Bu arada Deidre BOLTON ablam çıkmış bloomberge..izleyelim
Printable View
Bu arada Deidre BOLTON ablam çıkmış bloomberge..izleyelim
[QUOTE=BORSACIOZGUR;71986]BU akşamki DOW 15 dk.lık grafigini gördünüz mü ? [B][U]Shark- grafiği.. Köpekbalığı dişi diyorlar.[/U][/B] Zig-Zag Zig- Zag ..
Bakalım şimdi nolucak ? Köpekbalığı dişinden sonra yukarı gittiğini hiç görmedim..[/QUOTE]
Başımıza ne gelecek özgür? fena mıdır yani bu.. Fena dersen arkama yaslancam longlarla:eek:
[QUOTE=Astatin;71996]CATEDRAL nerdesin..sende 300 puan bi alacağım vardı..yarın onu alayım diyorum[/QUOTE]
verrrmemmmmmm.....
[COLOR="LemonChiffon"]Umarım yani[/COLOR]
[quote=catedral;71999]verrrmemmmmmm.....
[COLOR=lemonchiffon]Umarım yani[/COLOR][/quote]
O zaman şöyle ense-sırt arasından catedral antrkot alıyımmm:..::..::..: torsion dan da piftek alcem..başka uzun yok mu başka...
hatta :tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm
[QUOTE=Astatin;72000]O zaman şöyle ense-sırt arasından catedral antrkot alıyımmm:..::..::..: torsion dan da piftek alcem..başka uzun yok mu başka...
hatta :tüm sistemler alda kapadı kimler geceye long girdi bakimmmm[/QUOTE]
Ben astatin kontrafile alırım :) Dikkat et.. dow un artı kapatma ihtimali daha yüksek..
kati, antrkot iki porsiyon oldu..hatta torsion da porsion oldu :) kızmaz inşallah ha...:) DJI döner artı kapatırsa ben size 4 porisyon ayıracam sözzz:) astatin piftek, pirzola, sırt ve pençe :)
Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?
[QUOTE=Astatin;72004]Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?[/QUOTE]
Ne gelmiş? Ayağı taşa falan mı takılmışş:..:
forumda tek kısa astatin ile ben miyiz.. onunla aynı tarafta olmaktansa dow göçerken uzun olmayı tercih ederdim:..:.dng
[QUOTE=Astatin;72004]Ya kati onu bunu boşverde Mersiyk nin başına gelenleri duydunnu?[/QUOTE]
gun boyu uzaktan takip yaptım astatin hem kotanı doldurdunmu bakim sanki olması gerekenin tam tersi 4 geyik 1 vob mesajı atıyormussun gibi geldi hımmmm .boks. :D
[quote=catedral;72005]Ne gelmiş? Ayağı taşa falan mı takılmışş:..:[/quote]
Ya bunu moderatörler arasında çömez ilan etmişler..Hatta rütbe yapmışlar..Bak mesela Hellim de sistem kontrolcusu yazıyor unvanda, Mersiyk da moderatör yazıyo..bütün pis işleri ona yaptırıyolarmış..geçe nöbetlerini hep ona veriyorlarmış...maaş da yokmuş ssk da, yol da yokmuş yemek de...wah wahhhh
[quote=mersiyk;72008]gun boyu uzaktan takip yaptım astatin hem kotanı doldurdunmu bakim sanki olması gerekenin tam tersi 4 geyik 1 vob mesajı atıyormussun gibi geldi hımmmm .boks. :D[/quote]
eeehhhhmmm. sen ne zaman geldin yahu..vob vob vob vob vob vob:..::..: