[QUOTE=truva;71961]long devam eden varmı ki ?[/QUOTE]
32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom
Printable View
[QUOTE=truva;71961]long devam eden varmı ki ?[/QUOTE]
32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom
[QUOTE=catedral;71965]32.675 yarım flat.. 32875 uzun devamm geceye.kom[/QUOTE]
ben kısada kaldım:..: spot piyasa tam direncine yakın yerde kapatınca stop olmadım.. sabah bakacağız artık..
60 dk sistemim 33.750 den LONG ben FLAT.içime sinmedi.
ne halleri varsa görsünler :p
[quote=hexen;71947]nunum evet verdimmi daha cok kazanyorsun hep yasadım +.[/quote]
aman dağıtırken aranızda sermayeyi sıfırlayanlarada üüüvermeyi unutmayın:)
[QUOTE=catedral;71963][B]HEXEN babam allah razı olsun.. O grafiği koydunda yakaladık takozu.. Ellerine sağlık..[/B][/QUOTE]
catedralim iyiki varsın
[QUOTE=bull market;71103]33000 ila az biraz altında destek var ama bakalım, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;71104]her destekte insanları mala bindirerek devam ederler artık:D destek dediğin ne ki..[/QUOTE]
Dikkat etmek lazım bazen, Cuma akşamı yazışmışız yukardakileri, saygılar.
[QUOTE=TIFIL;71955]aradaki farkı hezaplarsan aynı seviye gibi değilmi :..:[/QUOTE]
amma sen üstesinde bekliyosun tıfılım ben üstesinde olur eyer dedim :)
cunki eyer üstesi olmasa 8150 potansta olcak ona dikat
Kısalar bu seviyelerden stop olmaz bence
[QUOTE=bull market;71972]Dikkat etmek lazım bazen, Cuma akşamı yazışmışız yukardakileri, saygılar.[/QUOTE]
ne yani şimdi bende senin dolar 1.50 deyken buradan satış yapılır yorumlarını getirip yapıştırayım mı istiyorsun:..:
ben flat girdim geceye .. hem günlük ve saatlik peryotlar shorttaydı .. hemde sabah açılışta ekranda olamayacağımdan son açtığım 32850 maliyet longu 34125 ten longcover yapıp geceye flat girdim.. .sabah işim olmasa uzun girecektim..
[QUOTE=jerfin;71975]ne yani şimdi bende senin dolar 1.50 deyken buradan satış yapılır yorumlarını getirip yapıştırayım mı istiyorsun:..:[/QUOTE]
Zahmet olmazsa evet:..::..:, itinayla çuvallanır bazen, kabul etmek erdemliktir.. ama dolar düşecek enisonu:)))
Ben yine çok utanıyorum..34175 den 1/4 şort geceye ..........Neden şort derseniz..şaşamyan forum istatistiğine güvendim...çoğunluk long yeresinde ya o açıdan :) hexen bizi diskoya götür...Aman ha, Dİsiplin KOğusşuna değil bildiğin disko..hani alemlere akılan türden olanından :) Gerçi sisteme aykırı iş yaptık, disiplini bozduk, disiplin koğuşunu hakettik..:) ama bi kereden bişi olmaz (şşş 3 üncü tekil şahıs)
Hatta şöyle diyeyim: Tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm:)