not artırımı mı geliyo nedir ahberini almıslar herhalde... 5500 luk apsd bıanda dusmeye basladı alım yapılıyo halıyle gorunen o kı not artırımı gelecek ...
dun dedıgım gıbı yukseltmesı ıcın bıseyler lazım yoksa zor..
Printable View
not artırımı mı geliyo nedir ahberini almıslar herhalde... 5500 luk apsd bıanda dusmeye basladı alım yapılıyo halıyle gorunen o kı not artırımı gelecek ...
dun dedıgım gıbı yukseltmesı ıcın bıseyler lazım yoksa zor..
[QUOTE=abka;175683]bugün ailece sağlık ocağına gittik...h1n1 aşımızı olduk..çoluk çocuk hepimiz...
evet beyler ankarada hergün 15.000 kişi aşı oluyor...ocakta çok daha sıkıntı olacak...
kardeşimin hastanesinde tüm doktorlar,servis şefleri ,kardeşimin gözü önünde ,kendileri ve çocukları aşı oldu....
bu işlerde baskın trende güveneceksin..
nede olsa paranoyak bir milletiz...ilkokuldan beri başkasına(özellikle devletlere) düşmanlık kurma -asla güvenmeme...üzerine yetiştirildik...aşı olmada yükselen trent var...sona kalınırsa stoklar yetmeyebilir...
artıkın öyle toplum oldukki en revacta olan komplo teorileri..her işe mecaz bakmak...zahiriyi hiç önemsemeyip daima batıni bakmak ,toplumda en gecerli düşünce oldu....[B]yahuı realite kayboluyor...[/B][/QUOTE]
dipten alsaysadınız bari aşıyı ya trendin tepesindeyken aldıysanız... .dng
Artık arkama yaslandım lo,.......
[URL=http://img705.imageshack.us/i/171220.png/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/1268/171220.png[/IMG][/URL]
[quote=Kennym;175689]not artırımı mı geliyo nedir ahberini almıslar herhalde... 5500 luk apsd bıanda dusmeye basladı alım yapılıyo halıyle gorunen o kı not artırımı gelecek ...
dun dedıgım gıbı yukseltmesı ıcın bıseyler lazım yoksa zor..[/quote]
Diyorsunki illada 76500 e bakıtacak ha..
Bakıtsında göstertmesin....:::
pala 64 bin altını güç toplama bölgesi olarak kullanıyor..
5 - 15 - 20 dk periyotlarında + uyumsuzluklar belirginleşmeye başladı..
netice itibariyle short için hala bişeyler eksik :)
[QUOTE=VOBiX;175690]dipten alsaysadınız bari aşıyı ya trendin tepesindeyken aldıysanız... .dng[/QUOTE]
sistem daha yeni al verdi...öyle dipden al veren sistem yok:o
sıkıysa geceye şort girin deyo...
ben söz dinlerim flat....
spk uyuyor denetim yok bol soygun var
[QUOTE=eksper;175695]sıkıysa geceye şort girin deyo...[/QUOTE]
kısa girdim...sabah gap yedim...bir daha yerim...olmadı enortonu gapde gecerim.:)..
geceye flat bu arada..
yarın 64 bin üstünü longlarım,şimdilik stratejim bu..
makasıda psikolojik baskı olarak kullandı pala..
oynuyor şu fitbolu tebrik etmek lazım:)
Haydaaaaa..Ben geceye kısa kaldım, ama Multipassss son barda al vermiş.....çarpılsın işallah...
geceye flat .. cümleten iyi akşamlar ..
cümleten iyi akşamlar !
[QUOTE=Astatin;175653]olmaz..superpos diyelim..sadece buna bakarsak TOKOBAJKAN verdi yanıtı zaten:..:[/QUOTE]
Bir yazı okudum geçenlerde, herşey aynı ise çok işlem yapanı tercih edin diyordu... Ama yazıyı bulamıyorum şimdi... Mantığı nedir acaba? Daha fazla işlem daha az risk mi?
[quote=fXci;175670]sekretary abeyim ::: bu kullandııın graf hangi programın gayri ?? merakh ettim[/quote]
Abem amatör program bu,
[quote=pazer;175367]64 250 şort
batarsanız karışmam bak
pozisyonumu yazıyom
sadece fikir
.dng[/quote]
63 850 long..........
geceye long.......
bol şans.....!
sadece fikir........
zarar ederseniz karışmam.......
+.
şşş..875 long..böyle ivrenç düşüş görmedim..moralim iyi..hhehee
dax ın eksisini arttırıp seans sonuna toparlıyacak bu deyus...bizde muhtemelen artı acarız...
[QUOTE=security;175704]Abem amatör program bu,[/QUOTE]
gözel bişeye benzeyor daa :::
[quote=QUEEN;175707]şşş..875 long..böyle ivrenç düşüş görmedim..moralim iyi..hhehee[/quote]
oy ver kız ankete..bana oy verme haaa
geceye [B][COLOR=blue]63.900[/COLOR][/B] LONG ALLAH sonumuzu hayretsin...eski usule döndük...
kapanış...
[url=http://ultraxs.com/share-1DCB_4B2A4F9A.html][img]http://ultraxs.com/image-1DCB_4B2A4F9A.jpg[/img][/url]
dünkü shortlarla geceye kısa devam.. bugün açılan taze shortlar kapanışta flatlandı..
10235 altı kapanış olsun,bin çicek açsın....
10135 altı kapanış olsun..1 milyon çiçek açsın...
apke; sanırsam yarın şortları yiyecekler...badem olacak..
herkese iyi akşamlar
[quote=SEYYAH;175711]geceye [B][COLOR=blue]63.900[/COLOR][/B] LONG ALLAH sonumuzu hayretsin...eski usule döndük...
kapanış...
[URL="http://ultraxs.com/share-1DCB_4B2A4F9A.html"][IMG]http://ultraxs.com/image-1DCB_4B2A4F9A.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Kestane kazığı gibi yeşil bar ne getirecek bakalım...
Ayuların gözüne sokarlar bunlar gaddar yaww...
Hadi 76500 yapalım ne olur ...:)))
[quote=Cerphin;175712]dünkü shortlarla geceye kısa devam.. bugün açılan taze shortlar kapanışta flatlandı..[/quote]
Kestane kazığından gözlerini sakın...üüü
[quote=boz ayı;175674]bu anormal makas aga..nın pozisyonun long olduğunun teyitidir......[/quote]
Boz ayı tecrübeli abey, bu ikisi iş ve efg bunlar en kalın long olanlar, diğer kuççuklerde satıyorlar, yani bunlar karşı ayklarıysa bu ikisinin, bu iki palaya dügmeye basmak kalıyor,
zaten bunların bizim gibi teknik analiz takıntıları yok, en kıral haber önceden geliyor bunlara, geriye kırmızı ve yeşil çantaları ayarlamak kalır sadece, tecrben ne der bu duruma, komplo tutarmı, yok isem hapı yutarıkmı, işin bide pastası var, cüzdan tek bunlarda, uzun bacaklı adam içün hesap tutuyore bunlar, sen nasıl açarsın bu konuyu,
[QUOTE=ERGEN;175716]Kestane kazığından gözlerini sakın...üüü[/QUOTE]
emekdarım o ne demek daa..:confused::confused::confused::D
[quote=fXci;175709]gözel bişeye benzeyor daa :::[/quote]
Akşama yazıver gari,
Anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/17-aralik-anketi-t5290.html?t=5290[/url]
[quote=Cerphin;175718]emekdarım o ne demek daa..:confused::confused::confused::D[/quote]
Yuvarlak çöte akşama kadar yoruyor,birde sen yorma anlarsın sen,sakınan
short göze koça yeşil bar girmesin...:::
[QUOTE=ERGEN;175722][COLOR="Red"]Yuvarlak çöte [/COLOR]akşama kadar yoruyor,birde sen yorma anlarsın sen,sakınan
short göze koça yeşil bar girmesin...:::[/QUOTE]
yuvarlak çöte de ne ki daa..:confused::confused:::::::.dng
[quote=Cerphin;175723]yuvarlak çöte de ne ki daa..:confused::confused:::::::.dng[/quote]
Ya bende bir gariplik var son günlerde,hayy Allah,global çete yazacaktım...:::
[QUOTE=ERGEN;175724]Ya bende bir gariplik var son günlerde,hayy Allah,global çete yazacaktım...:::[/QUOTE]
hee sen fazla takıldın bu terörist çetelere..::: öperim o pala bıyıklarından..:..:
[quote=Cerphin;175725]hee sen fazla takıldın bu terörist çetelere..::: öperim o pala bıyıklarından..:..:[/quote]
ayyyyy şımartoorsun valla...:::
cümleten iyi akşamlar, gözler yoruldu dinlendirelim biraz,..........
Forumdaşlarıma duyuru, security adlı nickimi [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değiştirdim, duyurulur,....
[QUOTE=indregandi;175731]Forumdaşlarıma duyuru, security adlı nickimi [COLOR=red]indregandi[/COLOR] olarak değiştirdim, duyurulur,....[/QUOTE]
hayırlı olsun nickin indregandi.. valla süper karizma nick oldu..+.:D
[QUOTE=selçuklu;175652]bu altın çok pis çökecek gibime geliyo .. ama short açamıyorum tıkandım... eheuhe::::::[/QUOTE]
ahanda çökmeye başlamış hakkaten .. vay anasını %3 olmuş .. %10 düşebilir bu gece ... ama dedim ya tıkandım gayri ..açılmam lazım ...
fxci patron ağbey bourbon varmı fazla ..jani patron ırakıda olur .. ehueuhhuehu ::::::::: :D :D:D:D