-
[quote=jerfin;71765]bak, shakira senin için harmandalı oynuyor astatincim:)
[URL="http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417"]www.izlesene.com/video/komik_videolar-shakira-harmandal/126417[/URL][/quote]
ııhhh..ilgilenmiyorum...beni avatarlardki derin mesajlar ve gizem çekiyor...videoyla mideoyla canlısıyla işim olmaz!!!!!.kom.kom.kom
-
[QUOTE=mde;71761]Sn catedral yarin icin beklentim biraz asagiya sarkip (32.200 civarlarina) 33.150'yi denemesi ama tabii ki yon hala asagi. Yarinki strateji eger ekran basinda olabilirsem shortlarin 3'te birini 32.200'de kapayip, 33.000-33.150 arasindan tekrar acmak.[/QUOTE]
Sayın mde
şimdi.. obo nun hedefi vadelide 32.500 ler.. spotun ise obo hedefi 31.500 lerde.. İkisi hedef arasında korelasyon kaybı oluşmuştu.. Daha büyük bir formasyon olmalıydı.. Sizin bu koyduğunuz kelebek şimdi eksiği tamamladı benim için..
Elinize sağlık..
-
sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:
-
[QUOTE=catedral;71769]sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:[/QUOTE]
heryerde obo görmekte mbm'yi aratmıyosun cati... bak, şapkanda da obo var:..:
-
tlf
[QUOTE=hexa;71763]avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın. [/QUOTE]
[B]Ben anlamadım. Bilg. başında olmayanlar için demişsin.. Nereye haber veriyor ? Telefonla mı arıyor : )
[/B]
-
yaa arkadaslar bu sankodan komısyon oranı daha az veren hangı kurum var.ben gedık yatırım tophane ıle çalışıyorum. kontrat bası 800 kurusa.sistemide iyi tulay dıye bır kızcagız var o yapıyo ama bu 800 de cok dımıı yaaaa
-
Hayır sadece sinyal veriyor bilgisayardan duyuyorsun, fakat yazılımlardan anlarsan ve kodlarını buup değiştirebilirsen cepten de aratırsın fax da göndertirsin :D
-
[quote=cansalk;71772]yaa arkadaslar bu sankodan komısyon oranı daha az veren hangı kurum var.ben gedık yatırım tophane ıle çalışıyorum. kontrat bası 800 kurusa.sistemide iyi tulay dıye bır kızcagız var o yapıyo ama bu 800 de cok dımıı yaaaa[/quote]
Tülay napıyo anlamadım ben?
Terminal veriyorlar mı?
Günde 100 kere tülay peşinde mi koşcaz
Teşekkürler.
-
var bunların bır termınalıı foreks ın sagladıgı ekran fena degıl aynı ekranda yurtdısı verıler falanda var. tulay denen kız orda dealer ıyı bırı ama bu kontrat bası 800 kurus cok degılmıı agır geliyo valla bu oran
-
[quote=cansalk;71775]var bunların bır termınalıı foreks ın sagladıgı ekran fena degıl aynı ekranda yurtdısı verıler falanda var. tulay denen kız orda dealer ıyı bırı ama [SIZE=3]bu kontrat bası 800 kurus[/SIZE] cok degılmıı agır geliyo valla bu oran[/quote]
800 kuruş mu 8 lira demektir bu kontrat başı
-
[QUOTE=catedral;71768]Sayın mde
şimdi.. obo nun hedefi vadelide 32.500 ler.. spotun ise obo hedefi 31.500 lerde.. İkisi hedef arasında korelasyon kaybı oluşmuştu.. Daha büyük bir formasyon olmalıydı.. Sizin bu koyduğunuz kelebek şimdi eksiği tamamladı benim için..
Elinize sağlık..[/QUOTE]
ne demek, gule gule kullanin :)
[QUOTE=catedral;71769]sayın mde
şimdi farkediyorum.. 15 dakikalıkta imiş.. daha üst periyotta yokmu? :..:[/QUOTE]
valla simdilik yok ama yakin bir zamanda olabilir :)
simdi dusundum de sanirim temmuz tepesinden de borsa ikinci dibi yapip dondukten sonraki hedefleri belirlemek icin gartley ya da butterfly cizilebilir, zaten o formasyon tamamlandiktan sonra asil cokus gelecek bence.
-
bilanco geldimi kacırdımmı ?