mersiyk tam 4 tane graif yapıştırdım..bu durumda 12 tane geyik mesajı hakkım doğdu..senin 75-25 oranına göre :) :) haberin ola
Printable View
mersiyk tam 4 tane graif yapıştırdım..bu durumda 12 tane geyik mesajı hakkım doğdu..senin 75-25 oranına göre :) :) haberin ola
[QUOTE=Astatin;71715]gargara günlük[/QUOTE]
yani 2 lere falanmı gelicek garan yada 1.90 yani destegi
[quote=catedral;71718]Sen ne kıskanç şeysin Astatin...! ! !
bir kaç çamaşır ipi bağladım diye hemen çingene bohçalarını döktün ortaya.. Şimdi biri gelir baklaları atarsa ortaya şaşırmıyacağım:)[/quote]
yok kıskançlıkdan diil..mersiyk kota getirdiya geyik mesajlarına...oranı tututmaya çalışıyorum:..::..::..:
[quote=mersiyk;71720]yani 2 lere falanmı gelicek garan yada 1.90 yani destegi[/quote]
hangi vadede????? 2009 içinde bir yerde 30 endeks 23000 leri görürse gargara ne görür diye soruyu sana çevireyim:..:
[QUOTE=Astatin;71721]yok kıskançlıkdan diil..mersiyk kota getirdiya geyik mesajlarına...oranı tututmaya çalışıyorum:..::..::..:[/QUOTE]
benim gibi 3 tane kocaman kocaman atarsan boyuttan kazanırsın....
[COLOR="Wheat"]ssstttt mesiyk duymasın..[/COLOR]
sn moderatorumuz ltfen şu avatarı değiştirin her sayfayı açışta tekliyor kalbim..
[quote=jerfin;71713]senin çingene bohçan ne diyor astatin.. bu sefer 1.75 tuz-buz olur diyor mu:..:[/quote]
tuz kesim ama buzu bilemiyorum...seçim seçim seçim gevşeyen kamu maliyesi diyorum..yükske dolar diyorum...ama kendim oynamıyorum..
[quote=furkan;71724]sn moderatorumuz ltfen şu avatarı değiştirin her sayfayı açışta tekliyor kalbim..[/quote]
aaaahaaaaaaa.... 1 idik 2 olduk 3 olduk mu sorda gel fıkrasını bilir misin :)
[QUOTE=Astatin;71722]hangi vadede????? 2009 içinde bir yerde 30 endeks 23000 leri görürse gargara ne görür diye soruyu sana çevireyim:..:[/QUOTE]
yani vobda hexen babanın 3000 asası potans yeresinemi gelince gargara ne gorur diye soruyu tekrar sana cevireyim.dng
[QUOTE=Astatin;71726]aaaahaaaaaaa.... 1 idik 2 olduk 3 olduk mu sorda gel fıkrasını bilir misin :)[/QUOTE]
yok bilmem ama benim başım baglı ztn ondan rahat ol sen devam et :)
[quote=mersiyk;71727]yani vobda hexen babanın 3000 asası potans yeresinemi gelince gargara ne gorur diye soruyu tekrar sana cevireyim.dng[/quote]
[VOB(bugün kapanış)-VOB(hexen yeresi)]/VOB(bugün kapanış) oranını hesapla, ona X de... Gargaranın gideceği fiyat (1-X)*[gargara(bugün kapanış)] dır...ben de formülü sana çevireyim;)
[quote=furkan;71728]yok bilmem ama benim başım baglı ztn ondan rahat ol sen devam et :)[/quote]
ne o öyle başı bağlı falan.. ne yani benim hiç bir tarafım bağlı değil mi:..::..: la geyik bunlar geyik....mersiyk zati erkek...avatar rocco:..::..: