[QUOTE=jerfin;71741]sana da uğraşacak konu çıksın dimi.kom
dur şimdi ben atın bacağını filin burnuna koymakla meşgulüm:..:[/QUOTE]
3 ds max mi kullanıyorsunuz bunun için :..:
Printable View
[QUOTE=jerfin;71741]sana da uğraşacak konu çıksın dimi.kom
dur şimdi ben atın bacağını filin burnuna koymakla meşgulüm:..:[/QUOTE]
3 ds max mi kullanıyorsunuz bunun için :..:
[QUOTE=furkan;71695]8424 hadi aslanlarım :)[/QUOTE]
ilk tepkiyi verdi buradan ama kiricaklar bence bugece
[quote=gacırt;71743][COLOR=red]3 ds max[/COLOR] mi kullanıyorsunuz bunun için :..:[/quote]
parlevufrens?:cool:
[QUOTE=furkan;71744]ilk tepkiyi verdi buradan ama kiricaklar bence bugece[/QUOTE]
22.40 gibi otomatik trading sistemleri calismaya basliyor, son 7 dakika, bakalim sistemler ne diyor :)))
[quote=mde;71742]Geyigi bolmek gibi olmasin ama bu grafik de benden olsun, Gartley 222 olustu ve ilerliyor, yarin icin beklenti sabah acilista %50 fiboya carpmasi.
Ilgilenenler icin geliyor:
[URL]http://www.harmonictiming.com/free_articles/gartleyarticle.html[/URL]
[URL]http://www.traderslog.com/gartley-222.htm[/URL]
Bu da vob30, ekledigim resim ufak cikiyor isteyen olursa buyugu de bu:
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4750/x30yvade1mt6.png[/IMG][/quote]
dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)
[QUOTE=Astatin;71745]parlevufrens?:cool:[/QUOTE]
sende anlama bi dur..:..: yok o kadar ağır programlara gerek yok gacırt.. kendi doğal ortamlarında oluşan formasyonlar işte:..:
[quote=jerfin;71748]sende anlama bi dur..:..: yok o kadar ağır programlara gerek yok gacırt.. kendi doğal ortamlarında oluşan formasyonlar işte:..:[/quote]
ya jerfin bak ayıp ediyorsun ha..bak millet birbirine balık sarı zeybek falan ısmarlıyo...sen de tık yok..ömrümü çürüttün, çenemi bitirdin, yetmiyo avatrlarınla yıprattın... hiç demiyorsunki katıl kurt al sana telafi yemeği.. (mümkünse lüfer ızgara ve fener güveç alayım...önce güveç..sonra lüfer balık)
not: 3d yi anladıkda, s i ve maxı anlamadık..velakin bir paket program olsa gerek..inşallah öyledir yani..yoksa max falan tehlikeli kelimeler yani
[QUOTE=Astatin;71747]dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)[/QUOTE]
Yok kotu bi sey demiyor, su durumda short iyidir diyor bir tek.
geyiklerrrrrrr ote topigeeeee+.
dua edin ben degilim moderator.boks.
[quote=nunu;71751]geyiklerrrrrrr ote topigeeeee+.
dua edin ben degilim moderator.boks.[/quote]
yok oyle..mersiyk altın oran koydu..1 vob mesajı yazanın 3 geyik mesaj hakkı var
[QUOTE=mde;71742]Geyigi bolmek gibi olmasin ama bu grafik de benden olsun, Gartley 222 olustu ve ilerliyor, yarin icin beklenti sabah acilista %50 fiboya carpmasi.
[/QUOTE]
Sayın mde
En sevdiğim formasyonlardan biridir.. :eek: Açılışta 32.500 ler tamam.. Ama gartley oluştuğunda çok sert düşüşler olur.. %50 fibo da Durucak mı sizce?
[QUOTE=Astatin;71749]ya jerfin bak ayıp ediyorsun ha..bak millet birbirine balık sarı zeybek falan ısmarlıyo...sen de tık yok..ömrümü çürüttün, çenemi bitirdin, yetmiyo avatrlarınla yıprattın... hiç demiyorsunki katıl kurt al sana telafi yemeği.. (mümkünse lüfer ızgara ve fener güveç alayım...önce güveç..sonra lüfer balık)
not: 3d yi anladıkda, s i ve maxı anlamadık..velakin bir paket program olsa gerek..inşallah öyledir yani..yoksa max falan tehlikeli kelimeler yani[/QUOTE]
sana ben pikidap güveç, astatin oturtma yapsam olmaz mı:..:
ben sana harmandalı ısmarlayayım.. bir taraftan bir tarafa dönüş hızı 10 dk sürüyor:..: