[QUOTE=catedral;71753]Sayın mde
En sevdiğim formasyonlardan biridir.. :eek: Açılışta 32.500 ler tamam.. Ama gartley oluştuğunda çok sert düşüşler olur.. %50 fibo da Durucak mı sizce?[/QUOTE]
Bence 32.500 ünde altına gelir..
Printable View
[QUOTE=catedral;71753]Sayın mde
En sevdiğim formasyonlardan biridir.. :eek: Açılışta 32.500 ler tamam.. Ama gartley oluştuğunda çok sert düşüşler olur.. %50 fibo da Durucak mı sizce?[/QUOTE]
Bence 32.500 ünde altına gelir..
[QUOTE=Astatin;71747]dur şimdii.henüz bay sazanın gurt taburları - planetary harmonics* ile meşgulum...gartley kardeşle daha snra inşallah..yalnız catedralin ingilizce zayıf...kötü bişi diyosa bu b-gartley sen açık açık de catedrale...;)[/QUOTE]
Sen daha bu kelebeği bilmiyomusun???
[quote=catedral;71756]Sen daha bu kelebeği bilmiyomusun???[/quote]
profil resmime bak:..::..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71755]Bence 32.500 ünde altına gelir..[/QUOTE]
Long arkadaşlara şok etkisi yapmasın ama... sağ kanat boyundan önce durmaz.. 70.7 ye geliyo..abowwww
[QUOTE=Astatin;71757]profil resmime bak:..::..:[/QUOTE]
Biliyosun mu yani? Güzelmiş.brv
[QUOTE=Astatin;71752]yok oyle..mersiyk altın oran koydu..1 vob mesajı yazanın 3 geyik mesaj hakkı var[/QUOTE]
4 vob mesajına 1 geyik mesajı hakkı doguyor o yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :rolleyes:
[QUOTE=catedral;71758]Long arkadaşlara şok etkisi yapmasın ama... sağ kanat boyundan önce durmaz.. 70.7 ye geliyo..abowwww[/QUOTE]
Sn catedral yarin icin beklentim biraz asagiya sarkip (32.200 civarlarina) 33.150'yi denemesi ama tabii ki yon hala asagi. Yarinki strateji eger ekran basinda olabilirsem shortlarin 3'te birini 32.200'de kapayip, 33.000-33.150 arasindan tekrar acmak.
[quote=mersiyk;71760]4 vob mesajına 1 geyik mesajı hakkı doguyor o yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :rolleyes:[/quote]
25/75 = 1/3 .dng.dng.dng
Dolar FXte pek hevesli değil o kadar yükseleceğini sanmıyorum buralardan kesinlikle alınmaz :) Hatta dowdaki düşüşe rağmen halen 1.593, normalde 1.620 olması gerekirdi demek ki işi bitmiş :D
[QUOTE=Astatin;71762]25/75 = 1/3 .dng.dng.dng[/QUOTE]
hızlı yazınca oyle olmus geri baktım .kom degistirelim 4 vob mesajı 1 geyik hakkı artık boyle astatincim bu arada banada geyik yaptırıyorsun .dng
bak, shakira senin için harmandalı oynuyor astatincim:)
[url]www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417[/url]
[quote=mersiyk;71764]hızlı yazınca oyle olmus geri baktım .kom degistirelim 4 vob mesajı 1 geyik hakkı artık boyle astatincim bu arada banada geyik yaptırıyorsun .dng[/quote]
ve hiç vob mesajın yok daha...seni nohamuraya ispiyon edecemm...geyik olunmaz doğulur:..::..:
ps: çatla sen çatla!!!!!!