shortum. şimdi ben uyuyim. aa şortum nerde. STOP umu koyayım..çok uykusuzum. bi kaç saat uyuyayım. bi kalkıyım fütursuzca bi düşüş göreyim..
Printable View
shortum. şimdi ben uyuyim. aa şortum nerde. STOP umu koyayım..çok uykusuzum. bi kaç saat uyuyayım. bi kalkıyım fütursuzca bi düşüş göreyim..
[QUOTE=jerfin;71842]kendileri bilirler.. versinler garan'ı 2.10 alıcı olayım:rolleyes: :)[/QUOTE]
ben sana 1900 den veriyim mi garantiyi. ama haziran vadeli...darılmaca yok.
off yaa şu açsınlar artık endeks kağıtlarında vadeli işlemleri.
1,5 sene önce eli kulağında hisse senetlerinde vadeli geliyor altyapı hazır diyorlardı. borsadaki gurtlar engel oluyor herhalde. tezgahları bozulacak.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71844]ben sana 1900 den veriyim mi garantiyi. ama haziran vadeli...darılmaca yok.
off yaa şu açsınlar artık endeks kağıtlarında vadeli işlemleri.
1,5 sene önce eli kulağında hisse senetlerinde vadeli geliyor altyapı hazır diyorlardı. borsadaki gurtlar engel oluyor herhalde. tezgahları bozulacak.[/QUOTE]
sağol yaa çok bonkörsün.. ben haziran da garan'ı 1.40 dan alırım.kom
burdan satanda kazanırmı ki
sayın Özgür aşağıda bir sorum oldu size.. Çok önemli karar verme aşamasındayım:)
imkb yine öncülüğünü gösterip hepsinden önce yükselecek anlaşılan.bu kadar düşüşe kayıtsız kalınca aklıma gelmiyor değil hani...
düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. kolay kolay alım gelmez...
yeni shorts malyet etme isteyen neye dikat etsin ?
bugun 32400 yeresine dikat cunki ora asayasına gecer eyer ozaman dusme hızla devam olur.
amma 32400 asayasına gecmesse systems direnc test normal olur dikat olun
systems halen
5 dakk short 15 dakk short gun short sinyalde
Tamam artık herkesler düşüşe inanmaya başladı.. Dizler kırılıyor son bir darbeye ihtiyaç kalmış:)
[QUOTE=hexen;71850]yeni shorts malyet etme isteyen neye dikat etsin ?
bugun 32400 yeresine dikat cunki ora asayasına gecer eyer ozaman dusme hızla devam olur.
amma 32400 asayasına gecmesse systems direnc test normal olur dikat olun
systems halen
5 dakk short 15 dakk short gun short sinyalde[/QUOTE]
baba longlar ne yapsın plans varmı longa ? :( seni baska yerelerde baskalarıyla aldattım longları elime verdiler simdi can cekisiyorum .dng bana bi akıl
[QUOTE=catedral;71851]Tamam artık herkesler düşüşe inanmaya başladı.. Dizler kırılıyor son bir darbeye ihtiyaç kalmış:)[/QUOTE]
benimde ellerim titremeye basladı longa giderken carpıntıda baslarsa tamam bu is
buda benim biopisikolojik sistemim :)
[QUOTE=gacırt;71852]baba longlar ne yapsın plans varmı longa ? :( seni baska yerelerde baskalarıyla aldattım longları elime verdiler simdi can cekisiyorum .dng bana bi akıl[/QUOTE]
[B]yukarya olurmu ?[/B]
32400 yeresi bugun icun önemde ora asayasında hızla asaya devam olur dedidim amma ora üstesinde systemd irenc test icun yukarya gtme potans olur
nere direnc nere yukarsı ?
eyer dusme davm olcasa 33000....33500 arası yukselme normal..
[B]long dorumu ? [/B]
sindi long icun destek eden 1 sey var
ne o ? positive uyumsuz grafs 5 dakk 15 dakk 2 dip positive uyumsuz
bunun dısta long destek eden yok systems short , vob destek yereleri asayasında.
dikat ol