kısalar devam hala..32000-32200 arası vericem bir süreligine
Printable View
kısalar devam hala..32000-32200 arası vericem bir süreligine
Afedersiniz, daxa dakmışlar, cacarant ı kakmışlar, dj in geleceğini .......ler (yani FDJ in)..., futsi yi f..k mışlar...burası niye hala duruyo....
Ya çok pardon arkadaşlar..bi his boşalmsı oldu öyle yazdım argo argo..hep vob trader in yüzünden..forumun ahlak eşiğini düşük gösteriyo hep bana onun mesajları :=)
[QUOTE=Astatin;71881]Afedersiniz, daxa dakmışlar, cararant ı kakmışlar, dj in geleceğini .......ler (yani FDJ in)...burası niye hala duruyo....[/QUOTE]
Peşin peşin düştüğü içündür.lelele
[QUOTE=Astatin;71881]Afedersiniz, daxa dakmışlar, cacarant ı kakmışlar, dj in geleceğini .......ler (yani FDJ in)..., futsi yi f..k mışlar...burası niye hala duruyo....
Ya çok pardon arkadaşlar..bi his boşalmsı oldu öyle yazdım argo argo..hep vob trader in yüzünden..forumun ahlak eşiğini düşük gösteriyo hep bana onun mesajları :=)[/QUOTE]
öğle arası yurtdışı yıkılsa bile bizde hareket olmuyor açıldıktan sonra 32200e gideriz seans sonuna dogruda 32000ye degeriz diye tahmin ediyorum
catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal
[quote=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/quote]
hexen bizi yukarı yerelere götür (long değilem, şort değilem ama şortlamak istirem)
[QUOTE=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/QUOTE]
sindi dikat olun eyer 32675 asayası olmasa 33300.400 yeresine min potans ihtimal var.. iki yon (long/short) zarar sonuc yapar bu harkets dikat olun
[quote=sazan;71873]Sazan shortları azaltmadan devam etmektedir. Düşüş hedefi olarak 32.1'i görüyorum. Daha önce, ya sistem al derse yada 33.45 üstüne çıkılırsa shortlar kapanır.
Bol Kazançlar.[/quote]
abi,
şindi diyelim 32.100 de bitti düşüş veyahut burada bitti 32.625 te her neyse.
biten dalga ne olacak sana göre.aşağı giden 5 dalgalık yapının alt dereceli 1 nolu dalgası mı?
yoksa 1 nolu dagla bittide 3.i mi bitecek?
birde bişey dikkatimi çekti.grafiğe bakabilirsen eğer,
9-17 EYLÜL düşüşü
24 EKİM-5 KASIM yükselişi
5-19 KASIM düşüşü
belirttiğim tarihlerdeki hareketler büyük montanlı hareketler (10-15 bin puanlık)
fakat bakıyorum geri alışları yok denecek kadar az.yani FIBO lar çalışmamış gibi görünüyor.yani hiç %38,2 %50 ve 61,8 lik geri alış yok mesela 60 dk. grafiklerde.
bu neden oluyor abi?
teşekkürler & bol kazançlar
[QUOTE=hexen;71885]catedralim form harket gecti vob takip edyormusun ? sindi takoz direnc ustesinde
systems
5 dakk sınır 15 dakk short gun short sinyal[/QUOTE]
Evet tatlı talı alıyolar bandın üstüne doğru.. Yalnız MC lar varsa bir set satış gelebilir..
[QUOTE=catedral;71889]Evet tatlı talı alıyolar bandın üstüne doğru.. Yalnız MC lar varsa bir set satış gelebilir..[/QUOTE]
32825 üstesi rahat eder eyer 825 üstesine gecmez terkar asaya takoz ice donme potans olur ondan long/short yeni iki malyet risk halen
şimdilik 2009 un en komik savı; eski adalet bakanı sami türk diyorki ''ankarada çıkan cephaneler herhangi bir yabancı devlet istilasına karşılık halk hareketi, milis hareketi,kontrgerilla hareketi için saklanmışdır'' .kom.kom.kom .cidden dün geceden beri gülüyorum..onun için diyorum ya bu memlekette herkes her mevkiye gelebilir..napolyon boşuna dememiş' '''bana tevili(yorumu mümkün olmayan) olmayan en masum cümleyi getirin..o sözü yorumlayarak sizi suçlu çıkartıp hapse atayım''
İhale sonuçları iyi çıktı sanırım