evt ilk işlem yaptım ve
güne 125 puan zararla basladık auhauha panikci biri olarak tepeden stopladım 750 shortu..
Printable View
evt ilk işlem yaptım ve
güne 125 puan zararla basladık auhauha panikci biri olarak tepeden stopladım 750 shortu..
uyuz bir gün olacağa benzer .. vay anasını nerde eski seanslar ..
[quote=adalı54;175826]Asti senin sistem dün son barda al vermemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?[/quote]
doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..sabah işyerine geldim baktım burdada yok...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....
Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık
[quote=Astatin;175832]doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..[B]sabah işyerine geldim baktım burdada yok[/B]...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....[/quote]
Demek pela senin işyerini patlatmış....:::
[quote=adalı54;175833]Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık[/quote]
bence kenim aslında bu işlemleri yapmıyor.... hayırlı bir misyon edindi kendine...böyle dehşet işlemler yazıp, VOB a yeni girmek gibi niyeti olanları caydırmaya çalışarak bence çok hayırlı bir iş yapıyor...dimi kenim:confused::confused: evet deüüüüüü
[quote=Astatin;175832]doğru hatırlıyorsun..ama alı sistem değil matriks vermiş...nasıl mı? akşam işyerindeki makinada al da kapatmıştı son barda..eve gittim evdeki makinada al yok..sabah işyerine geldim baktım burdada yok...(gece MTX e bol bol saymam bu yüzdendir)..sistem dün al vermemiş (en azından öyle görünüyor)...şu an 925 fiyat itibariylede satta hala ...son sinyal önceki gün son bar sat 64650.....[/quote]
Hepimizde oluyor böyle şeyler bendede oluyor gecici al sat lar cıkabiliyor onun icin barın kapanışı lazım ve sanırım bar periyodunu tam doldurmadan gelen sinyaller silinebiliyor.Son bar 5 dklık veriyi kapsamıyormu ? O yüzden olabilir
[quote=adalı54;175836]Hepimizde oluyor böyle şeyler bendede oluyor gecici al sat lar cıkabiliyor onun icin barın kapanışı lazım ve sanırım bar periyodunu tam doldurmadan gelen sinyaller silinebiliyor.Son bar 5 dklık veriyi kapsamıyormu ? O yüzden olabilir[/quote]
yok yaww..geçicilikle falan ilgisi yok...son bardaki sinyal kapanışta geçici bile olsa, ertesi gün yeni bar açıldığı için o geçici kalan sinyal mutlaka kalıcı olarak görünür... ayrıca burda konu oda değil...kapanışta burda görünen sinyal akşam evdeki makinada yoktu...sonra burdada yoktu..belliki mTX veri değiştirmiş...daha öncede forumd bahsi edildi..gün içide de oluyor bu (emortım ve sazan ında başına gelmişti sanırım)..MTX ile ilgili tamamen...paranoyak yaptılar beni..ne zaman sinyal çıksa üstü üste veri güncelleme yapıp emin olmaya çalışıyorum...
Yeni denemekte olduğum 5 dklık sistem 09,25 al vermiş 825 ten biz KAL dayız vay anasını sayın seyirciler
[quote=Astatin;175837]yok yaww..geçicilikle falan ilgisi yok...daha öncede forumd bahsi edildi..gün içide de oluyor bu (emortım ve sazan ında başına gelmişti sanırım)..MTX ile ilgili tamamen...paranoyak yaptılar beni..ne zaman sinyal çıksa üstü üste veri güncelleme yapıp emin olmaya çalışıyorum...[/quote]
MTX kullananlar birbirlerine ŞANS dileyip işe başlasınlar artık yapacak bişey yok (MTX kullandığımız sürece)
VOB 5 dk.
Yükselen trendline üstüne de atabilirse, güçlü olduğumuzu kabul ederim.
[URL=http://img27.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
Bu gün can yanma günü, yanalım bakalım,.......kavrulalım, sıkmayalım, serbest bırakalım, rahat olsun......
[QUOTE=adalı54;175833]Kennym ya makara yapıyorsun yada matbaa var para basıyorsun yeter bu nedir yaw her işlemin zarar gibi tesadüfen kazanc oluyor galiba .İnsanın kendine güveni kalmaz be Arkadaş Lütfen dikkat et artık[/QUOTE]
tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
istisnasız tüm denemelerde terste kaldım..
voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı :) ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...
ne olduda bizim panka kagıtlarına coşku geldi....ha ha ha ..nasılda belli ediyor elini kıvrım kıvrım kıvranıyor deyyus...
bugun not artırımı gelecek galıba pıyasa su haldeyken yukselıyosa ısrarla bunu sadece buna baglarım ...
ıkıncı short denemesı 64050 den
günaydın herkese.bugün hareketli olsun çok baydı yatay:(( hatta istekte bulunmuşken trend olsun 3bin puan çıksın veya düşsün hatta önce 3bin çıksın sonra 3bin düşsün bizde bol bol puan alalım olmazmı
İki tane kurum longta diye bu kadar afise edilir,piyasanın b*ku cıktı iyice,spk hic ellemiyor bile,ülkenin finansal piyasası kimlere emanet..
[quote=eksper;175844]ne olduda bizim panka kagıtlarına coşku geldi....ha ha ha ..nasılda belli ediyor elini kıvrım kıvrım kıvranıyor deyyus...[/quote]
kredi kartı batakları artmış..o yüzden alım gelmiştir bankalara
[quote=Kennym;175842]tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı :) ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...[/quote]
Arkadaş bende yalan yok ben seni ink olarak aldım o nu bilesin bak sen ne yapıyorsan tersini yap kazan (şaka şaka) kendine bir sistem edin uzun sürsede onunla uğraş sanırım sende hic sistem yok Tarzan gibi daldan dala atlıyorsun
[quote=elstock;175847]İki tane kurum longta diye bu kadar afise edilir,piyasanın b*ku cıktı iyice,spk hic ellemiyor bile,ülkenin finansal piyasası kimlere emanet..[/quote]
spk ha ha ha hikaye...bu deyyus ların hakkından anca fonlar gelir...fare gibi kacacak delik arar....
[QUOTE=Kennym;175842]tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama [COLOR="Red"][B]nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var[/B][/COLOR] ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...[/QUOTE]
Vaktin olunca paylaşırsan belki yeni gireceklerden bir kaçını kurtarabilirsin.
Bir de senin durumunda aklıam Cevat'ın Yıldız'a söylediği "Can çıkmayınca huy çıkmıyor" lafı geldi. İnşallah çarpılmana neden olan kötü huylar çıkar.
[QUOTE=adalı54;175849]Arkadaş bende yalan yok ben seni ink olarak aldım o nu bilesin bak sen ne yapıyorsan tersini yap kazan (şaka şaka) kendine bir sistem edin uzun sürsede onunla uğraş sanırım sende hic sistem yok Tarzan gibi daldan dala atlıyorsun[/QUOTE]
sistem filan var bikactane ama ekran basında degilim sadece int sayfasından fiyat takibi yapıyorum
buarada 64050 shortlar 63950 den kapattım sabahki carpılmayı kısmen bertaraf ettim :D
benı ters ındıkator almana sevındım .. bunu forumda defalarca soyledım sırf kendı tersımı yapacak bı arkadas bulsam bu ay 7000 puan ustunde kazanc yapacaktım dıye :) hatta muhabbetı donmustu kendı dusundugumun tersını nıe yapmıyorum dıye :))
[quote=eksper;175850]spk ha ha ha hikaye...bu deyyus ların hakkından anca fonlar gelir...fare gibi kacacak delik arar....[/quote]
bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh
[QUOTE=Kennym;175852]sistem filan var bikactane ama ekran basında degilim sadece int sayfasından fiyat takibi yapıyorum
buarada 64050 shortlar 63950 den kapattım sabahki carpılmayı kısmen bertaraf ettim :D
benı ters ındıkator almana sevındım .. bunu forumda defalarca soyledım sırf kendı tersımı yapacak bı arkadas bulsam bu ay 7000 puan ustunde kazanc yapacaktım dıye :) hatta muhabbetı donmustu kendı dusundugumun tersını nıe yapmıyorum dıye :))[/QUOTE]
anlık mail alan bir cep telin varsa sistemi otomasyona sokabilirsin. MTX Gold+Metastock bileşemiyle.
[QUOTE=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/QUOTE]
Spottaki hisselerde güçlü pozsiyon açıp boyamaya başlarken hisseleri de boyamam lazım yoksa boyadığınla kalırsın. ahaa manyağın biri spotun 1000 puan altından kısalıyor arbitraja bak deyip uzarlar sonra.
Günaydın dün MOST desteğinden dönmüştük, bakalım bugün de tutacak mı??
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/373/mosty.png[/IMG]
bak abicim int sayfasından fiyat bakaraktan apsd sayaraktan haber dinleyerekten bu iş olmaz ve olmuyorda sende görüyorsun En doğru kararı kendin verirsin
[quote=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/quote]
eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani vob seansının üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı
[QUOTE=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/QUOTE]
2milyar dolarım olsa sanırım fantezilerim çok farklı olur ama bunu burda söylersem banlanırım:))))
günaydın,kolay gelsin !
[quote=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/quote]
Büyük adamların hayalleride büyük olur,ne diyim..rast gele..:::
[quote=Kennym;175842]tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...[/quote]
Kennym hocam hepsi normal, senin bir özelliğin var, bu sende zamanla çok işe yarayacak buna inanıyorum, diğer taraftan sarmala girmişsin ve durumunu kabullenmişlik var, burada önemli olan sıfırı tüketmemek, dikkat çekilen bu, .....
vade başından bir pasta verebilecek olan var mı? benim datalar tam değilde.
teşekkürler,
[quote=Astatin;175859]eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı[/quote]
Tİ-ŞORTU [B]GİYDERSEYDİN [/B]bu kadar zevk almazdın,hayali daha güzel demi...:::
[quote=Astatin;175859]eksik kaldı..son olarak şunu yapıyorum..Eva, Jena ve Tifany yi Türkiye ye getirtiyorum yukarıdaki operasyon öncesinde...Operasyonun ertesi günü yani üzerinden bir gece geçtikten sonra, bu muhterem ablaların her birine, üzerinde mahşerin üç atlısı aracı kurumun isimlerinin olduğu tişortler giydirip, medyaya poz veriyoruz:D:D:D:D anladınız mesajı[/quote]
patron bu muhterem ablaların gözü bantlımı bantsızmı,haber 3. sayfadanmı yoksa manşettenmi veriliyor :::
Asti bugün on the way yokmu ...
Yol üstünde ağaç olduk.....:)
[quote=YAVUZHAN;175866]patron bu muhterem ablaların gözü bantlımı bantsızmı,haber 3. sayfadanmı yoksa manşettenmi veriliyor :::[/quote]
niye bantlı olsun...onlar sadece sembol...haber 41 ulusal 200 yerel 20 avrupasal ve 5000 dünyasal kanaldan flaş habe rolarak geçiyor.kom
[quote=SEYYAH;175864]vade başından bir pasta verebilecek olan var mı? benim datalar tam değilde.
teşekkürler,[/quote]
yahu biz ne konuşuyoruz sen ne geyik yapıyosun arkadaş ya...bide kibar k,bar teşekkür etmiş..eüzü....:cool:
[QUOTE=VOBiX;175851]Vaktin olunca paylaşırsan belki yeni gireceklerden bir kaçını kurtarabilirsin.
Bir de senin durumunda aklıam Cevat'ın Yıldız'a söylediği "Can çıkmayınca huy çıkmıyor" lafı geldi. İnşallah çarpılmana neden olan kötü huylar çıkar.[/QUOTE]
evt can cıkmayınca huy cıkmıyor maalesef.. ancak bende durum bu sekılde degıl ben ortamımı degıstıremedıgım ıcın elımde olan tek trade secenegını kullanarak takılmaya calısıyorum.. yoksa evde pc basında emınım cok daha dısıplınlı ve sıstematık trade ederım.. en azında kaba duzen trade etmem evde.. en kotu mfı ve dı+- grafıklerı ıle tepkı yerelerıne oynar gunu + da kapatırım...
vaktım oldugu ılk anda arkadasların neler yapmaması gerektıgıne daır bıseyler yazıcam :) hos bu yazılanlar zaten forumda mevcut ama ıste ınsan yasamadıkca okudugu seyler aynı hıssıyatı vermıyo :) 1 musıbet 1000 nasıhatten ıyıdır sozu zaten bu gıbı durumlar ıcın acıkca orneklem kumesının tarıh boyunca hep cok oldugunu bızlere gosterır...
[quote=VOBiX;175856]Spottaki hisselerde güçlü pozsiyon açıp boyamaya başlarken hisseleri de boyamam lazım yoksa boyadığınla kalırsın. ahaa manyağın biri spotun 1000 puan altından kısalıyor arbitraja bak deyip uzarlar sonra.[/quote]
fantezi paranın 2 milyar dolar olduğu kısmını kaçırdın sanırım. :..: