[quote=ERGEN;175563]Nasıl diyorsiniz biz Türkler eee emmm Yimiyenin karini yirler..:::[/quote]
kari alin, helali hos olsun da, zarar ettirmeyin be gurban.dng
Printable View
[quote=ERGEN;175563]Nasıl diyorsiniz biz Türkler eee emmm Yimiyenin karini yirler..:::[/quote]
kari alin, helali hos olsun da, zarar ettirmeyin be gurban.dng
long devam veriyede long .. cümleten bol şans herkese ..
Gaziemirden ahber var :
GÖKHAN:
*BUNDAN SONRA YATAY GIDER BORSA
Sabahtan beri ıkıp sıkınan sisteme 15.00 barında SAT geldi, artık ukarı gidebilir piyasa :D
[quote=jani;175565]iyi o zaman bunuda oku...
.
Sofular haram demişler bu aşkın şarabına
Ben doldurur,ben içerim,günah benim kime ne
Ben melamet gömleğini deldim,taktım eğnime
Ar-u namus [B]şişesini taşa çaldım[/B],kime ne
Gah çıkarım gökyüzüne,hükmederim kaf ve kaf
Gah inerim yeryüzüne, yar severim kime ne[/quote]
e Guzum ben sana demedimmi bulaşma bu [B]şişeye[/B] [COLOR=red][B]CİN[/B][/COLOR] çıkar içinden,sonra şişeye girmez diye... anladın sen onu..:::
übe alertt..saatlik sistem sat firmeye başladı...
[quote=Astatin;175573]übe alertt..saatlik sistem sat firmeye başladı...[/quote]
Ağız tadıyla bir ralli yaptırmadın Asti,çok fenasın..:)
Dov önemli kararı o verecek, artı yaparsa fake olur, diğer türlü her yer kızarır, yereler grafta mevcut,.......
[URL=http://img24.imageshack.us/i/171213.png/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/1557/171213.png[/IMG][/URL]
FEDEX IN SORUMSUZLUGU ..
FEDEX , açiklmasi çok ilginç çünkü geçen hafta tam tersini söylemisti...
Su an hala -4%......
NEDEN DOLAR ENDEKSI YÜKSELIYOR ..
Su an dolar endeksi neden o kadar yükseliyor sorarsaniz ....
Sebebi çok basit : dolar in yükselisi FED den agresif bir faiz artirim fiyatlamaya çalisiyor ..
Yani Ben amcamiz , ne kadar inkar ederse etsin, faizleri 0.25 puan degil , en azindan 2 puan artirmasi gerekiyor , kosan enflasyonu engellemek için ..
Maalesef , Mr BEN "fantazi" (fazla iyimser ) bir issizlik rakami çikartarak , kendi tuzagina düsmüs oldu !
FEDEX IN KÖTÜ SÜRPRIZI
Maalesef tabloyu agistiran yeni bir gelisme : FEDEX den uyari (warning )..
Su abn FEDEX -4%
NEW YORK UYANMAK ÜZERE ..
Bugün NEW YORK bas agrisiyla uyanmak üere ..
Neden sorarsaniz ...
1/ FED in enflasyon mücadele edemiyecek endisesi , ve faiz artirim korkusu yarattigi için...(dolarda yükselis bunu yansitiyor )
2/ CITI de ki gerginlik .
3/ GOLDMAN SACHS in downgrade edilmesi.
Ve en son olarak Ben amcamiz yeniden FED in patronu olabilecekmi
GOLDMAN DOWNGRADE EDILDI..
MEREDITH GOLDMAN i downgrade etti.. Su an GS -1% Ekinciler Yatırım Stratejisti Baybars Sezen
put in place
ula gene tum gun kıprasmaktan hıcbısey kazanamadım .. yukarı gıtse kaybedıyom assa gıtse kazanamıyorum demekkı sorun bende.. yok yok ben bu ısı bıarkayım..
erken ındık gene shorttan sonrada tırtık mırtık derken karıda kaptırdık nerdeyse..
sımdı cokmus pıyasa.. pifff sabretmeyı ogrenemden bu ıste bana ekmek yok anlasılan...
Citi hisselerinde açılış öncesi düşüş yüzde 10'u aştı
(17/12/2009 - 15:40:16)
no way..kıreşiance
Pala bugün piyasayı serbest düşüşe bırakmış, yavaş yavaş kendiliğinden düşen piyasa akşama doğru hızlanır düşüşü, ama 63500 de alışlar var bakalım, en azından oraya kadar serbest bence:) saygılar....
sortlar gol olacak sanırım da fren nerede tutacak onu kestirmek zor
[quote=bull market;175581]Pala bugün piyasayı serbest düşüşe bırakmış, yavaş yavaş kendiliğinden düşen piyasa akşama doğru hızlanır düşüşü, ama 63500 de alışlar var bakalım, en azından oraya kadar serbest bence:) saygılar....[/quote]
Almak isteyene verir pela...pelada esirgeme olmaz [B]verirde verir[/B] elinde ne varsa [B]hayrına canım..PAYLA şımcı PELA....[/B]:)
Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?
Bütün mesele saatlik, sanırım 63950 altında kaldıkça, yarınada iyi bir düşüş var gibi, ben 62000 civarı biraz duraklar diye düşünüyorum:) saygılar....
63000 e gelmemiz lazımdı :(
sert dusus onumuzdeki bir kac gun daha devam edebilir diye dusunuyorum.
[quote=bull market;175585]Bütün mesele saatlik, sanırım 63950 altında kaldıkça, yarınada iyi bir düşüş var gibi, ben 62000 civarı biraz duraklar diye düşünüyorum:) saygılar....[/quote]
biraz duraklasada ben daha altini bekliyorum:)
[quote=enorton;175584]Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?[/quote]
veriler yetersiz :) tek seferde max ne haşırdatmış, max ne kadar kar tutmuş, haşırdatma başına ortalama haşırdatış v.b. v.b. önemli...
[quote=tutku;175588]biraz duraklasada ben daha altini bekliyorum:)[/quote]
Yukarı kısmetten çıkınca,destek kendiliğinden çözülür..:::
bu akşamki merkez bankasının faizi degiştirmemesi ya da yakında arttırabilecegine ilişkin bir mesajı olursa bu aşagı hareketi tetikleyebilir
16:00 itibariyle...
[url=http://ultraxs.com/share-D83E_4B2A3873.html][img]http://ultraxs.com/image-D83E_4B2A3873.jpg[/img][/url]
63000 e gelsin lüfer rakı yaparız
[QUOTE=enorton;175584]Evet bir sistem geyiği açıyorum...
Aynı dönemde komisyonlar da dahil edilmiş şekilde aynı getiriyi veren iki sistemden 1000 işlem yapanı mı yoksa 500 işlem yapanı mı tercih edersiniz?[/QUOTE]
500
Çünkü verieln sinyal fiyatından işlemi geröekleştiremeyebilirsin aktiften işlem aaprsan işlem başı 25 pan zararın var zaten. Piyasa hzılı ahreket ediyorsa bu 25 puan 100 puan bile oalbilir.
Bir ıkınma durumunu gözlüyoruz...ha gayret..:D
[quote=abdullah yıldız;175591]bu akşamki merkez bankasının faizi degiştirmemesi ya da yakında arttırabilecegine ilişkin bir mesajı olursa bu aşagı hareketi tetikleyebilir[/quote]
zaten tetikleyecek bişey lazım gibi [B]duruyo[/B] piyasa.
fitili olmayan dinamit misali. :D
dünya sürünüyo, pariteler aylık diplerini delmiş geçmiş,hala tepki anlamında bişey gelememiş.
en büyük imkb.
dejavu.:..:
kuzum. elimi tut.
Ve flat, pozda olmak saçma ve mesnetsiz, totali 2290 puvan cepte, gerisi hikaye, dovun durumuna bakarım, geceyi o na göre geçiririm, fake eğer olursa zaten hepimize malum olur, bun arağmen taşeron haber olmadan zaten karı düşük olur, herkese bol şans,......
[QUOTE=abdullah yıldız;175591]bu akşamki merkez bankasının faizi degiştirmemesi ya da yakında arttırabilecegine ilişkin bir mesajı olursa bu aşagı hareketi tetikleyebilir[/QUOTE]
8 hazine yetkilsinden 5i sabit kalacak diyor diğerleri de 25 daha iner diyor herhalde
para olucak gömücen alayına :)
[QUOTE=nunu;175597]kuzum. elimi tut.[/QUOTE]
aha nunu d akısaldı herhalde kuzum elimi tutu elele düşürelim diyor...
deyus bas bakalım endamını görelim
rast gele arkadaşlar,kolay gelsin !
[quote=security;175598]Ve flat, pozda olmak saçma ve mesnetsiz, totali [B]2290 puvan[/B] cepte, gerisi hikaye, dovun durumuna bakarım, geceyi o na göre geçiririm, fake eğer olursa zaten hepimize malum olur, bun arağmen taşeron haber olmadan zaten karı düşük olur, herkese bol şans,......[/quote]
secure bu bildiğimiz 2.290 pıvan değil yanılmıyorsam.aslında karın kaç puana denk geliyor ve neden bu şekilde hesaplıyorsun ki?
ilginç...
63900 den stop oldu longlar..
short için hala erken diye düşünüyorum..
sabır taşı kırıldı burası hala bekliyor :)
la astüüü...yurotollarda 1.4348 den lönkk denemedin mi la??:D:D:D