mersiyk da gece nöbetçisimiydi neydi..uyuya kaldı herhalde.. tabi Hellim garip gördü mersiyk yı, çok çalıştırıyolar kesin !!!!
ps: çatla sen çatla..aldın mesajı.. 3 üncü tekil şahıs
Printable View
mersiyk da gece nöbetçisimiydi neydi..uyuya kaldı herhalde.. tabi Hellim garip gördü mersiyk yı, çok çalıştırıyolar kesin !!!!
ps: çatla sen çatla..aldın mesajı.. 3 üncü tekil şahıs
uzunlarla devam, herkese iyi aksamlar;)
[quote=abka;71938][B]15 dak. al versin o zaman poz. alayım[/B]...[/quote]
şaka mı bu abi?
dipten 1375 puan çıkıyoruz 15 dk AL vermiyor? nasıl 15 dk lıkmış bu? birde üstüne sabahtan beri 32.800 lerde turladık durduk YATAY'da.
Bizim hata bandının altında olduğunu belirtmiştik.Keşke bugün tepmeseydi yarın çok güzel long fırsatı verecekti.32800den shortları kapattım.Biraz bakacağım günlükler ne yana gidecek diye.Sokağa atacak param yok günlükleri şöyle bi izleyelim bakalım!
bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)
[QUOTE=SEYYAH;71943]şaka mı bu abi?
dipten 1375 puan çıkıyoruz 15 dk AL vermiyor? nasıl 15 dk lıkmış bu? birde üstüne sabahtan beri 32.800 lerde turladık durduk YATAY'da.[/QUOTE] ayda 6-7 kere poz. alınıyor..cidden vermedi..geçmiş performansıda iyi olunca ,sistemi değiştirmek istemiyorum..
[QUOTE=nunu;71945]bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)[/QUOTE]
nunum evet verdimmi daha cok kazanyorsun hep yasadım +.
Uzunda daha fazla beklemenin anlamı yok bence, 34500 yeresi tekrar kısa için bulunmaz seviyeler olduğundan, buralardan tekrar kısaya dönmek en iyisi, düşüşte terste kalan içinde en iyi inatlaşmadan vazgeçme seviyeleri bence.
Akşama tekrar kısa olmak avantajlı, sabaha vadeli 34500 seviyelerinde açılsa dahi, kısa tepkinin ulaşabileceği seviyelere geldik, uzun zorlamanın alemi yoktur bence ve bu seviyelerden tekrar 33000 seviyesine sarkan bir vadeli beklentim var, oradan tekrar 34500-35000 aralığına bir atak şeklinde bir iki gün oyalanırız, Haftanın son günü haftanın en yükseğini görmemiz yüksek olasılık, kaçı görür bilemem ama,34500-35000 den fazla uzağa gidemez diye düşünüyorum, gitsede iyi satış fırsatı verir, gitmesede satış fırsatı vermiş olur, saygılar.
[QUOTE=TIFIL;71928][QUOTE=hexen;71922]bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
[B] bence [/B]34150 civarı..
.lelele[/QUOTE]
.lelele:..:
[QUOTE=TIFIL;71928]
.lelele:..:[/QUOTE]
şindi burdayız tıfılım
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/sindi143a4.png[/IMG]
dow da bu akşam 8550 üstü kapanış bekliyorum...[B]bence...[/B]
[QUOTE=TIFIL;71951]dow da bu akşam 8550 üstü kapanış bekliyorum...[B]bence...[/B][/QUOTE]
dow future icun de ben solim onem nokta 8503 yeresi eyer ora üstesi gecer 8150 potanstan kurtulma olur