]ölü takliti yapmakla[/B] meşgulum :)[/quote]
demekki bekliyorsun..hemde olduğun yerde:p
herkese hayırlı akşamlar :) gün ola hayrola :)
altın 1060 dolar olurmu
[QUOTE=medet;455015]Yatay kapanacak görünüyor
sl yi yazdım bahtıma
ben kahveye biraz okey atim
bol şans...[/QUOTE]
asti
sabah geçikecem
yarın longlar %51 flatlar %kırksekiz cortlar % 1 avantajlı
sağlıcakla..:..::..:
[QUOTE=macide;455107]93,200
apsd +3157
olabülür de olmayabülürde[/QUOTE]
Olabülür,olmayabülür. Olursa zaten oldu olmazsa sıkıntı yok. En sevecen analiz.:D:D
Yalnız halen bu apsd çılgınlığı yaşanıyor ya,tam komedi.:):):):)
Gülmekten çıldırıyorum,kurnazlık olarak buralarda medet ummak????
Bu işleri bırakmak lazım. Hangi teknik gün içi çarpılmayı önleyebilirse o zaman belki bu işler İŞE yarar. Ama söz konusu piyasa olduğundan cevap hiçbir ZAMAN.
EE NE İŞE YARAR. ANCA ÇİŞE.:):):):):)
EYLÜL AYINDAN SONRA ÖZEL BİR YERDE AZDA OLSA AV SANATLARINI ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.
TABİ Kİ BELİRLİ BİR BEDEL KARŞILIĞI OLACAK HERKES GİREMEYECEK.
AMA BEDELİ MAALESEF PARA OLMAYACAK.:):):):)
YARINA PARTİ DEVAM. SN. MACİDE yanılmazsa eğer ekmeğe tereyağ üzeri kadayıf sürdük demektir..lelele.lelele.lelele
94200 pure DİKKAT.