abuk sabuk bi yerden yukarı döndü. ne yaptığı belli diil. ne teknik kaldı. ne bişiy. bakalım nereye kadar gitcek.
Printable View
abuk sabuk bi yerden yukarı döndü. ne yaptığı belli diil. ne teknik kaldı. ne bişiy. bakalım nereye kadar gitcek.
33900 den short cover oldum...flat gireceğim..malesef al gelmedi..üüü
[QUOTE=hexen;71952]dow future icun de ben solim onem nokta 8503 yeresi eyer ora üstesi gecer 8150 potanstan kurtulma olur[/QUOTE]
aradaki farkı hezaplarsan aynı seviye gibi değilmi :..:
Tam tersine, çok teknik hareket ediyor, spot 30 için ulaşabileceği seviyeye ulaşmış olduğundan, akşama kısa avantajlıdır, vadeli 34400-34500 yeresini sabaha gösterebilirler, çünkü esas hedef bu aralıktaydı, sabah açılışta görürse bu aralığı, spot açılıldıktan sonra akşama kadar ağır ağır 33000 yeresine kadar düşüşü yaparız, en muhtemel senaryom budur, saygılar.
dow'a bakılırsa bu gece kısa riskli gibi
systems
5 dakk long 15 dakk long gun short sinyal
uzun gırıyorum
ben gun icte trade etim alcam aldım ondan gece flat yatyorum
long devam eden varmı ki ?
Aslında ne kısa, nede uzun girmek riskli değil, ama sabaha 200-300 puan kazanayım diyede uzunda kalınmaz bence, fakat yarın günboyu uzunda kalmak riskli olacaktır, sabah elini çabuk tutan kazanır, gölgesini vuran silahşör gibi olacağına, kısada yat bu trendde ne güzel, nasılsa yarın düşecek:) haaa, dow 8400-8500 aralığındaki desteğinde takılı kaldı, belki artı yapar ve sabah futura göre 34500 leri görebilirizde:) yada görmeye ramak kalır artıık bilemiyorum, herneyse, herkese iyi akşamlar, saygılar.
[QUOTE=hexen;71958]systems
5 dakk long 15 dakk long gun short sinyal[/QUOTE]
[B]HEXEN babam allah razı olsun.. O grafiği koydunda yakaladık takozu.. Ellerine sağlık..[/B]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71953]abuk sabuk bi yerden yukarı döndü. ne yaptığı belli diil. ne teknik kaldı. ne bişiy. bakalım nereye kadar gitcek.[/QUOTE]
Haydaaaaa... Sen konulan tekniklere falan bakmıyosun galiba.... :..::..::..: